Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Если продавца на али, попросить отправить посылку именно Укрпоштой, он поймет что я от него хочу? Или просто отправит чем попало?
Ні, чим захоче тим відправить, яка до нього служба ближче чи яка в ту сторону доставляє.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
отправит чем попало
Якщо це Choice обробкою замовлення займається плошадка, відтак доставка буде яка їм зручно. В іншому випадку можна спробувати звернутися до продавця.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Если продавца на али, попросить отправить посылку именно Укрпоштой, он поймет что я от него хочу? Или просто отправит чем попало?
На сторінці оформлення замовлення на деякі товари (не всі) є можливість вибору служби доставки. Там треба дивитися.

Вкладення

• 23549.jpg
    23549.jpg
    19.3 КБ · Перегляди: 44
Місто
Киев
SvPet,
видаліть свій пост і не пишіть дурниць.
Неможливо обрати доставщика.
У мене навіть кілька замовлень поспіль одного і того ж товару, замовлених в одного продавця, бувало доставляли по Україні різні поштові служби.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
не пишіть дурниць
Користуюсь кілька років aliexpress. І вибираю служби доставки, якщо є можливість. Я написав, що не на всі товари. І показав скріншот сторінки оформлення товару. І навіщо там галочки можна ставити?

Останнє редагування:

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
SvPet, це зовсім не та "галочка" , або хоча б переведіть, що воно таке ;)
Бо самовивіз - це буде дуже круто так замовляти с Аліка!

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
це зовсім не та "галочка" , або хоча б переведіть, що воно таке ;)
Бо самовивіз - це буде дуже круто так замовляти с Аліка!
Якщо я ставлю галочку вище (як на скріншоті в моєму повідомленні), то таку посилку доставляє мені Укрпошта. Якщо нижче – Нова Пошта. (У мене там обрано потрібне відділення НП). Але такий вибір є не завжди. На деякі товари немає вибору доставки. На збірні посилки також немає. Можуть бути різні служби доставки.

Місто
Львів
Якщо я ставлю галочку вище, то таку посилку доставляє мені Укрпошта.
В пості №2404 Ви привели скрін, де вказано два пункти:
- delivery - в перекладі "доставка";
- self-pickup - в перекладі "самозабір, самовивіз".
Радите користувачам використовувати опцію "самовивіз", а це може мати наслідки: китаєть візьме гроші, не відправить і буде правий.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
- self-pickup - в перекладі "самозабір, самовивіз".
Радите користувачам використовувати опцію "самовивіз", а це може мати наслідки: китаєть візьме гроші, не відправить і буде правий.
:) Коли я вибираю той пункт, то там доставка Новою Поштою до конкретного відділення налаштована. Так настроїв у своєму профілі кілька років тому. То найкраща для мене доставка.

Якщо поставити галочку на другий пункт перший раз, то треба зайти в налаштування адреси доставки і вказати конкретний для вашого населеного пункту. Можна вибрати Нову Пошту чи Укрпошту. І зберегти ту адресу в адресах доставки.

Останнє редагування:
Місто
Луцьк
Користуюсь кілька років aliexpress. І вибираю служби доставки, якщо є можливість. Я написав, що не на всі товари.
Доречі так, це чи не єдиний лайфхак як примусово вибрати доставку через Нову пошту, шкода тільки таких товарів на Алі дуже вже мало залишилось з можливістю вибору "self-pickup". Ну і працює ця штука теж дивно, серед міст можна вибрати тільки Київ, все інше чомусь йде по областям і районам з селами, без міст. Тому при замовленні просто вказую актуальний номер телефону, вибираю рандомне відділення НП Києва, а потім вже через my.novaposhtaglobal.ua переадресовую на потрібну адресу.

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Доречі так, це чи не єдиний лайфхак як примусово вибрати доставку через Нову пошту, шкода тільки таких товарів на Алі дуже вже мало залишилось з можливістю вибору "self-pickup". Ну і працює ця штука теж дивно, серед міст можна вибрати тільки Київ, все інше чомусь йде по областям і районам з селами, без міст.
Я думав, що для обласних центрів все ще можна вибрати Нову Пошту. Жаль, що вже тільки для Києва залишили.
Але я вибрав відділення Нової Пошти свого міста років шість - вісім тому. І просто нічого там не змінював. Так поки що залишилося.
В останні роки Міст Експрес з Укрпоштою підтягнулися за термінами доставки до Нової Пошти. Отримую посилки за 10 – 15 днів. Тому мені вже не так важливо, як кілька років тому, доставить Нова Пошта, Міст чи Укрпошта.
Але якщо є можливість на сторінці замовлення товару вибрати доставку "self-pickup", то там у мене улюблена Нова Пошта, яку вибираю.

Місто
Луцьк
В останні роки Міст Експрес з Укрпоштою підтягнулися за термінами доставки до Нової Пошти. Отримую посилки за 10 – 15 днів. Тому мені вже не так важливо, як кілька років тому, доставить Нова Пошта, Міст чи Укрпошта.
Так, до термінів доставки зараз немає питань, УП часто навіть швидше доставляє. Просто мені зручніше забирати свої посилки з поштомату практично біля дому. Відділення же УП розташовано незручно і там практично завжди чималі черги, а пункт видачі Міста на районі взагалі чомусь прибрали.

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Починаючи з 2025 року Укрпошта з аліку доставляє швидше ніж міст та нова. Зазвичай 7-10 днів, принаймні в Київ. Думав тільки в мене так але друзі кажуть те саме в них.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Починаючи з 2025 року Укрпошта з аліку доставляє швидше ніж міст та нова. Зазвичай 7-10 днів, принаймні в Київ. Думав тільки в мене так але друзі кажуть те саме в них.
Саме так. З Києва до Запоріжжя їде 1 день.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
До Укрпошти немає претензій - терміни доставки посилок (з AliExpress) прийнятні.
Черги там є. Іду на пошту після 18 год, щоб не було черги.
Але. Відділення Укрпочти, яке обслуговувало мешканців нашого будинку, знаходиться на відстані 50 метрів. Чудово! Несподівано Укрпошта відкрила нове відділення майже за містом. Тепер наш будинок там обслуговують. Старе відділення, яке дуже близько, працює, але не для нас. Тому я не дуже хочу отримувати посилки на Укрпошті.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
SvPet, що заважає вказати адресу та індекс потрібного відділення зв'язку?
(Як роблять майже всі маркетплейси та магазини, оформлюючи доставку укрпоштою)

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Старе відділення, яке дуже близько, працює, але не для нас
Пошту можна отримувати у будь якому відділенні, без географічної прив'язки - просто пишіть адресу відділення, а не свого будинка.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
що заважає вказати адресу та індекс потрібного відділення зв'язку?
Пошту можна отримувати у будь якому відділенні, без географічної прив'язки - просто пишіть адресу відділення, а не свого будинка.
Писати лише адресу та індекс найближчого відділення Укрпошти замість повної адреси з номером мого будинку та квартири я не буду.
Вибирати доставку лише Укрпоштою не хочу. Мені краще Нова Пошта чи Міст.
Дякую за підказки. Я все це знаю. Тому більшість своїх посилок отримую не на Укрпошті.

Зверху