Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Андрюх@dp.ua, я не розумію суті питання.
Omnivia везе до Естонії, далі відбувається перевалка українській поштовій службі. Зазвичай був Міст, але може бути хто завгодно.

Hidden text for users: Андрюх@dp.ua

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
я не розумію суті питання.
Справа у тому, що Тему доставляє в Україну ТІЛЬКИ Новою Поштою або Міст. І це можна побачити у описі будь-якого товару магазина

1.JPG

Там немає іншого перевізника. Чого тут намалювався інший лівий перевізник? Мені просто цікаво, де стався збій у матриці;)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Чого тут намалювався інший лівий перевізник?
Тому що Нова почка або Міст можуть везти посередником до проміжного терміналу ( в твоєму випаду Omnivia) і вже звідтам своїми фурами везуть в Україну.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Там немає іншого перевізника. Чого тут намалювався інший лівий перевізник? Мені просто цікаво, де стався збій у матриці;)
Економлять, мабуть.. Чи служби перевантажені - всі хочуть встигнути "у останній вагон" - до суттєвого підняття мита, накупити усілякої фігні))

Місто
Київ
А шо там? Я не в курсі
Більше за 45 ойро - заніс Гетьманцеву на ЗП трошки.
Не зовсім так планується. Безмитна, якщо вартість не більше 45 євро, відправником є фізична особа і за "товар" не сплачуються кошти (тобто це подарунок).

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Економлять, мабуть.. Чи служби перевантажені - всі хочуть встигнути "у останній вагон" - до суттєвого підняття мита, накупити усілякої фігні))
Це як з авто? Сказали, що ВЗ зроблять 15% - нарід розкупив в салонах автівки, а потім передумали піднімати ВЗ ;)

Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Там хтось недавно цікавився оцим ліхтарем з вбудованим акумулятором на 4500mah. Сьогодні з купоном від магазу і з монетками можна його вихватити по дуже сексуальній ціні)
Шкода, що сьогодні вже інша ціна :(
Якщо раптом комусь потрапить на очі ця або більша модель із цікавою ціною - був би дуже вдячний, якби маякнули.
MOSLIGHTING 13500mAh Перезаряджуваний світлодіодний кемпінг Сильне світло Магніт Зум Портативний факел Лампа для намету Аварійна робоча лампа для обслуговування

Зараз з монетами 4800мАг можна взяти за $6,44; з 7200мАг за $8,11; з 13500мАг за $18,5.

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
Не пойму этого нового интерфейса али в плане ведения спора. Открыл спор, типа не получил, полный возврат, но там еще какой-то список был, где я выбрал, что-то типа нет трека... Продаван скрин прикрепил, мол есть трек, возврат - 0. По этому скрину видно, что посылка застряла в Латвии еще в июне. Я пытался найти, где ж блин, написать, что срок защиты истек, запросить продление нет кнопок, а товар торчит хз где, но получилось только отбросить предложение продавана - окна для введения текста не надыбал. Это в мобильной версии Али. На компе вообще претензий не нашел, хотя раньше вроде можно было видеть спор и там и там...

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
а никто с Temu не заказывал планшет за 1 доллар типа как первая покупка когда?

что там за планшет, интересно.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
что там за планшет, интересно.
Ну так ти ж бачиш, що замовляєш. І це не обов'язково тільки перша покупка! У мене в третій покупці БТ-колонка вийшла за 0,00 доларів, а в четвертій покупці зарядне для автівки вийшло за 160 гривень.

Зверху