Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Алішечка взагалі кукухою поїхала?
Не можу сплатити за товар: "For security reasons your request can't currently be processed"
Уже сталкивался. Это происходит при попытке использования купонов во втором аккаунте, система каким-то образом их связала и будет постоянно банить, пока пытаешься использовать купон. Купон убираешь - всё проходит.
Акаунт один. Купонів ніяких.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Кочевник, А если интернет поменять? Пробовали?
Увімкнувся через мобільний lifecell. Та сама шляпа.

Причому дивно, звідкись лізуть кукі aliexpress.us. Хоча ніде по переходах перекидання на нього не відбувалося.
Налаштування: Ukraine/ENG/USD.

Місто
Germany
Кочевник, А если интернет поменять? Пробовали?
Увімкнувся через мобільний lifecell. Та сама шляпа.

Причому дивно, звідкись лізуть кукі aliexpress.us. Хоча ніде по переходах перекидання на нього не відбувалося.
Налаштування: Ukraine/ENG/USD.

попробуйте "сменить" комп, может оно ваш конфиг записало как потенциально опасный, бредом конечно попахивает, но мне помогало, а вообще это очень частая ошибка и с какого она появляется точных ответов я не нашёл...

Місто
Умань
Телефон
Poco m5
Добрий день, намагаюся купити товар як новий покупець але при оплаті перераховується і пише що знижка вже закінчилася? Хоча раніше такого не було ?

Місто
Львів
Телефон
ZTE
це у всіх чи лише у мене, курс на алі 1$ = 97грн?
S40306-12091554.jpg
на двох акках таке

Останнє редагування:

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
2024-03-06_122225.png
так товари від двух доларів!
97 / 2 от і буде курс

Місто
Львів
Телефон
ZTE
Схоже був глюк, вже норм.Товари по 0.99$=38грн
S40306-12551700.jpg

Місто
Умань
Телефон
Poco m5
Можна якось подовжити час для відправки замовлення? Бо залишилося 20 год а так руху ніякого немає по замовленню, триває обробка і все , написати продавцеві не відкривається зв'язок з продавцем?

nikolaevich

Заблокований
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Можна якось подовжити час для відправки замовлення? Бо залишилося 20 год а так руху ніякого немає по замовленню, триває обробка і все , написати продавцеві не відкривається зв'язок з продавцем?
Для чого?? Щоб ще чекати місяць відправки?? Пішов лісом такий продаван.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Алішечка взагалі кукухою поїхала?
Не можу сплатити за товар: "For security reasons your request can't currently be processed"

Майже місяць з цих самих причин не міг збирати монети.
Вопщем, ні з домашнього, ні з робочого компа не вдалося купити цю позицію. Ціна була дуже приваблива, тіпу Селект дей, чи щось подібне. Все посилало через "Сісуріті різонс".

Вирішилося купівлею того самого товару в іншого продавця за ціною, на 8 доларів дорожчою.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Робив замовлення, товар із розряду "Choise" типу відправляється промо зі складів Алішки, але умова безкоштовної доставки того розділу - сума замовлень має бути від $10. Нічого путнього докинути до своїх $6.20 не найшов, вирішив фіг з ним, заплачу доставку. Але, як на диво, при розрахунку картою сума доставки так і лишилася нульова, хоч requirements were not met.

Той самий товар, але на 8% дешевше, був в іншого продавця, проте завдяки відгукам взнав, що в дорожчої позиції доставка в Україну у попереднього покупця зайняля менше 3 тижнів, то ж замовив саме там. Замовлення (AENM*) виїхало з сортувального складу тим же днем, і в той же день увечері додаток НП сповістив, що до мене їде посилка.

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme P3 Ultra
Доброго дня. Не можу оплатити замовлення на алі, пише помилка CSC_7200029. Пробував різними картками.
Post automatically merged:

Доброго дня. Не можу оплатити замовлення на алі, пише помилка CSC_7200029. Пробував різними картками.
Сам і відповім). Не хотіло проплачувати з мобільного інтернету Київстар, переключився на лайфсел і одразу оплата пішла).

Останнє редагування:
Місто
Львів
Сьогодні нарешті забрав свій подарунок в грі Вирощуй Бавовну. Подивимось який це прийде рушник за 10 центів. До цього 2 тижні пропонувало тільки набір шкарпеток.

Місто
Суми
Сьогодні нарешті забрав свій подарунок в грі Вирощуй Бавовну. Подивимось який це прийде рушник за 10 центів. До цього 2 тижні пропонувало тільки набір шкарпеток.
О, колега. А я думав, що то тільки я в дитинство впав :) .
Ну мій рушник вже в Україні, подивимося що за чудо.

Зверху