DefensX браузер

Пользуетесь?

• Да

Голосів: 0 0.0%
  • Нет

Голосів: 22 71.0%
  • Другой.

Голосів: 5 16.1%
  • Посмотреть результаты.

Голосів: 4 12.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    31
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Riznychenko а хто має нести відповідальність за те що користувач позпатякає свій логін і пароль?

Місто
Львів
а хто має нести відповідальність за те що користувач позпатякає свій логін і пароль?
А чому ви розглядаєте тільки один варіант "розпатякає"? Пункт 2 публічної оферти чітко стверджує, що: "DefensX використовує штучний інтелект для виявлення фішингових вебсторінок і не дозволяє вам вводити свій пароль на таких фішингових сайтах". А в угоді користувача вже перекладає всю відповідальність на користувача.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Riznychenko покажіть мені хоч один комерційний програмний продукт, який бере на себе відповідальність за можливі збитки?)
А взагалі що мені глибоко усе одно на цей браузер, просто смішно як ви пробуєте сприймати його як шось серйозне і варте уваги.

Операция "Ы"

Заблокирован
Місто
Харьков
Телефон
Nokia 6.1 Plus
Уважно перечитав рекламну пропозицію, мені це вважається чистої води кидаловом: продають те, чого в Фуріфоксі можна добитися кількома безкоштовними аддонами. Ще й зняли з себе всю відповідальність: "Користувач зобов'язаний вживати належних заходів для забезпечення збереження своїх логіна і пароля. Користувач несе відповідальність за всі дії, вчинені на веб-сайті http://defensx.lifecell.ua/ в додатку DefensX із використанням його облікового запису (із використанням його логіна та пароля), а також за будь-які наслідки, які могло спричинити або спричинило подібне використання."
Простые разводняк и слежка.
Для модных лохов с лишними бабками.

Місто
Тернопіль
Телефон
3
Операция "Ы", вже час на сайті операторів робити вкладки «Для свинорилів» і «Не для свинорилів», щоб не травмувати учасників червоного форума🙂
Вже пізно.

Уважно перечитав рекламну пропозицію, мені це вважається чистої води кидаловом: продають те, чого в Фуріфоксі можна добитися кількома безкоштовними аддонами. Ще й зняли з себе всю відповідальність: "Користувач зобов'язаний вживати належних заходів для забезпечення збереження своїх логіна і пароля. Користувач несе відповідальність за всі дії, вчинені на веб-сайті http://defensx.lifecell.ua/ в додатку DefensX із використанням його облікового запису (із використанням його логіна та пароля), а також за будь-які наслідки, які могло спричинити або спричинило подібне використання."
Ну мені теж відчувається, що кидалово як таксі в Туреччині.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
петро Норвежський, мені здається там палочь на увазі те, що ти будеш і про кого писати з того браузера(наївно саодіваючись, що тебе не вирахують) Щоб не було претензій ні до лайфу, ні до конторки браузера

Місто
Тернопіль
Телефон
3
Bip, Paycell,TV, Music, life box.. теперь вот и браузер выкатили. Зачем они этот мусор клепают? Этим вообще кто то пользуется? Люди хотят нормальных тарифов, за адекватные деньги в столь не легкое время а не платный браузер!! :confused:
Ну Bip, Paycell користуються люди. Но цим браузером який прибув до нас з Туреччини ніхто не буде користуватися.

Зверху