Credit Agricole

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
...Може спробуй на різних інтернетає :)...
не допомогло. веб версія у них є?
Є. Але на скільки пам'ятаю там інший логін :) давно не включав його
Post automatically merged:

Взагалі дивний він у нас в Україні
В літку був у Франції. Скрізь його термінали, магазини, кава з коліс, на парковках. Просто монстр, а у нас тільки для корпоративних клієнтів і для фізиків для галочки.
схоже, що немає https://credit-agricole.ua/o-banke/...-vivedennya-z-ekspluataciyi-internet-ban-1660

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
а у нас тільки для корпоративних клієнтів і для фізиків для галочки
Ну чому? По автокредитуванню у нас в топі. Ще різні зарплатні проекти плюс послуги для ІТ-шників просувають

Місто
Киев
а у нас тільки для корпоративних клієнтів і для фізиків для галочки
Ну чому? По автокредитуванню у нас в топі. Ще різні зарплатні проекти плюс послуги для ІТ-шників просувають
Зарплатні проекти таке собі, + не бачу порівняно з пумб і моно де я ще отримую зп. По авто скоріше згоден з вами. Але що за послуги для іт? Просто рахунок для ФОП? Є альтернативні безкоштовні рахунки.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Але що за послуги для іт? Просто рахунок для ФОП?
Я сильно не вникав в деталі, там наче якісь преміальні пакети з своїми плюшками. Бачив що на всяких конференціях себе просувають

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
щойно телефонував на ГЛ, вже кажуть, що це масова проблема у коритстувачів з додатком са+ і вони вирішують цю проблему, просять очікувати

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
кончена підтримка банка, залишив звернення на ГЛ про проблему, перетелефонували і кажуть, що мій пристрій не сертифіковано в гуглплей і тому тре ставити appgallery в звідти ставити застосунок, на моє питання чоме все працювало на версії 1.44.6 без проблем, а тільки після оновлення з'явилася ця проблема, нічого змістовного не відповіли. потім кажу, що гугплей пише, що пристрій сертифіковано і проблема, явно не через це...

проблему вирішив - встановив аппгеллері, звідти встановив са+. видалив арргеллері - застосунок працює

Місто
Ставище
Телефон
Vivo Y31
Хтось користується Digital карткою від CA? В умовах використання вказана наявність послуги sms інформування за 25 грн/місяць, цікавить чи цю штуку можна вимнкнути, чи це так би мовити плата за користування?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Хтось користується Digital карткою від CA? В умовах використання вказана наявність послуги sms інформування за 25 грн/місяць, цікавить чи цю штуку можна вимнкнути, чи це так би мовити плата за користування?
можна, тре обрати в налаштуваннях пуш

Зверху