cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
ɑlliance bank
alb.ua
0 (800) 60 22 22 по Україні, +380 (44) 224-6676 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=alliancebank, facebook Messenger
iNET-банкінґ mb.bankalliance.ua веббанкінг | Alliance Online мобільні застосунки (релізні), Alliance мобільні застосунки (бета для оформлення платіжної картки «Стартова» з кредитним лімітом)

Причина: bankalliance.ua -> alb.ua
Останнє редагування модератором:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
А як в цьому банку попросити кредитний ліміт? Картка "Стартова" є вже десь 2 роки, а от ліміт - 0.

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Тут або десь писали, что за запитом у підтримку не вийде вже отримати кредитний ліміт, оскільки цей функціонал у процесі реалізації в застосунку.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
гроші могли на Портмоне опинитися
Бо альянс не сам функціонал комуналки реалізує, а користує 'прокладки'. Як саме це працює - не знаю, але схему відразу впізнав по тому, як і коли підтягує суми в рахунки. Така сама фішка в ТАС, а от монобанк - працює напряму.

Ось, для прикладу, 3 платежі через альянс минулого місяця, якщо дивитися на порталі послуг:
Screenshots_2025-11-15-23-17-23.png
Тут, як бачим, одержувачі платежів - різні комунальні установи, але зверніть увагу на банк-отримувач.

Не знаю, як для інших міст, може схема не така, але по Львову платежі, по факту, ідуть з Альянсу через Портмоне.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Альянс по сплаті комунальних послуг використовує служби Portmone.com, це я бачу по своїй адресі. Я з Portmone.com спілкувався щодо перейменування вулиці й відсутності її в селищі.

Місто
Киев
Так і не вдалось завершити реєстрацію, зникає кнопка «продовжити» після введення адреси проживання, ТГ-канал підтримки мовчить від вчора, на 0800 теж не густо операторів- так ніхто й не відповів. Ні в кого не було схожих проблем?
Було аналогічно.
Допомогло самостійно ввести адресу, кнопка з'явилася

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Чому може не проходити оплата з карти (стартова з кредитним лімітом)? Пробував оплатити в додатках розетки і пром.
Може не встигли оновитися ліміти на оплату? Були спочатку по нулях, потім збільшені для оплати необхідної суми.
p.s. Комуналка в додатку сплатилася майже миттєво...

Місто
Львів
DmytroVin, пробував, не помогало. Але вчора викотили оновлення і мій номер будинку вже став в «білому» списку і реєстрація пішла далі.
Тепер хочуть щоб я намалював підпис і погодився з договором, але сам договір так і не прийшов на імейл… :unsure:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Пробував оплатити в додатках розетки і пром.
Дуже імовірно це косяк на стороні гейтвея оплати (не альянса), вони постійно пробивають ліміти і не приймають платежі. Не раз стикався, зміна карти на моно чи тас - не помагала, лише спроба оплати пізніше/наступного дня.

намалював підпис і погодився з договором, але сам договір так і не прийшов
При реєстрації через загран/ID-карту, вони порівнюють підпис із тим, що оцифрований зберігається у документі, треба досить точно повторити його на екрані смартфона. Договір приходить вже після успішного підписання - " Ваше_ім'я, картка активована! У листі ваш договір із Альянс Банком "

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Не раз стикався, зміна карти на моно чи тас - не помагала, лише спроба оплати пізніше/наступного дня.
Оплата карткою привата в цих же додатках (розетка, пром) пройшла відразу. Ще забув вказати, що неуспішні платежі в додатку Альянсу не відображаються

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
TrueMan, як писали раніше є проблеми з оплатою карт Альянс на промі та розетка. Мають виправити колись.
Використовуйте інші карти.

Місто
Львів
При реєстрації через загран/ID-карту, вони порівнюють підпис із тим, що оцифрований зберігається у документі, треба досить точно повторити його на екрані смартфона. Договір приходить вже після успішного підписання - " Ваше_ім'я, картка активована! У листі ваш договір із Альянс Банком "
Так, все ок- реєстрацію завершив, через 30 секунд пішов пуш на запит кредитного рейтингу і одразу насипали 50к :cool:

Місто
Київ
Телефон
Nokia 6060
Де в додатку подивитися до якого числа діє пільговий період та мінімальний обов'язковий платіж?

Останнє редагування:
Зверху