Truecaller кращий в цьому випадку (IMHO), алеж треба платити..Використання гуглоспама.а яка ідея при встановленній самсунгівскому номеронабирачі (який до того ж показує порядковий номер СІМ) встановлювати ще й гуглівсткйи?
Truecaller кращий в цьому випадку (IMHO), алеж треба платити..Використання гуглоспама.а яка ідея при встановленній самсунгівскому номеронабирачі (який до того ж показує порядковий номер СІМ) встановлювати ще й гуглівсткйи?
Truecaller наче нормальний функціонал надає і в безкоштовній версії. Є трохи реклами в самому додатку, але ідентифікує/блочить справно.Truecaller кращий в цьому випадку (IMHO), алеж треба платити..Використання гуглоспама.а яка ідея при встановленній самсунгівскому номеронабирачі (який до того ж показує порядковий номер СІМ) встановлювати ще й гуглівсткйи?
rikky, що це за "джентельменський набір" непотрібного лайна?))
На S8 9-те відро. Певно новий гугольфон не розуміє такі старі відра.Ага, @Кочевник у 10му чистому відрі так:
О, а номер телефона у поле "Номер" у тебе получається внести? А то у мене не вноситьдодаю скріншот
це поле недоступно до редагування. номер по дефолту записано на самій SIM картці і номер не може бути змінений в стандартному Андроїді. номер спочатку в мене відображався +380ААА корректно, але потім після заміни SIM картки (коли змінював на нову в салоні оператора) почало відображатися номер невідомий. оскільки болванки чисті (пластиковий SIM холдер) на них не прописаний номер, його активують в системі оператора, тому Андроїду немає звідки взяти інформацію.О, а номер телефона у поле "Номер" у тебе получається внести? А то у мене не вноситьдодаю скріншот
десь вже була аналогІчна дискусія.це поле недоступно до редагування. номер по дефолту записано на самій SIM картці і номер не може бути змінений в стандартному Андроїді. номер спочатку в мене відображався +380ААА корректно, але потім після заміни SIM картки (коли змінював на нову в салоні оператора) почало відображатися номер невідомий. оскільки болванки чисті (пластиковий SIM холдер) на них не прописаний номер, його активують в системі оператора, тому Андроїду немає звідки взяти інформацію.О, а номер телефона у поле "Номер" у тебе получається внести? А то у мене не вноситьдодаю скріншот
PS якщо потрібно змінити "власний" номер на самій SIM картці, то можна вийняти SIM з телефону Андроїд, використати інші пристрої для зміни номеру, повернути SIM в телефон Андроїд, в результаті буде відображатись потрібний номер.
Поля то редаговані, але зміни не зберігаються. Виходиш і... пустоБули в руках декілька смартфонів на чистому Андроїді - в усіх поля редаговані.
ну я ж кажу - у кого як. В мене на обох зберІгаєтьсяПоля то редаговані, але зміни не зберігаються. Виходиш і... пустоБули в руках декілька смартфонів на чистому Андроїді - в усіх поля редаговані.
Але та сімка після двох МНПну я ж кажу - у кого як. В мене на обох зберІгаєтьсяПоля то редаговані, але зміни не зберігаються. Виходиш і... пустоБули в руках декілька смартфонів на чистому Андроїді - в усіх поля редаговані.
Видалив нахрєн. Серед півсотні дзвінків за останні півроку лише один помічений як спам. І те після того, як я його сам помітив.Використання гуглоспама.а яка ідея при встановленній самсунгівскому номеронабирачі (який до того ж показує порядковий номер СІМ) встановлювати ще й гуглівсткйи?
Що саме видалив?Видалив нахрєн. Серед півсотні дзвінків за останні півроку лише один помічений як спам. І те після того, як я його сам помітив.Використання гуглоспама.а яка ідея при встановленній самсунгівскому номеронабирачі (який до того ж показує порядковий номер СІМ) встановлювати ще й гуглівсткйи?
Ефективність як спам-фільтр ніяка.
Ну попереджали ж,..Дзвонилку гугля.