ChatGPT та інші моделі штучних інтелектів

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
ChatGPT — це чат-бот із штучним інтелектом, розроблений компанією OpenAI та здатний працювати в діалоговому режимі, який підтримує запити природними мовами. В якийсь мірі є конкурентом пошуку Google. © Вікіпедія
Безкоштовна версія чат-боту розроблена на моделі GPT-3.5 і має набір даних до 2021 року включно. Платна версія — на моделі GPT-4 та навчена також на даних в Інтернеті.

chat.openai.com
Для користування чат-ботом треба створити обліковий запис: необхідна надати адресу електронної пошти й мобільний телефон. Служба не доступна для деяких країн.
Розробник чат-бота зі штучним інтелектом OpenAI заборонив деяким окремим країнам користуватися своїми сервісами відповідно накладених санкцій.

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Самар
Телефон
+380660774982
Тож вони і мають знати інформацію, яка цікавить широкі народні маси
Ніфіґа вони не мають. Рекламна замануха і не більше, демонстрація обмеженого за можливостями огризка. Хочеш відповідей і пошуку в мережі - будь люб'язний заплатити $22.80 per user per month, або й $200. Дуже наївно вважати, що добряки з OpenAI витратили кілька мільярдів, щоб умовний ДесКВ нарешті з'ясував за актуальну версію Power Automate безкоштовно.
У меня платная версия (но только chatgpt, других сравнить не могу), там все то же что и в бесплатной в плане галюцинаций. Не заметил разницы.

В целом странно видеть посты в стиле "ну и не пользуйся", "чотыноешь" или "сам дурак" в теме обсуждения технологических фишек сервиса. Я мало того, что пользуюсь, ну я ещё подписку купил, изучаю тему. Хотел обсудить возможности и ограничения. Но с таким фоном общения все желание пропадает. Может я куда-то не на тот форум зашёл, но раньше точно такого не было

Останнє редагування:
Місто
Львів
в теме обсуждения технологических фишек сервиса.
Так ми саме це і обговорюємо: кейси застосування; обмеження, заявлені розробником; дату актуалізації баз даних та промпт.

Зверху