eSIM від Інтертелеком

Місто
Киев
Послуга eSIM від Інтертелеком.
Що відомо на даний момент:
– Перший користувач на форумі є.
- Офіційно не запущена (підключалося вручну, довго).
- Тариф залишається, додаткова плата за користування не стягується.
- Разовий платіж 150 грн. за активацію.
- Працює поки що лише в Україні.

Шапка у процесі змін.

Місто
Киев
А якщо я свій старий номер, який працював ще в СДМА, перевів на новий тариф, можна якось до нього прикрутити єсим?
Можно, в ТП пиши, абонка должна быть оплачена, на счету 150 грн.

• Like
Реакції: SAT
Місто
Харкiв
Є така опція, але:
Купуєш номер, вказуєш email для отримання qr коду, оплачуєш тариф і підключення (в розмірі 155грн), і все... На вказаний номер приходить смс з налаштуваннями sip. І все. На пошту qr не приходить. Підтримка каже, що треба сплатити ще 150грн за qr код і тільки тоді вони надішлють його на пошту (і то тільки з понеділка по п'ятницю).
Сам qr можна відсканувати 2 рази.

Підняв куплений номер на it phone через вказані в смс налаштування. От і вся покупка номеру з зазначенням формату esim
Сегодня прошел тот же "путь", выбрал подключение с есим, оплатил счет который они выставили 155 грн. Позднее когда уже ждать на почту есим устал позвонил в поддержку, оказалось, что с есим заявки обрабатываются вручную и они обзванивают еще всех подключившихся абонентов, чтобы сообщить, что за есим нужно доплачивать 150 грн, хотя при подключении, не в счете, не где-либо еще такой информации нет. В общем только испорченное настроение и нервы. Это наверное новая цыганская европейская клиентоориентированность. Лучше сто раз подумайте нужно ли оно вам.
В продолжение истории могу сказать, что все таки дожал их с eSim-кой, прислали мне на почту. По ее работе впечатления за несколько дней пользования не самые радостные, если прием сети есть звонки проходят без проблем, но есть один нюансик, что один-два раза в день, а бывает и чаще, отваливается сеть минут на 10-15-20 и нет приема вообще, и это при том, что в это время телефон находится в одном и том же месте. Подозреваю, что скорей всего это из-за работы в 3Ж диапазоне, который сейчас активно сворачивается, но это ничего не оправдывает конечно и надежности работы не добавляет. Как-то так.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
это из-за работы в 3Ж диапазоне, который сейчас активно сворачивается, но это ничего не оправдывает конечно и надежности работы не добавляет
яким чином на це впливає eSIM?

Місто
Харкiв
это из-за работы в 3Ж диапазоне, который сейчас активно сворачивается, но это ничего не оправдывает конечно и надежности работы не добавляет
яким чином на це впливає eSIM?

Влияет не eSim, а прием сигнала ограниченого 3Ж диапазоном, его сворачивание, уменьшение и ухудшение покрытия им, и уже как следствие прерывания в усточивости сигнала от тех базовых станций на которых он еще остался. Но это мое предположение конечно. Возможно если ИТ в дальнейшем договорится об использовании 4Ж частот то эта проблема исчезнет.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Влияет не eSim, а прием сигнала ограниченого 3Ж диапазоном, его сворачивание, уменьшение и ухудшение покрытия им, и уже как следствие прерывания в усточивости сигнала от тех базовых станций на которых он еще остался. Но это мое предположение конечно. Возможно если ИТ в дальнейшем договорится об использовании 4Ж частот то эта проблема исчезнет.
Тобто есім до покриття не має відношення? То чому про це пишеш тут? Для цього є відповідна тема: Покриття Інтертелеком.
Або Покриття Київстар UMTS (3G)

Останнє редагування:
Місто
Харкiв
Тобто есім до покриття не має відношення? То чому про це пишеш тут? Для цього є відповідна тема: Покриття Інтертелеком.
Або Покриття Київстар UMTS (3G)
Если ты внимательно читал, а не между строк, я писал о качестве работы ИТ после приобретения и использования именно eSim. Также об остальном я писал, что это сугубо мои предположения. Насчет того, что и к чему имеет отношение, лучше задай эти вопросы сотрудникам ИТ. Надеюсь теперь у тебя понимания хватит почему об этом пишу тут.

Місто
Луцьк
Телефон
Samsung S21FE
отваливается сеть минут на 10-15-20 и нет приема вообще, и это при том, что в это время телефон находится в одном и том же месте. Подозреваю, что скорей всего это из-за работы в 3Ж диапазоне, который сейчас активно сворачивается
Якщо телефон втрачає 3G мережу, то він мав би переходити в 2G. У вас що, 2G відключено?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Если ты внимательно читал, а не между строк, я писал о качестве работы ИТ после приобретения и использования именно eSim. Также об остальном я писал, что это сугубо мои предположения. Насчет того, что и к чему имеет отношение, лучше задай эти вопросы сотрудникам ИТ. Надеюсь теперь у тебя понимания хватит почему об этом пишу тут.
До чого тут есім, якщо покриття мережею нестабільне? Була б фізична сімка, вона працювала б точно так само. У мене є і есім і фізична сімкарта. Проблем із відвалюванням мережі не спостерігається. Тому претензії до якості роботи Інтертелекому тут не за адресою. Питання, скоріше, до покриття роумінг-партнера. Було б все гаразд із покриттям мережі, то й не булоб відвалювань.
І щодо працівників ІТ. Оскільки 100% покриття мережею території країни не має жоден із операторів, то працівники ІТ (і КС, зокрема) не можуть гарантувати стабільної роботи абонентського обладнання в зонах із поганим покриттям.

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Якщо телефон втрачає 3G мережу, то він мав би переходити в 2G. У вас що, 2G відключено?
Так то ж треба примусово перевести телефон в 2ж і потестувати (тимчасово, для перевірки мережі 2ж). Так ніт. Простіше нічого не робити і обурюватись тут.

Місто
Харкiв
У вас що, 2G відключено
А разве возможно вообще выключить 2G ? На айфонах это как раз самый первый пункт сети, и он не отключаем.
Post automatically merged:

Тому претензії до якості роботи Інтертелекому тут не за адресою
)) У вас что какие-то проблемы с восприятием окружающего мира ? Где вы вообще увидели слово "претензии" ?? Вы знаете его значение ? Я написал просто отзыв по работе услуг оператора, после приобретения подключения по eSim.

не можуть гарантувати стабільної роботи абонентського обладнання в зонах із поганим покриттям
Это понятно и так, а кто говорил о какой-то зоне с плохим покрытием ?

Так то ж треба примусово перевести телефон в 2ж і потестувати (тимчасово, для перевірки мережі 2ж). Так ніт. Простіше нічого не робити і обурюватись тут.
Или еще проще лезть в каждую дырку, не понимая даже о чем пишешь )

Останнє редагування:
Місто
Луцьк
Телефон
Samsung S21FE
А разве возможно вообще выключить 2G ? На айфонах это как раз самый первый пункт сети, и он не отключаем.
Писали, що на Самсунгах з прошивкою OneUI 7 таке можливо. Ми не знаємо, що у вас за телефон, тому можемо тільки висувати припущення.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
harjkov
Ок. ІТ хєровий ненадійний оператор. Бо пропадає мережа до 20 хв.
А поекспериментувати із відключенням 3ж, щоб перевірити своє припущення, нема бажання? А потестувати на інших локаціях із включеним/виключеним 3ж? Це для того, щоб вже точно знати, чи дійсно він хєровий ненадійний. Бо, наприклад, в моїй локації 3ж, взагалі, давно виключили. Тому сімка ІТ сидить рівно в 2ж і нікуди не рипається. Надійно, аж далі нікуди.

Ну і тема скотилась від есім до покриття...

SAT

©
Місто
044
Отримав esim на мило за заявкою, яку залишив по телефону підтримки. Встановив без запитань.

Місто
Харкiв
harjkov,
потестувати на інших локаціях із включеним/виключеним 3ж? Це для того, щоб вже точно знати, чи дійсно він хє
Как вы внимательно прочитали, что я писал, не конкретно о покрытии, я писал, что прием сети большую часть времени есть, НО периодически сеть пропадает на 10-15-20 мин. То есть, можно нам вместе сделать логический вывод, что если бы в моей локации 3Ж была бы свернута уже, то и приема сети не было бы вообще.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
harjkov
Ви не зовсім розумієте, як працює мережа. Тут не в тому проблема є чи нема мережі, бо це було б банально просто. У Вас, скоріш за все, покриття 3ж є на межі. Воно то краще "задуває", то гірше (покриття оператора є величиною непостійною, вона постійно коливається, в залежності від різних факторів). Інколи так погано "задуває", що мережа пропадає зовсім. В такому випадку, мало б перемкнутись на 2ж. Чому до 20 хв не перемикається на 2ж, залишається загадкою. От тому і поступила пропозиція протестувати мережу в режимі 2ж, а також роботу 2ж і 3 ж в інших локаціях.
Ну цікаво ж знати, що у вас там не так.

Просьба до модератора перенести дописи про покриття у відповідний розділ.

Останнє редагування:
Місто
Харкiв
Офтоп
harjkov
Ви не зовсім розумієте, як працює мережа. Тут не в тому проблема є чи нема мережі, бо це було б банально просто. У Вас, скоріш за все, покриття 3ж є на межі. Воно то краще "задуває", то гірше (покриття оператора є величиною непостійною, вона постійно коливається, в залежності від різних факторів). Інколи так погано "задуває", що мережа пропадає зовсім. В такому випадку, мало б перемкнутись на 2ж. Чому до 20 хв не перемикається на 2ж, залишається загадкою. От тому і поступила пропозиція протестувати мережу в режимі 2ж, а також роботу 2ж і 3 ж в інших локаціях.
Включил принудительно 2Ж, сеть через 5 мин появилась, посмотрю пару дней как будет и отпишусь по результату.

Зверху