Curve. Global Wallet

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Виникла не обхідність у відкриті рахунку Curve для картки, яка не підтримує Google Wallet.
З очевидних плюсів бачу:
- можливіcть додати картку в Google Wallet,навіть якщо картка не підтримує його;
- кешбек, навіть для карток, які його не мають;
- зняття грошей за кордоном без комісії (є ліміт);
- можливість міняти картки після здійснення покупки, на кращий курс обміну чи іншу картку з кешбеку;
- не світити свої картки в інеті;
Чи є мінуси, якиї я не бачу? Можливо хтось користується даними картками?

П.С. Revolut немаю.

Останнє редагування:
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Selianka
Достатньо зайти в тарифи і мінуси вилізуть одразу.
Кешбек тільки у найдорожчому пакеті за 18 фунтів на місяць і то у 6 обраних магазинах.
На безкоштовному і найдешевшому пакеті комісія 2.5% на оплату привязаними картками сторонніх банків.
Знімати без комісії закордоном дозволяє наприклад Starling без ліміту на суму і кількість.
Для конвертації валюти, прийому і відправки мультивалютних платежів рулить Wise.

А описаний тобою сервіс фактично має аж один плюс - можливість додавати карти у гугл гаманець за комісію у 2.5% або за 10 фунтів на місяць з літом у 1000 фунтів на платежі. Як на мене краще просто не тримати гроші на картці яка не додається в гугл пей, або перекидати їх на потрібну карту перед оплатою, на щастя міжбанківські платежі у UK миттєві

roleme

спостерігач
Місто
Польща
Телефон
iPhone 12
Якщо що то 2.5% в курві це тільки якщо підвʼязати кредитну карту а не дебітну.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Сьогодні мені прорекламували це чудо саме з точки зору неможливості додавати карти деяких банків до деяких пеїв). Хтось має досвід користування? Я ж правильно зрозумів, що це типу мультисім, але для банківських карток?)

Місто
Kyiv & Lviv
Вони блокують рахунок без попередження, та більше його ніколи не відкрити, навіть якщо отримаєш посвідку на постійне проживання в іншої країни Європи, це вже ніяк не допоможе.
Дуже мутна контора з кацапськими робітниками всередині, які нас ненавидять і серуть нам із середини цієї "Курви".

Зверху