Riznychenko а хто має нести відповідальність за те що користувач позпатякає свій логін і пароль?
А чому ви розглядаєте тільки один варіант "розпатякає"? Пункт 2 публічної оферти чітко стверджує, що: "DefensX використовує штучний інтелект для виявлення фішингових вебсторінок і не дозволяє вам вводити свій пароль на таких фішингових сайтах". А в угоді користувача вже перекладає всю відповідальність на користувача.а хто має нести відповідальність за те що користувач позпатякає свій логін і пароль?
Простые разводняк и слежка.Уважно перечитав рекламну пропозицію, мені це вважається чистої води кидаловом: продають те, чого в Фуріфоксі можна добитися кількома безкоштовними аддонами. Ще й зняли з себе всю відповідальність: "Користувач зобов'язаний вживати належних заходів для забезпечення збереження своїх логіна і пароля. Користувач несе відповідальність за всі дії, вчинені на веб-сайті http://defensx.lifecell.ua/ в додатку DefensX із використанням його облікового запису (із використанням його логіна та пароля), а також за будь-які наслідки, які могло спричинити або спричинило подібне використання."
Вже пізно.Операция "Ы", вже час на сайті операторів робити вкладки «Для свинорилів» і «Не для свинорилів», щоб не травмувати учасників червоного форума![]()
Ну мені теж відчувається, що кидалово як таксі в Туреччині.Уважно перечитав рекламну пропозицію, мені це вважається чистої води кидаловом: продають те, чого в Фуріфоксі можна добитися кількома безкоштовними аддонами. Ще й зняли з себе всю відповідальність: "Користувач зобов'язаний вживати належних заходів для забезпечення збереження своїх логіна і пароля. Користувач несе відповідальність за всі дії, вчинені на веб-сайті http://defensx.lifecell.ua/ в додатку DefensX із використанням його облікового запису (із використанням його логіна та пароля), а також за будь-які наслідки, які могло спричинити або спричинило подібне використання."
Ну Bip, Paycell користуються люди. Но цим браузером який прибув до нас з Туреччини ніхто не буде користуватися.Bip, Paycell,TV, Music, life box.. теперь вот и браузер выкатили. Зачем они этот мусор клепают? Этим вообще кто то пользуется? Люди хотят нормальных тарифов, за адекватные деньги в столь не легкое время а не платный браузер!!![]()