cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
ɑlliance bank
bankalliance.ua
0 (800) 60 22 22 по Україні, +380 (44) 224-6676 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=alliancebank, facebook Messenger
iNET-банкінґ mb.bankalliance.ua веббанкінг | Alliance Online мобільні застосунки (релізні), Alliance мобільні застосунки (бета для оформлення платіжної картки «Стартова» з кредитним лімітом)

Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
Напишите в поисковой строке гугла
там багато чого пишуть і ахінеї куди більше ніж чого корисного
про Київ за три дні теж там читав ...
Видимо вы читаете новости с российских сайтов раз прочитали там про Киев за три дня.

Я новости с российских сайтов не читаю.

Хотя с вашим подходом по поводу того что практически везде пишется ахинея то вам лучше вообще не читать новости тем более если вы к тому же ещё и с российских сайтов читаете то вам просто сам Бог велел ничего не читать:D

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
О, дякую за інфу, значить 16-17 серпня чекну баланс.
Отже, навіть коли минуло 45 діб з дати скасованої операції (2 липня), баланс так і не вирівнявся. Дав їм ще трошки часу (10 діб), і сьогодні повторно написав у підтримку щодо заблокованої суми. Людини в чаті не було, бот написав "передав на розгляд фахівців", і за пару годин прийшла відповідь, що кошти стали доступні. Перевірив - тепер все чітко, баланс як має бути.

Висновок: пильнуйте свої кошти і баланс десь додатково, бо Альянс банк із радістю вас намахає.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Сьогодні всередині дня прийшла СМС з текстом "Ваша карта за номером *** успішно додана до електроного гаманця". Жодних дій з картою не робив, а в Гаманець додав її ще в квітні. Ввечері на пошту прийшов лист "Оновлення версії мобільного застосунку до v.1.20" де пишуть про нову супер безпеку. Провсяк випадок проставив мінімальні ліміти 1грн на всі операції по карті.

Комусь ще приходили СМС з текстом про гаманець?

• Like
Реакції: Howl
Місто
Київ
Сьогодні всередині дня прийшла СМС з текстом "Ваша карта за номером *** успішно додана до електроного гаманця". Жодних дій з картою не робив, а в Гаманець додав її ще в квітні. Ввечері на пошту прийшов лист "Оновлення версії мобільного застосунку до v.1.20" де пишуть про нову супер безпеку. Провсяк випадок проставив мінімальні ліміти 1грн на всі операції по карті.

Комусь ще приходили СМС з текстом про гаманець?
Теж ввечері прийшла така смс. А вдень був такий же мейл

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
LiquidStrm, мені навіть два повідомлення про додавання картки в Гаманець прийшло. Можливо, залежить від кількості токенів. На фінансах теж про такі повідомлення писали.

Місто
București-Запорожье
LiquidStrm, до 3 років.
Пластик Стартова карта. Відправляють по Нові пошті безкоштовно, якщо немає відділення у місті.
А карту эту дают как допку, как замену первоначальной виртуалки, или с тем же номером (как у сенса)?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Надіслали спам на фінномер, який не світиться ніде, окрім банків. Запрошуємо, суперумови бла-бла-бла.

Звідки взяли номер? Чи варто відповідати на замануху?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Кочевник, я (та інші) не знаю чого ти хочеш :)
Банк має щедру рефералку, яка наче працює, та привітальний кешбек 500грн за покупку на 1600грн.

Останнє редагування:

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
привітальний кешбек 500грн за покупку на 1600грн
За кредлім чи за власні також дає?
Пару місяців назад давали 30% кешбек, і за свої, і за кредитні.
Post automatically merged:

проблемно виводити.
Судячи з тиші в цій темі, то певно порішали

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
має щедру рефералку, яка наче працює
именно "наче"... Гляньте в приложухе сами - там написано "скоро" (причем так написано уже месяца 4 точно) и "наразі... призупинено". Так что по "щедрой" рефке тут пока явно мимо, причем уже давно

Місто
Днепр
рефку не запустили? стоит открыть карту без рефки и забрать 30% кешбек?

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
За умовами картки ви отримуєте кешбек 30% на будь-які покупки протягом першого місяця (30 днів). Далі - 1% на будь-які покупки починаючи з другого місяця. Максимальна сума кешбеку в перший місяць становить не більше 500 грн
Я не впевнений, що буде прям 1% на все.
Можливо все одно певні МСС будуть як виключення.
Я ще до війни мав картку todobank і в грудні 2021 року оплатив нею підписку на журнали (Укрпошта).
Але кешбек 1% не отримав, там МСС начебто був 9402 чи щось таке.
Можливо і Альянс не буде за Нову Пошту, Укрпошту, поповнення мобільного через сайт оператора давати 1%.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
За умовами картки ви отримуєте кешбек 30% на будь-які покупки протягом першого місяця (30 днів). Далі - 1% на будь-які покупки починаючи з другого місяця. Максимальна сума кешбеку в перший місяць становить не більше 500 грн
Я не впевнений, що буде прям 1% на все.
Можливо все одно певні МСС будуть як виключення.
Я ще до війни мав картку todobank і в грудні 2021 року оплатив нею підписку на журнали (Укрпошта).тыць
Але кешбек 1% не отримав, там МСС начебто був 9402 чи щось таке.
Можливо і Альянс не буде за Нову Пошту, Укрпошту, поповнення мобільного через сайт оператора давати 1%.
перелік МСС-кодів по яким не нараховується кешбек:
тыць

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Не працює рефералка. Три повідомлення вище писали.

Місто
Київ
В їх застосунку десь є кнопка "попросити чи змінити кред ліміт"? щось не можу такого знайти.

Зверху