Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
на сколько я знаю по собственному опыту, компании которые юзают МТС очень жирные счета приходят, люди которые за корпой следят как правило даже тарифов не знают, у некоторых даже ПЗС ещё есть. Подключают как правило самые дорогие безлимиты не ниже.
Так ми втратили один з чесних безлімітів... Але інших проблем з відключенням небуло.
Всі решту необмежені ще довго жили в шлюзах. (Ми типа ключові абоненти) Навіть коли у всіх решту давно повідключали.
Крім того в корпі як правило є непогана знижка на рахунок. Хоча реально тарифів для корпи нормальних і нема. Одне рятує що Новорічний - просто мега тариф.
на сколько я знаю по собственному опыту, компании которые юзают МТС очень жирные счета приходят, люди которые за корпой следят как правило даже тарифов не знают, у некоторых даже ПЗС ещё есть. Подключают как правило самые дорогие безлимиты не ниже.
Ну не знаю... До кризи, можливо, таких компаній і було багато, а зараз всі економлять, на чому тільки можна.
P.S. Вуйко зараз займає посаду директора тогового філіалу однієї фірми по продажі будматеріалів, так 2 роки тому його із безліміта перевели в звичайний СМТС і параленьо видали другу карточку з бізнес life
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.