cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
ɑlliance bank
bankalliance.ua
0 (800) 60 22 22 по Україні, +380 (44) 224-6676 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=alliancebank, facebook Messenger
iNET-банкінґ mb.bankalliance.ua веббанкінг | Alliance Online мобільні застосунки (релізні), Alliance мобільні застосунки (бета для оформлення платіжної картки «Стартова» з кредитним лімітом)

Останнє редагування модератором:
Місто
București-Запорожье
А кому дали кред.лимит: вы через дию оформляли, или фото паспорта и видео-собеседование? Я думаю, что от этого тоже может зависеть

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
А кому дали кред.лимит: вы через дию оформляли, или фото паспорта и видео-собеседование? Я думаю, что от этого тоже может зависеть
через дію.
Post automatically merged:

Спробував батьку зробити картку. Вів номер пише: цей номер не є фінансовим. :dash1: :oops: інших кнопок немає. телефон на андроід. ксяомі.

Останнє редагування:

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
послали мене подалі з кешбеком на алі
по причині виключень в мсс кодах
5964Прямий маркетинг - торгівля за каталогамиПродаж поштою/телефоном
звертавсь письмово і по телефону відповіді співпали

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
vlad_g, та пішли вони ...
схожу двічі в новус і покладу на запас до слідуючої акції
надіюсь хоч за новус нарахуть відкат
:neangel: наперсточники

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
vlad_g, що за бак в тебе ? :unsure:
чи ліміт малий накапали ?

ааа ліміт на кешбек не кред лім
тепер все зрозуміло ...

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Поповнив на 10 грн. Дали кредлім 50 тис.
Зробив покупку, отримав кешбек весь вже)
Обрав переказати кешбек на картку. В операціях він є, але фактично на картку він не капнув. Вже десь з годинку як я його туди перевів. У всіх так було ?

• Wow
Реакції: Gord

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Дякую банку за акцію. Як раз зуб лікую, картка стала в нагоді :sneaky:

Тільки щось не бачу де б писали заборгованість типу -1113грн. Це самому калькулятором рахувати?

Останнє редагування:

kvv

Місто
Ровно
Тільки щось не бачу де б писали заборгованість типу -1113грн. Це самому калькулятором рахувати?
Кредлім - залишок= заборгованість
"зручно"? еге ж?🙂

інше питання до якої дати діє пільговий період...ніде не знайшов де глянути. теж самому контролювати доведеться.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Кредлім - залишок= заборгованість
"зручно"? еге ж?🙂

інше питання до якої дати діє пільговий період...ніде не знайшов де глянути. теж самому контролювати доведеться.
Чат: Оскільки мобільний додаток на етапі тестування, інколи баланс відображає не коректно. Спробуйте, перезавантажити додаток та переглянути баланс через годину.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Чат: Оскільки мобільний додаток на етапі тестування, інколи баланс відображає не коректно. Спробуйте, перезавантажити додаток та переглянути баланс через годину.
Ось так підтримка і відповіла.
сказали що спеціалісти будуть вирішувати питання же поділись 402 грн кешбеку.
На рахунок вони поки що не прийшли

Місто
Днепр
Коллеги в тарифах по кэшбеку есть разница - для новых клиентов 30%, а для действующих 1%. Имеется в виду для новых клиентов по кредитке или для новых клиентов банка? Другими словами если в банке есть счета то кэшбек будет максимум 1% или нет? Кто-то из действующих клиентов банка этот момент проверял?
Для новых клиентов по кредитке.

• Wow
Реакції: fnm
Місто
Hranice
Якщо грошей на карті не видно (як своїх, так і кредитних), то це не значить, що їх там нема?

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Якщо грошей на карті не видно (як своїх, так і кредитних), то це не значить, що їх там нема?
ні, це значить... Оскільки мобільний додаток на етапі тестування, інколи баланс відображає не коректно. Спробуйте, перезавантажити додаток та переглянути баланс через годину.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Перезапуск(перевстановлення) додатку мені нічого не дало
Баланс оновився лише сьогодні зранку. Тобто майже після доби
Така собі оперативність. Але дякую за ті 400 грн

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
kvv, ні, кешбек чистими 400 з копійками вийшов.
я раніше писав що в мене кешбек «загубився», за добу його «знайшли» і повернули на рахунок.
а ліміт дали 50 тис.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Зверху