eSIM від Київстар

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
eSIM Київстар

esim.png

Наразі (2020) eSIM підтримують такі сертифіковані в Україні мобільні пристрої:
  • Phone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE (2020), iPhone XR, iPhone XS, iPhoneXS MAX, iPad, iPad Air, iPad mini, iPad Pro 11, iPad Pro 12.9
  • GALAXY FOLD, Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy Note20 Ultra 5G, Galaxy S20, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20+, Galaxy Z Flip
  • Huawei P40, Huawei P40 Pro
Перейти на eSIM можна в додатку "Мій Київстар(iOS/Android)" або в веб сервісі "Мій Київстар".
Купити номер з eSIM можна в інтернет-магазині Київстар.

Перехід безкоштовний.
Обов'язковою умовою переходу є оплачена 4-ьох тижнева абонплата.

Скільки одночасно може працювати eSIM?
Зберігатись більше п'яти. Бути на зв'язку - одна (не рахуючи фізичної SIM).

Чи можна встановити eSIM в смарт-годинник?
Поки що ні.

До моєї основної SIM прив'язана "SIM для планшета", чи буде вона далі працювати якщо я перейду на eSIM?
Так, фізична "SIM для планшета" буде далі працювати.

Я перейшов на eSIM в додатку, де мій QR-код?
Зайдіть в веб-версію Мій Київстар, ваш QR код доступний в розділі "Інформація про пристрій".

Скільки разів можна завантажити і видалити eSIM?
До 3-ьох разів.

Як перейти назад на фізичну SIM?
Безкоштовно в магазині Київстар, або відновити за допомогою SmartSIM (50грн).

Які тарифи Київстар можна підключити для eSIM?
Ви можете вибрати будь-який актуальний тариф.

Хто може підключити eSIM?
Наразі тарифи для еSIM можуть підключити абоненти передплаченого зв'язку. Згодом ця послуга стане доступною й для контрактних абонентів.

Чи зберігається тариф після переходу на eSIM?
Так. Всі тарифи та послуги залишаються за вашим номером.

Чи можна користуватися одним номером на кількох пристроях одночасно?
Поки що ні. Але ми запровадимо таку можливість згодом.

Скільки номерів можна підключити до eSIM?
До однієї еSIM ви можете підключити п'ять номерів будь-яких операторів та змінювати їх через налаштування пристрою.

Як відновити номер на eSIM у разі втрати телефона?
Щоб відновити номер на eSIM вам знадобиться фізична SIM. Після чого перейти на eSIM.

Чи потрібен інтернет, щоб працювала eSIM?
Ні, eSIM працює як звичайна SIM-ка. Інтернет необхідний тільки, щоб активувати або деактивувати еSIM.

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
КислоСладкие в коментах к рекламке на ФБ написали, что типа для новых препейдов еСИМ - доступен, а вот старые идут лесом.

Місто
Коломия, Умань
Телефон
iPhone XR / POCO M5
Просто «прекрасно». Дружині встиг діючий припейд перевести на есім, а сам дзузьки. Почекав закінчення 31.07.21 (орієнтовно), вмився і на цьому крапка.

Останнє редагування:
Місто
Монастирище
Телефон
Samsung Galaxy S23
Просто «прекрасно». Дружині встиг діючий припейд перевести на есім, а сам дзуюзьки. Почекав закінчення 31.07.21 (орієнтовно), вмився і на цьому крапка.
Ну ще можна перейти на контракт і там зробити без проблем.

• Like
Реакції: rezz
Місто
Коломия, Умань
Телефон
iPhone XR / POCO M5
Просто «прекрасно». Дружині встиг діючий припейд перевести на есім, а сам дзуюзьки. Почекав закінчення 31.07.21 (орієнтовно), вмився і на цьому крапка.
А з контракту назад на припейд? Номер зовсім не основний. Потрібен дуже епізодично. Перехід туди-сюди платний?

Місто
Киев
А з контракту назад на припейд? Номер зовсім не основний. Потрібен дуже епізодично. Перехід туди-сюди платний?
Переход бесплатный, но вам прийдется выбрать новый тариф на контракте, а потом новый на припейде

Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Місто
Харьков
Телефон
Xiaomi, Nokia.
Да и они ещё мульку придумали, что с контракта 100 грн и потом оплачивать ещё абонку на припейде сразу. Молодцы короче.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Номер зовсім не основний. Потрібен дуже епізодично.
Тоді ще зачекати. Воно тобі тре? Останній місяць літа, попереду жорсткий лохдаун - поки є можливість - насолоджуватися, купатися, випивати і т.д. А згодом, можливо, ті рукодупи й допилять єсім... :)

AlexOD

Заблокирован
Місто
Одесса
Флуд
Просто «прекрасно». Дружині встиг діючий припейд перевести на есім, а сам дзузьки. Почекав закінчення 31.07.21 (орієнтовно), вмився і на цьому крапка.
А чего Вы ожидали? Эта жлобская контора КИЕВСТАР, у них так принято

Місто
Харьков
Телефон
Xiaomi, Nokia.
потом оплачивать ещё абонку на припейде сразу
Это на месте самодеятельность или как-то глобально оформили?
Нет это глобально, при переходе с контракта на припейд надо сразу платить абонку на припейде, а если сразу не платишь то есть возможность потерять номер....

Місто
Киев
Телефон
Apple Iphone SE 2020
Новый срок для ожидания придумали! "Орієнтовно все полагодимо до 10 жовтня" Год по прежнему не указан....

Місто
Киев
Новый срок для ожидания придумали! "Орієнтовно все полагодимо до 10 жовтня" Год по прежнему не указан....
Конечно интервалы у них, сначала до 31 июля, ну ладно, не успели, так добавьте неделю… нет до 10 октября…
А потом напишут до 20 ноября… 31 декабря…
Лучше бы вообще не указывали дату, мол кто хочет ждите, не хочешь - подключай новый тариф или контракт

Місто
Коломия, Умань
Телефон
iPhone XR / POCO M5
Оскільки в певній локації з’явився КС замість ІТ (інших операторів немає), довелося взяти їх есім (припейд) щоб зовсім не залишитися без зв’язку. Отримав СМС від КС «Вітаємо в 4G... за цим посиланням ознайомтеся більше про наше покриття». Перейшов, ради жарту вбив номер телефону щоб перевірити, чи СІМка підтримує 4G. Яким же було моє здивування коли сайт КС видав, що сім не підтримує 4G і мені пора до магазину КС для заміни. Народ, а з вашими есім така ж історія?

Останнє редагування:
Місто
Коломия, Умань
Телефон
iPhone XR / POCO M5

rotax

iManiac
Місто
Харьков
Телефон
 iPhone 15 Pro
Вопрос. Делал себе esim, когда запустили услугу, сейчас хочу перегнать эту esim на другой телефон. Где взять QR? Или переход через физическую Sim?
В особистому кабінеті є, але я не знаю яка кількість активацій там можлива.
Також, у випадку з iPhone, при налаштуванні нового ви можете обрати варіант з перенесенням eSIM.
Добрался до компа, зашел в кабинет по номеру esim. В упор не нашел где этот QR. В сообществе писали, что даже при повторном скане QR (у кого он был) ничего не происходит, при этом со старого девайса esim удалили.
У кого-то получилось победить систему на припейде?
Я так понимаю переод через физическую сим не доступен на неопределённый период.

Зверху