Місто
Запорожье
Уже з 15-го червня 2022 року українці знову можуть замовляти товари з онлайн-магазину AliЕxpress напряму в Україну із доставкою Укрпоштою і Новою поштою. Наразі доставка замовлень можлива в 14 областей...
  • Вінницьку
  • Житомирську
  • Івано-Франківську
  • Київську
  • Кіровоградську
  • Львівську
  • Полтавську
  • Рівненську
  • Сумську
  • Тернопільську
  • Хмельницьку
  • Черкаську
  • Чернігівську
  • Чернівецьку
Доставка в інші області буде поступово додаватись. У разі замовлення в ті області, доставка в які не працює, при оплаті товару з'явиться повідомлення "Due to logistics issues this service is unavailable in your region at the moment".
  • Нова пошта
    ...користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат.
    Трек-коди відправлень, які доставляються Новою поштою, починаються з:
    • AEPD* (адреса відділення/поштомат обирається при замовленні — послуга "Управління доставкою" не застосовується)
    • AENM* (послуга "Управління доставкою" доступна протягом доби з моменту отримання відповідного повідомлення від NovaPoshta).
      Nova Poshta Global: Управління посилками з закордону обрати «Ваше відділення», обрати зручне відділення/поштомат доставки — послуга "Управління доставкою"
  • Укрпошта
    ...Усі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті й застосунку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту Латвії, а звідти в Україну.
  • Інформація про інші коди в цьому повідомленні.
— — —
☝️ Сусідня тема "Доставка товарів із закордону (Китаю, США тощо)"
❗ Щодо доставки зовнішніх акумуляторів...

Причина: Інфо про коди відстеження посилок з AliExpress
Останнє редагування модератором:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Та Укрпошті взагалі поф на вашу адресу. Тільки індекс грає роль. Як житель Запоріжжя, куди Алі не доставляє, можу це підтвердити, бо я, як і все місто, замовляю взагалі на львівську, тернопільску чи білоцерківську адресу, а індекс пишу найзручнішого відділення.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Та Укрпошті взагалі поф на вашу адресу. Тільки індекс грає роль.
Знаю про індекс і доставку до відділення Укрпошти з зазначеним індексом. Маю такий практичний досвід. Спробував.
Який індекс напишеш, до того відділення Укрпошта доставить посилку. На адресу не дивляться. Правда.
Але доставка цією службою для мене не найпріоритетніша.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Починаючи з 2025 року Укрпошта з аліку доставляє швидше ніж міст та нова. Зазвичай 7-10 днів, принаймні в Київ. Думав тільки в мене так але друзі кажуть те саме в них.
До Укрпошти немає претензій - терміни доставки посилок (з AliExpress) прийнятні.
Черги там є. Іду на пошту після 18 год, щоб не було черги.
Але. Відділення Укрпочти, яке обслуговувало мешканців нашого будинку, знаходиться на відстані 50 метрів. Чудово! Несподівано Укрпошта відкрила нове відділення майже за містом. Тепер наш будинок там обслуговують. Старе відділення, яке дуже близько, працює, але не для нас. Тому я не дуже хочу отримувати посилки на Укрпошті.
В мене інша ситуація відділення Укрпошти в сусідньому будинку там і 50 метрів немає. Але воно обслуговує той будинок і наступні, а до відділення що обслуговує мій будинок 2 км. Думав вказати адресу того відділення що поруч, але є проблемка іноді дрібні посилки листоноша кидає у поштову скриньку.

Місто
Ніжин
Sanic, у нас в скриньку раніше кидали "безтрек" посилки, тобто ті, які в Україні взагалі не відстежувались. Але з початку війни я таких взагалі не бачив вже... І в скриньку, звісно ж, нічого і не кидають. Але і поштарів на відділенні майже ніколи нема, звільняються дуже швидко і нових не знаходять.

SvPet, якщо ти вже знаєш лайфхак про індекс, то і пиши в адресі потрібний. Ти кажеш, що УП не найпоширеніший для тебе спосіб доставки, але тоді лишаються НП та міст. Так от, НП і Міст взагалі начхати на індекс, там прив'язка йде по номеру телефона. На сайті НП.глобал обери улюблене відділення, в місті в додатку аналогічно можна зробити. І все. НП та міст буде їхати куди треба по номеру телефона, а УП буде їхати на потрібне відділення. І нічого не втратиш, а тільки вирішиш проблему з тими небагатьма посилками УП.
Але, якщо впишеш рандомний номер телефону, от тоді НП поїде по індексу.

Місто
Київ
Телефон
Sanic, ну то не буде кидати у скриньку, будеш сам за ними ходити.
Як я змушу листоношу не кидати в скриньку? Я ж мушу вказати адресу з квартирою, чи ти пропонуєш просто індекс вписати?

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
ну то не буде кидати у скриньку, будеш сам за ними ходити
А якщо такі посилки без трек-номера? Як відстежити, коли забрати на пошті?
Мені на такі посилки СМСки не приходили.
З Укрпошти можуть зателефонувати, щоб запросити забрати, а можуть і не зателефонувати.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Місто
Київ
Телефон
ну то не буде кидати у скриньку, будеш сам за ними ходити
А якщо такі посилки без трек-номера? Як відстежити, коли забрати на пошті?
Мені на такі посилки СМСки не приходили.
З Укрпошти можуть зателефонувати, щоб запросити забрати, а можуть і не зателефонувати.
Gre4ka правий з початку повномасштабного вторгнення безтреку я не бачив.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
змушу листоношу не кидати в скриньку
Вже не пригадую, коли укрпошта посилку в скриньку кидала: будь-яка посилка або текстом у вайбер, або листочок-повідомлення у скринці, і топаєш за нею на відділення забирати.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
якщо ти вже знаєш лайфхак про індекс, то і пиши в адресі потрібний
Дякую. Я пишу індекс свого відділення пошти, а також свою повну адресу. Мене так влаштовує. Доставка Укрпоштою буває рідко.

Місто
Ніжин
Я ж мушу вказати адресу з квартирою, чи ти пропонуєш просто індекс вписати?
ні, не мусиш. в адресі пиши шо хоч - хоч вулиця петра порошенка, будинок 1488. приїде по індексу. я не розумію нафіга та адреса досі треба для нашого регіону, якщо жодному з поштових операторів вона не потрібна. хоча, може міст та нп іноді кур'єрами доставляють...

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Sanic, ну то не буде кидати у скриньку, будеш сам за ними ходити.
Як я змушу листоношу не кидати в скриньку? Я ж мушу вказати адресу з квартирою, чи ти пропонуєш просто індекс вписати?
підійди на відділення і попроси, щоб у скриньку не кидали, вони тобі ще подякують

Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Замість адреси достатньо вписати "на вимогу". І буде ваша кореспонденція лежати у відділенні і чекати на вас.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
А нагадайте, після якого терміну очікування Алі дає можливість кинути пред'яву що не прийшло? Вже більше 1,5 місяці, трек зупинився місяць тому, скоріше за все воно десь просране/ вкрадене. Сума немаленька, як для моїх замовлень, жаба тисне...))

Останнє редагування:
Місто
Львів
Maxxx , після 60 днів з моменту відправки замовлення буде 15 днів на відкриття спору. Але вже зараз можна заходити на сторінку замовлення і пробувати клікнути «відкрити спір», має з‘явитись вікно де буде написано коли це можна буде зробити.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
А нагадайте, після якого треміну очікування Алі дає можливість кинути пред'яву що не прийшло? Вже більше 1,5 місяці, трек зупинився місяць тому, скоріше за все воно десь просране/ вкрадене. Сума немаленька, як для моїх замовлень, жаба тисне...))
Пред"яву не кинеш раніш чим за 90 днів, в самого така ситуація, раніш можна було через робобабу, але її прикрили і толку з неї мало всерівно заставляють чекати кінця доставки і тоді відкривай за пару днів до кінця доставки сам буду так робити.
Post automatically merged:

Maxxx , після 60 днів з моменту відправки замовлення буде 15 днів на відкриття спору. Але вже зараз можна заходити на сторінку замовлення і пробувати клікнути «відкрити спір», має з‘явитись вікно де буде написано коли це можна буде зробити.
Не 60 а 90, не дає відкрити диспут не розказуй байок.

Вкладення

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    59.3 КБ · Перегляди: 11
Місто
Львів
Останнє редагування:
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Боюсь що через 90 днів вже можна буде хіба запити холодною водою, а не відкрити спір.
Ось моє замовлення від 12.04, пише що спір про недоставку можу відкрити 13.06:
Ти читай правила, а не видумуй своє, посилка в дорозі вже 42 дні далі дивись скрін не я його придумав, як мінімум мені ще півтора місяці чекати, є різний термін захисту 60 90 днів від цього треба і танцювати.

Вкладення

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    22.5 КБ · Перегляди: 8
Останнє редагування:

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
А нагадайте, після якого терміну очікування Алі дає можливість кинути пред'яву що не прийшло? Вже більше 1,5 місяці, трек зупинився місяць тому, скоріше за все воно десь просране/ вкрадене. Сума немаленька, як для моїх замовлень, жаба тисне...))
Просто воно пливе великим китайським кораблем навколо земної кулі. Мені одне замовлення 140 діб доставлялося (продавець через Алі збільшив термін доставки); таке буває, якщо придбав під час святкового розпродажу.

Зверху