Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Алішечка взагалі кукухою поїхала?
Не можу сплатити за товар: "For security reasons your request can't currently be processed"
Уже сталкивался. Это происходит при попытке использования купонов во втором аккаунте, система каким-то образом их связала и будет постоянно банить, пока пытаешься использовать купон. Купон убираешь - всё проходит.
Акаунт один. Купонів ніяких.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Кочевник, А если интернет поменять? Пробовали?
Увімкнувся через мобільний lifecell. Та сама шляпа.

Причому дивно, звідкись лізуть кукі aliexpress.us. Хоча ніде по переходах перекидання на нього не відбувалося.
Налаштування: Ukraine/ENG/USD.

Місто
Одесса
Кочевник, А если интернет поменять? Пробовали?
Увімкнувся через мобільний lifecell. Та сама шляпа.

Причому дивно, звідкись лізуть кукі aliexpress.us. Хоча ніде по переходах перекидання на нього не відбувалося.
Налаштування: Ukraine/ENG/USD.

попробуйте "сменить" комп, может оно ваш конфиг записало как потенциально опасный, бредом конечно попахивает, но мне помогало, а вообще это очень частая ошибка и с какого она появляется точных ответов я не нашёл...

Місто
Умань
Телефон
Poco m5
Добрий день, намагаюся купити товар як новий покупець але при оплаті перераховується і пише що знижка вже закінчилася? Хоча раніше такого не було ?

Місто
Львів
Телефон
Meizu
це у всіх чи лише у мене, курс на алі 1$ = 97грн?
S40306-12091554.jpg
на двох акках таке

Останнє редагування:

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
2024-03-06_122225.png
так товари від двух доларів!
97 / 2 от і буде курс

Місто
Львів
Телефон
Meizu
Схоже був глюк, вже норм.Товари по 0.99$=38грн
S40306-12551700.jpg

Місто
Умань
Телефон
Poco m5
Можна якось подовжити час для відправки замовлення? Бо залишилося 20 год а так руху ніякого немає по замовленню, триває обробка і все , написати продавцеві не відкривається зв'язок з продавцем?

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Можна якось подовжити час для відправки замовлення? Бо залишилося 20 год а так руху ніякого немає по замовленню, триває обробка і все , написати продавцеві не відкривається зв'язок з продавцем?
Для чого?? Щоб ще чекати місяць відправки?? Пішов лісом такий продаван.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Алішечка взагалі кукухою поїхала?
Не можу сплатити за товар: "For security reasons your request can't currently be processed"

Майже місяць з цих самих причин не міг збирати монети.
Вопщем, ні з домашнього, ні з робочого компа не вдалося купити цю позицію. Ціна була дуже приваблива, тіпу Селект дей, чи щось подібне. Все посилало через "Сісуріті різонс".

Вирішилося купівлею того самого товару в іншого продавця за ціною, на 8 доларів дорожчою.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Робив замовлення, товар із розряду "Choise" типу відправляється промо зі складів Алішки, але умова безкоштовної доставки того розділу - сума замовлень має бути від $10. Нічого путнього докинути до своїх $6.20 не найшов, вирішив фіг з ним, заплачу доставку. Але, як на диво, при розрахунку картою сума доставки так і лишилася нульова, хоч requirements were not met.

Той самий товар, але на 8% дешевше, був в іншого продавця, проте завдяки відгукам взнав, що в дорожчої позиції доставка в Україну у попереднього покупця зайняля менше 3 тижнів, то ж замовив саме там. Замовлення (AENM*) виїхало з сортувального складу тим же днем, і в той же день увечері додаток НП сповістив, що до мене їде посилка.

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
Доброго дня. Не можу оплатити замовлення на алі, пише помилка CSC_7200029. Пробував різними картками.
Post automatically merged:

Доброго дня. Не можу оплатити замовлення на алі, пише помилка CSC_7200029. Пробував різними картками.
Сам і відповім). Не хотіло проплачувати з мобільного інтернету Київстар, переключився на лайфсел і одразу оплата пішла).

Останнє редагування:
Місто
Львів
Сьогодні нарешті забрав свій подарунок в грі Вирощуй Бавовну. Подивимось який це прийде рушник за 10 центів. До цього 2 тижні пропонувало тільки набір шкарпеток.

Місто
Суми
Сьогодні нарешті забрав свій подарунок в грі Вирощуй Бавовну. Подивимось який це прийде рушник за 10 центів. До цього 2 тижні пропонувало тільки набір шкарпеток.
О, колега. А я думав, що то тільки я в дитинство впав :) .
Ну мій рушник вже в Україні, подивимося що за чудо.

Зверху