EasyPay

Місто
Киев
А в родных автоматах EasyPay какую комиссию берут за пополнение?
Вот что нужно знать:
AjvarD, поповнюєте карту від 500.01грн на сайті , використовуєте скільки треба, решта закидуєте на карту дебетку ПУМБ(без комісії, зарахування онлайн).
Я роблю ще простіше. Просто поповнюю віртуалку ізіпея на будь-яку суму, хоч 10грн., з будь-якої картки без комісу через додаток EasyWallet, та й усе)

Останнє редагування:
Місто
Hranice
А в родных автоматах EasyPay какую комиссию берут за пополнение?
Вот что нужно знать:
AjvarD, поповнюєте карту від 500.01грн на сайті , використовуєте скільки треба, решта закидуєте на карту дебетку ПУМБ(без комісії, зарахування онлайн).
Я роблю ще простіше. Просто поповнюю віртуалку ізіпея на будь-яку суму, хоч 10грн., з будь-якої картки без комісу через додаток EasyWallet, та й усе)
І як це зробити?

Вкладення

• зображення_viber_2022-02-09_19-34-05-457.jpg
    зображення_viber_2022-02-09_19-34-05-457.jpg
    90.6 КБ · Перегляди: 55
  • зображення_viber_2022-02-09_19-38-27-894.jpg
    зображення_viber_2022-02-09_19-38-27-894.jpg
    73.1 КБ · Перегляди: 52
Місто
Киев
Коли я це 3 місяці назад робив - не вдалося. Щось типу "раніше можна було, а потім забрали можливість", здається. Я ще бодався із підтримкою изі, відновлював доступ мастерпасу (це ще той головний біль), бодався із підтримкою мастерпасу...
Ви це давно цю картку встигнули додати чи нещодавно?

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
Valya, на Форвард точно без комиссии, деньги приходят на следуюищй банковской день после 13:00 часов.

abx

Місто
Сіверськ -> Кам'янське
Телефон
Samsung M21
Та як? Малює коміс за переказ з картки на картку. Може через переказ на картку? Не малює, а далі ...?
Перевод на кредитку ПУМБ (не ВсеКарта):
Оплата -> Кредиты -> Погашение кредитов -> ПУМБ: Кредит (по номеру карты).
Зачисление сразу

abx

Місто
Сіверськ -> Кам'янське
Телефон
Samsung M21
В застосунку зараз можна оплатили віртуальною картою. Нещодавно при оплаті вона була видалена зі списку доступних

P22

Місто
Конотоп Сумской обл.
Телефон
Fire
З листа на "мило":
Друже, привіт!

З‘вязок є! Зараз, як ніколи, важливо бути завжди на зв‘язку.
Саме тому ми зробили поповнення номерів усіх мобільних операторів України карткою БЕЗ КОМІСІЇ.

24/7 поповнюйте свій мобільний або близьких/друзів на сайті easypay.ua або у додатку EasyPay без комісії.

Місто
Lviv
поповнення віртуальної карти на сайті/додатку не працює?? мені видає помилку

Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi Mi8

Kevin

Заблокирован
Місто
Киев
Та як? Малює коміс за переказ з картки на картку. Може через переказ на картку? Не малює, а далі ...?
Перевод на кредитку ПУМБ (не ВсеКарта):
Зачисление сразу
На ВсеКарту тоже зачисляется. Комиссии нет.
Если платить с карт Альфа Банка - проводка отображается сразу в этот же день (или этим днём, или следующим - в зависимости от времени оплаты)

gekar

Sense
Місто
кривой рог
кешбек заморожен, при попытке вывести на виртуальнуя карту - ошибка. Подскажите как вернуть награбленое заработанное, зависло полтыщи

Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi Mi8
кешбек заморожен, при попытке вывести на виртуальнуя карту - ошибка. Подскажите как вернуть награбленое заработанное, зависло полтыщи
Тільки після нашої Перемоги, або раніше, коли НБУ зніме обмеження на випуск та використання електронних грошей.

Зверху