Beeline відкрив новий ексклюзивний офіс з обслуговування абонентів у центрі Львова

Статус
Закрита.

necovi4

Житель
Команда форуму
Реєстрація
27.10.07
Місто
Киев
Телефон
OnePlus 7 Pro
Оператор зв’язку Beeline відкрив новий ексклюзивний офіс з обслуговування абонентів у центрі Львова, за адресою пл. Торгова, 11. Про це сьогодні, 10 листопада, ЗІК повідомила менеджер зв’язків з громадськістю ЗАТ «УРС» (ТМ Beeline) Алла Самойленко

Робота ексклюзивних офісів побудована відповідно до міжнародних стандартів обслуговування оператора Beeline. Працівники регулярно проходять спеціальне навчання і сертифікацію.

Продавець-консультант завжди готовий надати висококваліфіковану консультацію про послуги зв’язку кожному відвідувачеві офісу Beeline, допомогти з вибором оптимального тарифного плану на мобільний зв’язок або широкосмуговий Інтернет, підключити послугу чи оформити заявку на її підключення.
У новому салоні жителі Львова зможуть також придбати GPRS/EDGE-модем для мобільного Інтернету за новою, зниженою вартістю (99 грн), оформити заявку на підключення до високошвидкісного домашнього Інтернету (зі швидкістю роботи до 100 Мбіт/сек) через оптоволоконні канали зв’язку у районах присутності послуги «Beeline Інтернет Вдома».

«З появою у столиці Галичини нашого нового ексклюзивного офісу львів’яни та гості міста зможуть легко отримати всю необхідну інформацію про послуги Beeline: від стільникового зв’язку до дротового/бездротового Інтернету, і переконатися, що Beeline завжди поруч, адже офіс розташований у самому центрі Львова, неподалік від Оперного театру», – прокоментував подію директор Львівської філії Beeline Сергій Дівін.
Ексклюзивний офіс на пл. Торговій, 11 працює без вихідних.

Усього у Львівській філії (Волинська, Рівненська, Львівська області) діють 5 ексклюзивних офісів обслуговування Beeline та близько 900 дилерських торгових точок. Всього в Україні працює 65 офісів з продажу і обслуговування абонентів, а також майже 45 000 дилерських пунктів.

http://zik.com.ua/ua/news/2009/11/10/203903
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
А почему открыл? Просто переехал в более доступное место.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
в Ровно, тоже на днях переехал, на паралельную улицу, ближе к кукольному театра, на ул. Петлюри помоему
 

Voffka

Sniper
Реєстрація
17.10.08
Місто
Lemberg
Телефон
nokia 5320 vs 3410i
Кочевник, в бі не було як такого офісу у Львові ще весною цього року (до весни такий собі ЦОК був на бічній Дорошенка-точної назви вулиці я не знаю). Коли я хотів відновити картку, мені сказали, що передзвонять представники з львівського відділення. Коли ж вони мені зателефонували і я спитав, де їх офіс, мені сказали, що зараз у Львові офіс відсутній, але ведуться роботи по його органазації, тому вони тимчасово орендують площу в "Лембергу" (чи в якомусь іншому бізнес-центрі).
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Як виглядало приміщення три місяці назад і за скільки його купили.
http://portal.lviv.ua/news/2009/07/31/123346.html

Вообще-то "Билайн" переехал из "Лемберга" в офис уже существующего здания. Там когда-то был то ли хоз магазин, то ли что-то другое. А твое сообщение о том, что будет построено рядом.

Добавлено через 1 минуту
в бі не було як такого офісу у Львові ще весною цього року
Вместо ЦОКа всех гнали в офисы БИ-ГТ в БЦ "Лемберг" в конце улицы Б.Хмельницкого. Так что формально "ЦОА" был. О нем даже на офсайте писали.
 
Останнє редагування:

Voffka

Sniper
Реєстрація
17.10.08
Місто
Lemberg
Телефон
nokia 5320 vs 3410i
solo, огого! Бачив, як той будинок "догашували" пожежники за кілька днів після пожежі... Це ж навпроти готелю "Львів", чи не так?
 
  • Like
Реакції: Tsa

yahoo

username
Реєстрація
21.11.09
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Ловко они избегают желтой-черной палитры логотипа. Теперь Вымплелком бело-серый:smile:
 

aurowl

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
09.06.12
Місто
міста Торецьк
Nikitos, Не хотели переименовываться в российский Билайн, переименуются в голландский Билайн?
 

cat

Реєстрація
31.08.13
Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Петр Чернышов: Чем продиктовано такое желание МТС? Есть общая точка зрения, что они пытаются избавиться от своего российского имиджа.
Насколько это правильно, мне трудно сказать. У нас нет никаких проблем с имиджем. А Vodafone – не единственная большая компания в мире. Есть Telefónica, Deutsche Telekom, Orange. В принципе, мы могли бы тоже вести c кем-то из них переговоры, но не ведем и не планируем.
Потому что считаем, что в Украине «Киевстар» как бренд намного лучше, чем МТС и Vodafone.
http://glavcom.ua/interviews/132997...-a-mts-i-«lajf»-prodolzhajut-tam-rabotat.html
 

aurowl

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
09.06.12
Місто
міста Торецьк
Nikitos, Врядли, бабло ведь потратили на иновационный волмартовский логотип вместо советской, а может быть голливудской звезды. И это при нынешнем рулевом, а два ребрендинга за два года дороговато будет.
 

Lawyer

Харьков, Украина
Реєстрація
07.06.08
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
Имхо, бренд КиСа оставят, но могут рестайлить и лого из пяти сосисок заменить на полосатый шарик Билайна. Типа как иичко у мтс, сквозной бренд.
 

vizzer

Заблокирован
Реєстрація
04.12.16
Місто
Киев
а кто то может по простому объяснить эти телодвижения?
 
Реєстрація
27.09.08
Місто
Запорожье
Телефон
iPhone
Приживется, всё что угодно. Начнем с "Beeline - европейский оператор и международный бренд". Дальше дело техники. Включая ПЧЕЛУ - как символ трудолюбия.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
а кто то может по простому объяснить эти телодвижения?
Оптимизируют, централизируют часть отделов от операторов в каждой стране к региональным офисам. Украинский будет обслуживать все постсоветские страны, кроме России. Никаких ребрендингов не планируется, просто офис использует стиль группы, а не локального украинского подразделения.
 
Статус
Закрита.
Зверху