Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:

boroda

Заблокирован
Місто
Харків
Несколько посылок застряло во Львове уже неделю висят.
У кого как?

Місто
Запорожье
Телефон
Samsung Galaxy M33 5G
Несколько посылок застряло во Львове уже неделю висят.
У кого как?
В мене тиждень відправляло з сортувального цетра Києва, потім надійшло у Львів і два дні вже там без руху, а інша посилка яка пізніше до Києва приїхала, то давно вже забрав у відділенні пошти. На Фейсбук сторінці Укрпошти багато скарг у коментарях, що тижнями катається між Києвом і Львів туди сюди, схоже що проблеми якісь у Укрпошти зараз.

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
Если есть опыт. Статус серебряный.
Заказал планшет за 39 долларов. Переслали обложку для планшета. Подал жалобу. Продавец говорит вернёт деньги если я перешлю бесплатно. Нужно соглашаться? Или ждать решения АлиЭкспресс. Есть шанс возврата денег? Или лучше согласиться. Заранее спасибо.
Post automatically merged:

Продавец сказал что отправил обложку. Время есть . Целых 5 дней. Нужно принять?

Останнє редагування:

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Заказал планшет за 39 долларов. Переслали обложку для планшета. Подал жалобу. Продавец говорит вернёт деньги если я перешлю бесплатно. Нужно соглашаться? Или ждать решения АлиЭкспресс. Есть шанс возврата денег? Или лучше согласиться. Заранее спасибо.

Висланий товар не відповідає замовленому, продаван повинен вернути кошти без базару і всяких там пересилок назад, то його провтик, чекай рішення аліекспрес, якщо диспут відкритий вірно отримаєш гроші без пересилки.

Alik iv

Місто
Телефон
Не скажу.

Висланий товар не відповідає замовленому, продаван повинен вернути кошти без базару і всяких там пересилок назад, то його провтик, чекай рішення аліекспрес, якщо диспут відкритий вірно отримаєш гроші без пересилки.
len_non, Открытый. Там просто написано. Принять предложение. Или отказаться и оставить в силе ваше предложение.

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Лишай своє від того відмовся, меньше ведись на пропозиції продавця.

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Xiaomi 12 Lite

Планшет за 39 баксів? Ти серйозно?

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Задовбала ця укрпошта від 15 числа на Львівьському відділенні валяються посилки і руху нема, звертався в чат пишуть про перевантаженість посилками, я так зрозумів воно ще буде довше йти ніж з китаю, якого милого почали перти через Львів раніш все йшло через Київ і мороки не було.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
комусь війна, а комусь посилки йдуть довго та не звідти

Alik iv

Місто
Телефон
Не скажу.
Задовбала ця укрпошта від 15 числа на Львівьському відділенні валяються посилки і руху нема, звертався в чат пишуть про перевантаженість посилками, я так зрозумів воно ще буде довше йти ніж з китаю, якого милого почали перти через Львів раніш все йшло через Київ і мороки не було.
len_non, У меня посылка с 10 июня. Вчера составил жалобу 0800. Сказала что там находится описать. Возможно будет возврат средств. Сделать копию заказа. Сказала ждать ответа в течение 5 дней. Больше трёх дней . Так сказала не было случаев.
Я так понял с разговора . Они потеряли их.

len_non, Причем вторая зашла 11. Доставили 13. 😀

Місто
Днепр
Телефон
Sony Xperia E3
25-го мая посылка покинула транзитную страну Латвию, но до сих пор до Украины не добралась. Писал в укрпочту, сказали ждать, они не отвечают за международные перевозки. Кто-то сталкивался с таким?

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
25-го мая посылка покинула транзитную страну Латвию, но до сих пор до Украины не добралась. Писал в укрпочту, сказали ждать, они не отвечают за международные перевозки. Кто-то сталкивался с таким?
Чого паришся відкриєш диспут, найшов проблему, це аби в Україну зайшла і тут пропала діло друге.

Місто
Днепр
Телефон
Sony Xperia E3
Чого паришся відкриєш диспут, найшов проблему, це аби в Україну зайшла і тут пропала діло друге.
В замовлені доставка вказана до 20 липня, я так розумію диспут раніше цієї дати не можливо відкрити?

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
В замовлені доставка вказана до 20 липня, я так розумію диспут раніше цієї дати не можливо відкрити?
Можна через чат-бот, але нащо.

Місто
Хмельницкая обл.
Якщо трек U..., то норма вони йдуть не менше 2 місяців

Alik iv

Місто
Телефон
Не скажу.
Лишай своє від того відмовся, меньше ведись на пропозиції продавця.
len_non, Смех. Я отклонил. Мы решили пойти на встречу к Вам. Мы понимаем Ваше разочарование. Мы решили предложить решение вопроса. Мы Вам отдаем 29 баксов. Обложка стоит денег. И её пересылка. И Вы не ждёте ещё 4 дня. Вам вернут раньше времени. Выбор за вами. Надеемся на понимание. Не будем портить репутацию. Жмите я согласен.
Чую я прав. Жду ответа Алика.

Alik iv

Місто
Телефон
Не скажу.
Зверху