Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:
Місто
Germany
Як Ви на Temu в Україну купуєте? Нова Пошта? Якісь посередники? Веб сайт з укр номера? В додатку з ЄС вибору Україна додати адресу немає.

ну с одной стороны логично, вы же не в Украине, зачем вам адрес в Украине, с другой стороны не сильно логично, я что не могу покупку отправить куда захочу...

используйте впн с укр ай пи

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
незвичною активністю
Може справа у адресі? На Алі теж не завжди приходить, коли індекс, наприклад, Київ, а повна адреса доставки - у Запоріжжя.
Та обрав я Дніпро, тому тут наврядше справа в цьому
Post automatically merged:

Maximum Observer, есть на али приблизительно похожее, как теневой бан, так и просто системе что-то не нравится и фиг её пойми, мне на али помогала смена браузера, другое подключение, ну и в финале регистрация нового акка...

Чи може бути "тіньовий бан" (взагалі не розумію цього модного терміну якого всюди пишуть), профіль новий, ще нічого не замовляв.
Точніше я 5 разів замовляю і кожен раз скасування і підтримка нічого не моде відповісти

Місто
Germany
і підтримка нічого не моде відповісти

а вот это уже скорей всего попахивает теневым баном, но это из практики с али, на тему ещё не разу не заходил...

ну не понравились вы системе, лицом не вышли, то бишь ай пи адресом или по юзер ай ди или по фингерпринт, не встречал ещё точного ответа на такое, меняйте всё, что можете поменять...

попробуйте браузер, который подставляет фингерпринт, например adspower, undetectable, dolphin...

Останнє редагування:
Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
Maximum Observer, есть на али приблизительно похожее, как теневой бан, так и просто системе что-то не нравится и фиг её пойми, мне на али помогала смена браузера, другое подключение, ну и в финале регистрация нового акка...
Либо дать акку отлежаться с месяц - мне помогало

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
і підтримка нічого не моде відповісти

а вот это уже скорей всего попахивает теневым баном, но это из практики с али, на тему ещё не разу не заходил...

ну не понравились вы системе, лицом не вышли, то бишь ай пи адресом или по юзер ай ди или по фингерпринт, не встречал ещё точного ответа на такое, меняйте всё, что можете поменять...

попробуйте браузер, который подставляет фингерпринт, например adspower, undetectable, dolphin...

Спробую погратися з браузером, з VPN, може ще щось зроблю, якщо не допоможе , то пішли вони, буду далі на алі купувати як і раніше, бо сил вже нема

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
А можете мені пояснити що ви на тему купуєте такого чого немає на аліку, або воно коштує дешевше ніж на аліку?
На Тему є те що дешевше і є таке чого нема на Алі, аналогічно на Тему не все є з того що є на Алі.
Якби не було різниці то я б навіть не парився, але різниця на деяку мєлочь була до 100 грн, а це суттєво коли на алі 200, а на тему 110

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
А можете мені пояснити що ви на тему купуєте такого чого немає на аліку, або воно коштує дешевше ніж на аліку?
На Тему є те що дешевше і є таке чого нема на Алі, аналогічно на Тему не все є з того що є на Алі.
Якби не було різниці то я б навіть не парився, але різниця на деяку мєлочь була до 100 грн, а це суттєво коли на алі 200, а на тему 110
Так я ж попросив навести приклад, бажано з лінком якщо вам не важко, я прошу не через те що не довіряю, а реально цікаво, кілька разів купував на тему, не сподобалось, вибір як на мене малий, особливо що стосується всякої електроніки. Можливо зміню свою думку, і почну якісь товари купувати на тему, просто крім агресивної реклами яка бісить нічим мене не зачепило. На тому самому джумі є товари не тільки з Китаю, а тему ну хз.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Купував лиш раз органайзер зі шкірзамінника в багажнік авто. Саме потрібного формату (високий прямокутний) на Алкашці не було. Було лиш в Тьоми в одного чи двох продаванів.

Але такий самий в Україні на Біглі був плюс-мінус ті ж гроші. Кешбек на Тьому переважив.

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Так я ж попросив навести приклад, бажано з лінком якщо вам не важко, я прошу не через те що не довіряю, а реально цікаво, кілька разів купував на тему, не сподобалось, вибір як на мене малий, особливо що стосується всякої електроніки. Можливо зміню свою думку, і почну якісь товари купувати на тему, просто крім агресивної реклами яка бісить нічим мене не зачепило. На тому самому джумі є товари не тільки з Китаю, а тему ну хз.

Нажаль не зможу надати приклад бо не зберігав, а тему взагалі не дає зберігати, треба лише в корзину кидать.
Здається останнє шо було то був магнітний фільтр для ПК.

На джумі також купував коли на початку війни Алі не хотів везти в Запоріжжя, а обходу ще не придумали. Але джум зазвичай дорожчий тоді був коли я там купував тому я повернувся на Алі

Місто
Kryvyy Rih
Добрий вечір. Замовив посилку на аліекспрес(процесор), коштує 63 долари.
23.04 прибув на митницю, після чого прийшло повідомлення у застосунку Укрпошти при відслідковуванні посилки, "Знаходиться в митниці: Потребує підтвердження вартості вкладення..." , далі там електрона пошта куди скинути додаткові відомості. Я їх(скріншот з магазину та чек-квітанцію з монобанку) скинув на наступний день зранку, після того відповіді ще не було, як висіло знаходиться в митниці, так й вісить.

Чи була у когось ще така проблема та чи довго вона вирішується?

Місто
Киев
nfcman,
це не проблема.
Проблема буде, коли вам нарахують 1000гривень мита.
А так пийте заспокійливий чай і чекайте.

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
nfcman, просто чекати.
Процес обробки поданих документів (виписок, скріншотів) може сягати 5-7 днів (навіть до 14), в залежності від навантаження на митниці.

Місто
Kryvyy Rih
nfcman, просто чекати.
Процес обробки поданих документів (скріншоти) може сягати 5-7 днів (навіть до 14), в залежності від навантаження митниці.
Чи вистачить їм квітанції з монобанку для підтвердження?) В мене ж просто нічого окрім скріншотів та квитанції й нема

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
Я ще надаю скрін із особистого кабінету Аліка із замовленим товаром.
Ну і плюс банківська виписка (скріншот). Цоього завжди вистачало.
Можете дослати, якщо є бажання.

Місто
Одесса
Если продавца на али, попросить отправить посылку именно Укрпоштой, он поймет что я от него хочу? Или просто отправит чем попало?

Місто
Germany
Если продавца на али, попросить отправить посылку именно Укрпоштой, он поймет что я от него хочу? Или просто отправит чем попало?

50/50, а то все телепаты в отпуске, чтоб ответить точнее на такой вопрос...

Зверху