Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
міст перенаправляє всі посилки через укрпошту
Це якщо Ви перший раз при виборі точки доставки поставили галочку щодо збереження цієї точки доставки для всіх Ваших наступних посилок. Я не ставлю, хто зна, де завтра буду.
Post automatically merged:

Не розказуй дурниць, в мене немає навіть близько міст експресу, раніш привозили під ворота, тепер почали хитрувати всі посилки котрі йдуть міст експресом вони пересилають мені укрпочтою, я вже з ними мав розмову за цю ситуацію.

Мені міст перенаправляє всі посилки через укрпошту.
Так вроде с осени, мист не работает ни с Новой ни Укрпочтой?
Все там працює, хто вам таке сказав??

Місто
Хмельницький
Мені вперше за рік доставка з алі потрапила на міст, в переліку доступних точок видачі були і відділення УП і аптеки і інші. УП не обрав по зрозумілій причині.

Не розказуй дурниць
Не будь таким... Я розказую що є.

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Мені вперше за рік доставка з алі потрапила на міст, в переліку доступних точок видачі були і відділення УП і аптеки і інші. УП не обрав по зрозумілій причині.

Не розказуй дурниць
Не будь таким... Я розказую що є.
А я кажу так як воно є.

Eskalibur

Заблокирован
Місто
UA
Телефон
Redmi Note 10 pro
alibob, Если что не так. Можем и отказаться. Не большая потеря. Ждём смс.

Eskalibur, Подняли настроение.
На крайняк, можно попросить кого нибудь, что бы забрал вашу посылку и переправил вам другой почтой. Звоните на гарячую линию мист и просите изменить ФИО и номер получателя, или делаете это в приложении сами(но лучше позвонить). Или же, в момент получения посылки другим человеком, сидите на телефоне и ждёте смс, потом диктуете его получателю. Смс активна 5 минут. Отдают посылки без вопросов.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Всі посилки, які доставлялися Містом, до 1 грудня їхали в моє сільське відділення Укрпошти. з 1 грудня його обрати неможливо для доставки.

Місто
Хмельницький
сидите на телефоне и ждёте смс, потом диктуете его получателю. Смс активна 5 минут. Отдают посылки без вопросов.
норм варіант, їм тільки смс і треба, віддають без доків при заявленій вартості до 5к грн (здається).

Всі посилки, які доставлялися Містом, до 1 грудня їхали в моє сільське відділення Укрпошти. з 1 грудня його обрати неможливо для доставки.
От про це "неможливо" не знав. В переліку запропонованих були, я не пробував.

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
А яйого і не обирав, хто вам сказавщо я його обирав?? Он знов 3 штуки валять міст експресом побачу чим прийдуть. Ось щоб не бути голослівним, а то рішили що я тут дурника граю, посилка вже прийшла.

Вкладення

• Screenshot_20230213-094528.png
    Screenshot_20230213-094528.png
    894.9 КБ · Перегляди: 31
Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
А яйого і не обирав, хто вам сказавщо я його обирав??
Я це відділення раніше обрав для доставки. А тут надходить смс - оберіть точку видачі, і серед доступних Укрпошти вже немає. Лише ОККО і аптеки.

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
А яйого і не обирав, хто вам сказавщо я його обирав??
Я це відділення раніше обрав для доставки. А тут надходить смс - оберіть точку видачі, і серед доступних Укрпошти вже немає. Лише ОККО і аптеки.
Дивно Львів повинні розвозити, так як то Львівська контора, а вони дурня включили.

Місто
Одесса
У Миста есть еще в точках выдачи Розетки получение. Поищите в своих городах. В областных центрах точно есть , про другие не знаю.

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
Спасибо всем. Буду изучать. Отделения розетки есть.

len_non, Пока так.

Вкладення

• IMG_20230213_111251.jpg
    IMG_20230213_111251.jpg
    61.1 КБ · Перегляди: 29
Останнє редагування:
Місто
Киев
Те кто спорят.
А вы отстреливаете хоть, что тот Мист, который везет с заграницы и Мист внутри Украины - это разные конторы?

Pahan2k

Заблокирован
Місто
Запоріжжя
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
Как только в Китае Мист берёт посылку у продавца, так сразу приходит смс об этом и предложение выбрать пункт выдачи.
Может конторы и разные (а они в каждой стране свои. Любые конторы, даже Кока-Кола или Google), но работают явно сообща.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Киев
Те кто спорят.
А вы отстреливаете хоть, что тот Мист, который везет с заграницы и Мист внутри Украины - это разные конторы?
Точки видачі в них спільні.
Ясен-пень, что есть интеграция.
Также как алик даёт по пикапу выбирать ближайшее тебе партнёрское отделение.
У них и поддержки разные, и сайты, и приложухи даже 2.
Поэтому, не удивляйтесь, что международный Мист отдает внутри Украины другим службам посылки. Это нормально.

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
Місто
Хмельницький
Карманник, И фонарик будет золотым. Если ещё за доставку под 1200 .🤪
За цей ліхтарик - брав такі по $1.97 (3 за $5.97). Світить на першому режимі (яскраво) десь півтори години, потім яскравість зменшується і світить ще декілька годин. Сам не виключається. На режимі меншої яскравості світить більше 12 годин. Розібрав, всередині нонейм 14500 літій 3,7В, 300мА*г. Поставив 750мА*г. 1-й режим - 5 годин яскраво, 9 годин всього. 2-й режим - до 24 годин.

Зверху