Зупускали Cell Broadcast, так і не запустили! А піару було!!! По усіх новинах крутили таку іновацію)))))Тема заглохла? Давно не было сообщений подобных
Що і коли мали запустити?Зупускали Cell Broadcast, так і не запустили!
Наприклад яких ситуацій?Що і коли мали запустити?Зупускали Cell Broadcast, так і не запустили!
Вона для більш небезпечних надзвичайних ситуацій потрібна
На випадок вибуху на ЗАЕС, та подібних НС.Наприклад яких ситуацій?Що і коли мали запустити?Зупускали Cell Broadcast, так і не запустили!
+ в новинах говорилося що вона вже запущена та і писалося в новинах про запуск сервісу а не її тест.
Post automatically merged:
https://itsider.com.ua/mobilni-oper...u-opovishhen-z-vykorystannyam-cell-broadcast/
Та ти шутиш?))))На випадок вибуху на ЗАЕС, та подібних НС.Наприклад яких ситуацій?Що і коли мали запустити?Зупускали Cell Broadcast, так і не запустили!
+ в новинах говорилося що вона вже запущена та і писалося в новинах про запуск сервісу а не її тест.
Post automatically merged:
https://itsider.com.ua/mobilni-oper...u-opovishhen-z-vykorystannyam-cell-broadcast/
Я не буду шукати, але одразу повідомлялося, що використовуватись для сповіщення про повітряні тривоги система не буде.Раціональним було якраз використання під час блекаутів, коли мережа ще працює, інтернету немає, а система сповіщення знеструмлена.
Вибухи на ЗАЕС і подібні НС © - це все фантазії. Після вибуху ядрьоної бомби зазначуть, що вибачте, не протествували під час такогї НП, не спрацювала.
А я знайшов дещо іншеЯ не буду шукати, але одразу повідомлялося, що використовуватись для сповіщення про повітряні тривоги система не буде.
Про що сповіщатимуть?
Будь-яка загроза або надзвичайна ситуація: хімічна, радіаційна загроза, пожежі, повені, різноманітна негода, повітряні тривоги.
«Завдання системи – коротко поінформувати про загрозу і першочергові дії: радіаційна загроза, здійснюється евакуація в такому-то місці», – наводить приклад Примуш.
Тобто повітряні тривоги включно.У прямій мові йдеться про «військові загрози», що не обмежуються лише повітряними тривогами.
Там всередині є посилання на YouTube відео з інтерв’ю для більшої кількості деталей.Система оповіщення буде попереджати про небезпечні погодні умови, можливий викид радіації чи інших хімічних елементів, а також про термінову евакуацію. Повідомлення можуть містити інструкцію з подальшими діями.