Comfy

• Автор теми DesKV
  • Дата створення
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Mackesha, у мене і у батьків вже декілька років працюють Digitop. Працюють на холодильниках і є на телевізор.

А хто слухав колядку по ту сторону? Живий оператор чи робот?
Робот озвучив інформацію, а потім сказав співати і тиша. Далі дзвінок завершився з їхньої сторони. Приблизно секунд 30 дають на колядування.

Місто
Суми
Хоч комусь вдалося наколядувати бонуси?
Update - нарахували через шість годин після колядок.

Останнє редагування:
Місто
Суми
SeriousSam, от навіщо набивати пости? Почитати три повідолення перед твоїм важко?
Можеш потім видалити цей пост, бо на меті й близько такого не було (вийшов з того віку, коли п..ми міняються). Просто в мене бонуси не нарахувалися, в плани на них мав - в темі про підбір комплектуючих до ПК вчора запитував про механічну клавіатуру. Придивився в них один варіант, зі знижкою в 200 грн і безкоштовною доставкою був би чудовий подарунок малому.
Якось так.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Якась бага при інтернет оплаті -10% мастеркард від Привату. Оплата не проходить і видає різні помилки.
Вчора ввечері і сьогодні зранку декілька разів спробував (із дестопу і з андроід додатку) і все марно.
Підтримка комфі киває, що проблема у лікпей, підтримка лікпей, що винний комфі

Місто
Львів
"Поколядував" і я, приблизно через годину прийшло на Вайбер за номером, з якого телефонував повідомлення про 200 грн.
Зайшов у свій кабінет за тим номером, але там чомусь виявилося аж 400:
Screenshot_20251230_123318.jpg
Плюс ще купон на 100 грн на пошту за неї надіслали.
Питання, за що дали ще 200 бонусів і що означає нуль в кінці на скріншоті?
Спробував робити замовлення, але в ньому про можливість списання тих бонусів нічого не бачу.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
0 у кінці це кількість акційних екстра бонусів, то немає значення в даній ситуації.
Напевно різниця у правилах використання бонусів (екстра мають гірші умови, ніж базові)
Post automatically merged:

Спробував робити замовлення, але в ньому про можливість списання тих бонусів нічого не бачу.
Десь на передостанньому етапі вже після обрання способу доставки та оплати з'являється можливість списати бонуси

Місто
Львів
Stiv, у мене там пише таке:
Історія бонусів

Ваша історія бонусів з’явиться після нарахування бонусів

Зверху