ChatGPT та інші моделі штучних інтелектів

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
ChatGPT — це чат-бот із штучним інтелектом, розроблений компанією OpenAI та здатний працювати в діалоговому режимі, який підтримує запити природними мовами. В якийсь мірі є конкурентом пошуку Google. © Вікіпедія
Безкоштовна версія чат-боту розроблена на моделі GPT-3.5 і має набір даних до 2021 року включно. Платна версія — на моделі GPT-4 та навчена також на даних в Інтернеті.

chat.openai.com
Для користування чат-ботом треба створити обліковий запис: необхідна надати адресу електронної пошти й мобільний телефон. Служба не доступна для деяких країн.
Розробник чат-бота зі штучним інтелектом OpenAI заборонив деяким окремим країнам користуватися своїми сервісами відповідно накладених санкцій.

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Це не підписка вашого акаунту. Вони лише дадуть вам логін/пароль від обліковки з підпискою, де таких як ви з пару десятків …

З однієї сторони- економія.
З іншої- купа спаму і ніякої конфіденційності і індивідуальних налаштувань.

Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Чогось згадалась національна вакцина.
Міністерство цифрової трансформації України розпочинає розробку української великої мовної моделі (LLM), що навчатиметься на унікальному масиві українських даних, аби краще розуміти український контекст.
Першу версію української моделі планують представити до кінця 2025 року й вона стане доступною для державних установ, університетів, науковців, громадських організацій та бізнесу.
Мінцифри підписало меморандум з "Київстар" для розробки LLM. Мобільний оператор виступить стратегічним партнером та інвестором проєкту.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Чогось згадалась національна вакцина.
Міністерство цифрової трансформації України розпочинає розробку української великої мовної моделі (LLM), що навчатиметься на унікальному масиві українських даних, аби краще розуміти український контекст.
Першу версію української моделі планують представити до кінця 2025 року й вона стане доступною для державних установ, університетів, науковців, громадських організацій та бізнесу.
Мінцифри підписало меморандум з "Київстар" для розробки LLM. Мобільний оператор виступить стратегічним партнером та інвестором проєкту.
Чудова новина. Власна розробка тільки сприятиме підвищенню обороноздатности країни. Решта - бонусом йде.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Чудова новина. Власна розробка тільки сприятиме підвищенню обороноздатности країни. Решта - бонусом йде.
ГРУ-шну начинку вже вичистили з київсралу? А - нє? Ну то добре, можна не купувати Tabletki.ua, мінцирку забезкоштовно передасть всю потрібну ворогу інфу, під виглядом навчання LLM-ки.

Ох'спадє, коли цей вишиванковий захоплений "патріотизм" почне вже дорослішати?

Місто
Самар
Как вам опыт повсеместного внедрения чат-ботов голосовых и текстовых? Меня пока совсем не радует. Голосовое меню водафон, например, оно от меня теперь хочет "задайте вопрос". А я хотел просто послушать какие есть тарифы или послушать про акции или вообще узнать что к чему.
Если провести аналогию, то есть Лайф с меню *124# где все вместе собрано -;это меню сразу понравилось ещё давно и по-моему до сих пор удобная штука.
И есть водафон с его кучей кодов разных, которые фиг упомнишь.
Так вот общение с ботом напоминает эти коды, ты просто заранее не знаешь что и спросить, хочется крикнуть "огласите весь список, пожалуйста!"

В общем, мне пока эти боты не зашли, мне без оглавления книги или без меню в кафе сложно будет, а таким оглавлением голосовое меню и было раньше.

Останнє редагування:

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
DesKV, да боты просто тупые, их не научились еще делать удобными. Постепенно будут улучшаться, а мы - привыкать ))

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Я бачу так, що досить скоро(більше ніж пару місяців, можливо менше ніж рік) вже ці боти різко масово перейдуть на сучасні AI-рішення (зараз, по відчуттях, в продакшні у всіх ще простіші асистенти), це з одного боку призведе до того, що ще більше проблем можна буде вирішити розмовою з ботом, але дістатися живої людини для вирішення нестандартної ситуації буде ще складніше.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
ГРУ-шну начинку вже вичистили з київсралу? А - нє? Ну то добре, можна не купувати Tabletki.ua, мінцирку забезкоштовно передасть всю потрібну ворогу інфу, під виглядом навчання LLM-ки.

Ох'спадє, коли цей вишиванковий захоплений "патріотизм" почне вже дорослішати?
як ви вже задовбали з пошуком зради! досить лайно на вентилятор накидати 🤦‍♂️
Post automatically merged:

Я бачу так, що досить скоро(більше ніж пару місяців, можливо менше ніж рік) вже ці боти різко масово перейдуть на сучасні AI-рішення (зараз, по відчуттях, в продакшні у всіх ще простіші асистенти), це з одного боку призведе до того, що ще більше проблем можна буде вирішити розмовою з ботом, але дістатися живої людини для вирішення нестандартної ситуації буде ще складніше.
спілкування з людиною буде для нестандартних рішень, поки що роль бота зводиться до маршрутизації питань

Місто
Самар
DesKV, да боты просто тупые, их не научились еще делать удобными. Постепенно будут улучшаться, а мы - привыкать ))
Даже если улучшат, то все равно представь ты заходишь перекусить в заведение, а меню нет. И тебя спрашивают, что ты хочешь. А парадокс в том, чтоб что-то новое захотеть или узнать, должно быть вот это самое меню :)

То есть одно дело когда бот заменяет оператора такси, там да, удобно будет. Другое дело, когда ты хочешь посмотреть кино и раньше были плакаты и анонсы, но какой-то о гениальный ум решил что теперь будет "чем могу быть полезен?"или "что будете смотреть?".

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
knedlyk, футболка легше шукається в зоні потенційного ураження РСЗВ.
Post automatically merged:

То есть одно дело когда бот заменяет оператора такси, там да, удобно будет. Другое дело, когда ты хочешь посмотреть кино и раньше были плакаты и анонсы, но какой-то о гениальный ум решил что теперь будет "чем могу быть полезен?"или "что будете смотреть?".
Так к тому моменту телеметрия будет знать достаточно, чтоб предложить и привычное, и новое, на пробу.

Сбрасываешь настройки персонализации на ютубе у все предложки заполняются тарологами-суетологами и проч. золотыми пирамидками.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
поки що роль бота зводиться до маршрутизації питань
Я колись давно працював в кол-центрі досить довго, маю уявлення про те як то все відбувається.
Коли я починав, мені не вдавалося виконати норму по середній тривалості дзвінка, бо купа уточнень, розборів ситуацій і все таке.
Десь вже на закаті моєї карколамної кар'єри кол-центр агента я легко потрапляв в хорошу статистику, обслуговуючи складні питання, технічні запити а також запити корпоративних і англомовних клієнтів,
УВАГА, не натискаючи альт-таб від сесії каунтер-страйку. Бо з досвідом я гарно вивчив всю інформацію по-перше, по-друге навчився якимось паттернами вирішення проблем. Умовно, перестав працювати Інтернет - перевантаж телефон, це допомагає в 90% випадків. Зникло з рахунку 26 або 53 копійки - явно недоставлена одна або дві СМСки. Перше число місяця і перестало все працювати - вірогідно не знялася місячна абонплата з тієї чи іншої причини. Знялася велика сума, кратна N, шукай підписку на якісь дебільні сервіси і одразу будь готовий сказати, як саме абонент на то підписався. І так далі, в більшості випадків навіть не треба дивитися ту білінгову історію.
Я був об'єктивно хорошим агентом, поки мій мозок був весь у де_дасті.
Сучасний АІ може це робити, якщо його навчити і гарно інтегрувати з бізнес сапорт системами. Питання часу, щоб це якісно імплементувати і кожна перша серйозна компанія зараз тим займається.

Останнє редагування:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
представь ты заходишь перекусить в заведение, а меню нет. И тебя спрашивают, что ты хочешь. А парадокс в том, чтоб что-то новое захотеть или узнать, должно быт
я чото раньше думал что в заведение перекусить заходять ради того чтобы... перекусить. А не "чтоб что-то новое захотеть или узнать" :Olen:
И тебя спрашивают, что ты хочешь.
и я такой: "Ну как обычно: яичницу с беконом и кофе.", вот проблемы же....

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Как вам опыт повсеместного внедрения чат-ботов голосовых и текстовых? Меня пока совсем не радует. Голосовое меню водафон, например, оно от меня теперь хочет "задайте вопрос".
Мене теж не радує. Ви згадали про водафон, а мені згадується Київстар та ПриватБанк. У Київстара у чаті підтримки безголовий бот "Зоряна", що не може відповісти самостійно на більшість питань, а щоб змусити її підключити живу людину, треба дуже довго й нудно повторювати своє питання і фразу "ти не в змозі мені допомогти, з'єднай з живою людиною". Так само гаряча лінія Приватбанку. Голосовий бот нічого не розуміє, а перемикає на живого оператора десь з 10-го прохання. Хоча це було вже майже рік тому, зараз послугами цього банку не користуюся. Добре, що є нормальні альтернативи.

Місто
Zaporizhzhia
представь ты заходишь перекусить в заведение, а меню нет...
...ШІ сканує твою сітківку ока, на підлозі - замасковані ваги, також завдяки вебкамері аналізу піддаються твої рухи і міміка.
І ось тебе вже збиває з ніг непомітно під'їхавший ззаду стілець, стіл невпинно наближується і впирається в груди.
Ляп! Ляп! Ляп!!!
І під самий ніс - порція вівсянки!
Без зайвих розмов.
Але ж хотів вареники з вишнею.
А ШІ вирішив, що для твого здоров'я це зайве.
(А може, і не було ніколи ніяких вареників, а хитрий ШІ лише створював ілюзію вибору в рекламних оголошеннях цього ресторану).

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
А якщо впровадити ші в секс індустрію? Клієнт чекав на одну а прийшов інший. Якщо з варениками чи вівсяною то все їстівне, а от послуги секс туризму в багатьох країнах в суспільствах уже і морально і цивільно легалізовані нажаль. З точки зору підприємства дохід то отриманий а для клієнта нюанси. :)
Мовчу і не розводжу флейм.

Зверху