cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
ɑlliance bank
alb.ua
0 (800) 60 22 22 по Україні, +380 (44) 224-6676 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=alliancebank, facebook Messenger
iNET-банкінґ mb.bankalliance.ua веббанкінг | Alliance Online мобільні застосунки (релізні), Alliance мобільні застосунки (бета для оформлення платіжної картки «Стартова» з кредитним лімітом)

Причина: bankalliance.ua -> alb.ua
Останнє редагування модератором:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
  • Wow
Реакції: fnm

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Тарасио, так ви визначтеся, вам дистанційно чи у відділенні треба? Дистанційно - хоче Дія, у відділенні - звичайного паспорта з ідентифікаційним вистачить.

• Wow
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
А можна оформити карту в відділенні? А то в дії документів немає, а при виборі іншого методу верифікації нічого не відбувається.
У відділенні послали, сказали що можуть видати карту тільки якщо її оформити через додаток, і більше нічого зробити не можуть. Хіба запропонували готівковий кредит, який мені не потрібний.

Місто
Україна
А можна оформити карту в відділенні? А то в дії документів немає, а при виборі іншого методу верифікації нічого не відбувається.
У відділенні послали, сказали що можуть видати карту тільки якщо її оформити через додаток, і більше нічого зробити не можуть. Хіба запропонували готівковий кредит, який мені не потрібний.
Став клієнтом банку онлайн в квітні, відправляв фото при реєстрації в додатку, паспорт у мене тільки книжка український.

• Wow
Місто
Lutsk
Поки не є клієнтом, але думаю стати. Підкажіть наступне.
1. Карту кредитку Стартову?
2. Оформляти на початку місяця, в кінці, без різниці?
3. Де є рефки?

Місто
București-Запорожье
Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 14
Добрий день усім причетним!

Брав хтось виписку по рахунку в цьому банку онлайн?
В застосунку не бачу функціоналу.
Є в кого досвід?

Ще, - це єдиний банк, в якому в мене iban і для $ і для грн. рахунку - однаковий. Хтось знає, чому та як це взагалі може бути?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ще, - це єдиний банк, в якому в мене iban і для $ і для грн. рахунку - однаковий. Хтось знає, чому та як це взагалі може бути?
Ну, взагалі то це не заборонено. І доволі поширена практика.
Кожен рахунок окрім IBAN має ще код валюти. Система сама розкидує переказ у відповідній валюті на потрібний рахунок.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Брав хтось виписку по рахунку в цьому банку онлайн?
Ну через новий застосунок замовляв: на картці "...", далі пункт "Створити довідку". Але в ній не буду інформації про проводки по рахунку.

Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 14
Howl, ой-вей.
Новий застосунок. Побачив. Зайти не можу, і кітка каже, в ньому тре по-новому реєструватись.
В мене старий. Функціоналу там майже ніякого немає.:(
Навіть якщо щось вийде з новим, і зможу замовити - це буде не виписка, я правильно зрозумів? «Довідка», як ти пишеш - це типу «залишок коштів на рахунку»?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
T.Visc, як варіант, ти можеш спробувати замовити документ через підтримку. Можливо, щось і вийде.
Просто новий застосунок може не бачити наявні картки й рахунки -- тут треба питати підтримку.

Щодо виписки, то можна створити помісячно й детальну (буде наявна кожна транзакція). Але там немає інформації проводок (розподілу коштів) по рахунку.
Ось на моїй картці зробили предавторизацію коштів (тобто заблокували частину авторизаційного залишку на картці), у виписці я бачу, що ця операція врахована (тобто кошти списані з рахунку). Через декілька днів продавець скасував предавторизацію, я цю інформацію у виписці бачу, але там прочерки напроти суми повернення і мені підтримка каже, що треба перевірити фактичне надходження коштів від продавця (склали запит у техвідділ).
До дупи ця виписка. Це не виписка по рахунку, а просто історія операцій.

Вкладення

• 1735726152138.png
    1735726152138.png
    32.4 КБ · Перегляди: 10

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Саме цікаве, що і у відділенні замовлена виписка - такий самий швах.
Коли в мене зависло повернення від Болт, пішов у банк розібратися і отримати виписку - тиц
У виписці не було операцій, що висять в обробці (заблоковано, але не списано) лише загальна сума, що "зависла".

• Like
Реакції: Howl

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Howl, чекав до 45 днів, але автоматом не розблокувалося - писав у підтримку, вони вручну "звільнили".

• Sad
Реакції: Howl

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
LiquidStrm, а ці кошти банк ураховував для погашення пільгового періоду?

Зверху