Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:
Місто
Харьков
А где на странице техподдержки есть место, куда писать и слать скрины?
Post automatically merged:

Нажимал - связаться, висит вечнонеоткрываемая страница
На сторінці вашого профілю є «Довідковий центр»(1), натискаєте туди. Гортаєте донизу, де пише «Онлайн сервіс» (2)
Потім натискаєте на запропоновані проблеми (3) до тих пір, поки не зʼявиться внизу «Звʼязатися з агентом» (4)

1721052578805.png

Місто
Запорожье
Телефон
Samsung Galaxy M33 5G
aleck97, Скоріш за все пощастило з адекватним оператором, бо в мене вже декілька просто відморозились.

Місто
Київ
Телефон
Poco m4 pro 5g
Чи можу я з метою убезпечити замовлення ( оплата виключно карткою, акаунт ледь активний, 1-3 замовлення в рік) вказати нові :
- країну
- отримувача
- і так далі
?
На родичку.

Останнє редагування:
Місто
Львiв
Телефон
Mi 9T
Натрусив на футболi 16т даже в верх рейтингу потрапив . Багато чого купив i вже прийшло . Почитав тут тему й попробував зробити заказ на остатки купонiв , викинуло вiдмову . Попробував iньший товар, пройшло без проблем .

Місто
Львів
Не знаю яким чином цими трусами людям вдалось стільки призів/купонів натрусити. Мені можливо в 1ий день дало 1бакс і все, труси, не труси- «спробуйте ще».

Місто
Львiв
Телефон
Mi 9T
Не знаю яким чином цими трусами людям вдалось стільки призів/купонів натрусити. Мені можливо в 1ий день дало 1бакс і все, труси, не труси- «спробуйте ще».
Я багато мячикiв намутив на декiлькох аккаутах , потiм ставки на першi матчi, поки люди не роздуплились, давало гарний результат . Трусiння не дало нiчого

Вкладення

• Screenshot_2024-07-15-22-18-14-883_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2024-07-15-22-18-14-883_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    148.3 КБ · Перегляди: 37
  • Screenshot_2024-07-16-00-23-48-912_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-07-16-00-23-48-912_com.miui.gallery.jpg
    47.5 КБ · Перегляди: 36
  • Screenshot_2024-07-16-00-23-25-790_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-07-16-00-23-25-790_com.miui.gallery.jpg
    50.4 КБ · Перегляди: 34
  • Screenshot_2024-07-16-00-23-01-994_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-07-16-00-23-01-994_com.miui.gallery.jpg
    61.1 КБ · Перегляди: 38
Останнє редагування:

VAS

Місто
Херсон
Мячики дали несколько десятков баксов. А вот супердиал 2700 гривен. Но когда я прочитал правила - что они суммируются, то было поздно. Там цены конские, но люди брали за 1 цент. Понял только читая комменты, а потом прочитал правила. Ну тоже неплохо. Теперь жду 21.07 когда сгорят купоны, а то ничего не могу купить.

Это кто-то внутри АЛИ такую дырку сделал. Можно с одного ака срубить легко сотню баксов. А может хакер? А кто правила писал тогда. Или они сами не читают. Подправить можно механизм, но ни кто не подсказал, что валиться куча бабла и его можно объединять?

Місто
Хмельницький
Пробуйте почистити кеш в акаунті (в налаштуваннях), вийти з акаунту, почистити загальний кеш в телефоні (я зараз тільки додатком користуюся), зайти в телефоні в налаштування - програми, знайти програму - очистити дані - очистити всі дані. Ще раз загальна чистка кешу телефону. Тепер вхід в додаток з логіном і паролем, налаштування мови та валюти, адреса доставки не злітає. В більшості випадків допомагає. Ще пробуйте впн (щось близьке - Польща, Молдова). Тільки швидке перескакування з країни в країну теж може негативно впливати. Вхід з різних локацій не частіше раз на добу (можете спробувати раз на півдоби).
Пробуйте ще щось, якщо не тяжко, відписуйте про результат.

Місто
Харьков
Вирішення блокувань оплати

Тобто ви підтверджуєте свій обліковий запит, а протягом 24+6 годин ви отримаєте результати на свою пошту та взнаєте чи зʼявляється можливість для звичних покупок

Відписуйте про результат

Вкладення

• 1721144824107.png
    1721144824107.png
    347.4 КБ · Перегляди: 29
  • 1721144840459.png
    1721144840459.png
    515.8 КБ · Перегляди: 29
Останнє редагування:
Місто
Запорожье
Телефон
Samsung Galaxy M33 5G
Ось таке у мене:

Сьогодні спробував ще раз, довелось закидадти скріншотами і нібито пообіцяли передати "на рівень вище", запросили електрону пошту інаписала що десь 48 годин будуть розглядати і потім надішлють відповідь на електрону пошту. Так що поки буду чекати, що вони там розглянуть і чи розглянуть взагалі.

Вкладення

• Screenshot 2024-07-16 185656.jpg
    Screenshot 2024-07-16 185656.jpg
    12.8 КБ · Перегляди: 24
Місто
Киев
Всім пишуть одне й теж.
В кожному зверненні "не хвилюйтеся", "ми на вашому боці", "ми зацікавлені вирішити ваше питання".
До цього часу у підтримку рази 3 писав... але блок знімався по-різному, зазвичай вєе після закінчення розпродажів з купонами.
Вчора знов таж безпека дятлів, в підтримці таж методичка. Написав все що душа хотіла, і що вони боти, що ніфіга ні разу не вирішили, що вони марнують наш час. Імеіл не дав і навіть сам закрив бесіду, бо те саме по кругу. А сьогодні трапилося чудо - вранці платіж на 115$ пройшов спокійно. Ще не пройшло навіть півдоби.
Вивід у мене один - це якась тупа вузькоглаза рендомна анти-фрод машина.
Не відомо, що на вході, і невідомо, що на виході.

Місто
Львiв
Телефон
Mi 9T
Ницше пишет: вы просто описываете правила употребления слов. Китайцы так не могут, потому что у них нет такой грамматики, такой логики и такого языка. Даже сказать «Это есть то-то…» нельзя на классическом китайском языке.

Місто
kiev
мені напевно пощастило, я відразу написав в онлайн підтримку, ніяких скрінов не давав, одразу відповіли щоб через годину перезамовив і бан було знято.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
walerka, aleck97, алі не сподобався продавець,2 рази відмова,а заказав в іншого без проблем.
2 замовлення робив через їх промокод алі,відмова,а без нього без проблем.
Треба пробувати різні варіанти)

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
aleck97, виграв у струшуванні в євро мав мати товар за 0.01доларів,а по факту 59.99. написав на алі,то відповідь що нічого не буде. Вже струси зникли взагалі
Kindly note that there is limited amount of the product which has discount. And they are distributed on a first come, first served basis. If the product is out of the stock, you may place order without the discount price.

Also, if you selected the shipping method with a higher shipping cost, you may find the total price is higher than that with discount.

Your understanding and cooperation is highly appreciated and we hope you have a great experience shopping with AliExpress.

Місто
Киев
Посоветуйте, какой вентилятор для комнаты, лучше заказать на АлиЭкспресс? Сколько дней будет доставка в Украину?

Місто
Харьков
Посоветуйте, какой вентилятор для комнаты, лучше заказать на АлиЭкспресс? Сколько дней будет доставка в Украину?
https://s.click.aliexpress.com/e/_DcYjS15 , 2 тижні

• Like
Реакції: moby
Зверху