Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
Да, верно.
Замечено, что Алик не всегда предлагает возможность выбора куда возвращать (особенно на крупных суммах).

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Алик не всегда предлагает возможность выбора куда возвращать
Мені жодного разу не пропонували. І ще довго тягнуть кота за фаберже, приймаючи то рішення про рефанд. Тема на бонусний пропонує і миттєво повертає, якщо без повернення товару.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Уряд Індонезії для захисту вітчизняного бізнесу звернувся до Apple та компанії Alphabet, що володіє Google, із проханням заблокувати в їхніх магазинах застосунків китайську платформу електронної комерції Temu, щоб її неможливо було завантажити у країні.

Про це з посиланням на індонезійського міністра зв’язку Буді Арі Сетіаді повідомляє Reuters, передає Укрінформ.
«Цей крок спрямований на превентивний захист малого та середнього бізнесу країни від дешевих продуктів, які пропонує Temu», - сказав Буді.
За його словами, влада Індонезії ще не фіксувала будь-які транзакції своїх резидентів на китайській платформі, проте швидке зростання Temu, що пропонує товари з великими знижками, викликало пильну увагу.
«Бізнес-модель Temu, яка з’єднує покупців безпосередньо з заводами в Китаї, щоб вони отримували найнижчу ціну на необхідну продукцію, є нездоровою конкуренцією», - зазначив міністр.
Він додав, що уряд Індонезії повинен захищати мільйони вітчизняних малих і середніх підприємств, існуванню яких загрожує зростаючий імпорт дешевої китайської продукції, чому значною мірою сприяє електронна комерція.
Торік Індонезія змусила китайську соцмережу TikTok закрити свою службу електронної комерції в країні, щоб захистити дані місцевих продавців і покупців.

Чекаємо щось подібне в нас? Чи Гетьманцев змусить напряму для України вказувати ціну з податками?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
У Temu нова фішка - якщо доставка наземним транспортом, то ціна ледве не вдвічі дешевше. Правда, якщо заказати сьогодні, то товар приїде 12.11-07.12

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В Тьоми товари ті ж, що й на Алі? Чи свій дешман?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
В TEMU мін.за овлення 10$, чи можна взяти два товари на заг.мін.муиу 10$, оплатити, а потім скасувати один з товарів, який брав для набивки мін.суми?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
В TEMU мін.за овлення 10$, чи можна взяти два товари на заг.мін.муиу 10$, оплатити, а потім скасувати один з товарів, який брав для набивки мін.суми?
Так сплатити ж потрібно спочатку. А потім після отримання можеш повернути зайве. Але треба аргументи, типу не підійшло, або бракований, або ще щось

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Так сплатити ж потрібно спочатку. А потім після отримання можеш повернути зайве. Але треба аргументи, типу не підійшло, або бракований, або ще щось
Так я оплатив звісно, тепер хочц відразу відмовитись від однієї позиції

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
тепер хочц відразу відмовитись від однієї позиції
Мені здається, можна відмовитись тільки після отримання. Але я не впевнений. Спробуй і нам розповіси. Потрібна ж штука
На алу можно закенселети, а тут не знайшов поки що

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Щось Теми скасував замовлення. Може через те, що він не відправляє до ЗП, а я в адресі обрав місто Дніпро та вписав свою фактичну адресу там, де зазначається вулиця?

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
От і в мене планшет з Алі застряг на митниці. Вартість $65.99. Питання - скільки чекати, поки пройде митницю чи які варіанти дій?

Зверху