eSIM від Київстар

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
eSIM Київстар

esim.png

Наразі (2020) eSIM підтримують такі сертифіковані в Україні мобільні пристрої:
  • Phone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE (2020), iPhone XR, iPhone XS, iPhoneXS MAX, iPad, iPad Air, iPad mini, iPad Pro 11, iPad Pro 12.9
  • GALAXY FOLD, Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy Note20 Ultra 5G, Galaxy S20, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20+, Galaxy Z Flip
  • Huawei P40, Huawei P40 Pro
Перейти на eSIM можна в додатку "Мій Київстар(iOS/Android)" або в веб сервісі "Мій Київстар".
Купити номер з eSIM можна в інтернет-магазині Київстар.

Перехід безкоштовний.
Обов'язковою умовою переходу є оплачена 4-ьох тижнева абонплата.

Скільки одночасно може працювати eSIM?
Зберігатись більше п'яти. Бути на зв'язку - одна (не рахуючи фізичної SIM).

Чи можна встановити eSIM в смарт-годинник?
Поки що ні.

До моєї основної SIM прив'язана "SIM для планшета", чи буде вона далі працювати якщо я перейду на eSIM?
Так, фізична "SIM для планшета" буде далі працювати.

Я перейшов на eSIM в додатку, де мій QR-код?
Зайдіть в веб-версію Мій Київстар, ваш QR код доступний в розділі "Інформація про пристрій".

Скільки разів можна завантажити і видалити eSIM?
До 3-ьох разів.

Як перейти назад на фізичну SIM?
Безкоштовно в магазині Київстар, або відновити за допомогою SmartSIM (50грн).

Які тарифи Київстар можна підключити для eSIM?
Ви можете вибрати будь-який актуальний тариф.

Хто може підключити eSIM?
Наразі тарифи для еSIM можуть підключити абоненти передплаченого зв'язку. Згодом ця послуга стане доступною й для контрактних абонентів.

Чи зберігається тариф після переходу на eSIM?
Так. Всі тарифи та послуги залишаються за вашим номером.

Чи можна користуватися одним номером на кількох пристроях одночасно?
Поки що ні. Але ми запровадимо таку можливість згодом.

Скільки номерів можна підключити до eSIM?
До однієї еSIM ви можете підключити п'ять номерів будь-яких операторів та змінювати їх через налаштування пристрою.

Як відновити номер на eSIM у разі втрати телефона?
Щоб відновити номер на eSIM вам знадобиться фізична SIM. Після чого перейти на eSIM.

Чи потрібен інтернет, щоб працювала eSIM?
Ні, eSIM працює як звичайна SIM-ка. Інтернет необхідний тільки, щоб активувати або деактивувати еSIM.

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Відновив номер на фізичну сім (пакет за 50 грн для заміни), в МКС додатку ніякого переходу знов на esim не з'явилось... Чи сімку обов'язково треба втулити саме в той апарат, куди треба буде прописати esim?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Відновив номер на фізичну сім (пакет за 50 грн для заміни), в МКС додатку ніякого переходу знов на esim не з'явилось... Чи сімку обов'язково треба втулити саме в той апарат, куди треба буде прописати esim?
Потрібно обов'язково залогінитись в додатку з номеру, який буде переноситись.
Де буде сім-карта - неважливо.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
dzidzio, зайшов, те саме - піструн там замість esim...😡

• Sad
Реакції: idea

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Зайшов за пару днів ще раз - з'явилось на головній додатку, перевів. Потім знов через смарт-сім за 50 грн? І де тепер брати PUK1 для переносу? Бо куара вже не дали... Наймаразматичніший esim у КС..😡

• Like
Реакції: idea

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Іноді на https://shop.kyivstar.ua/ можна знайти більш менш красивий номер зі списку запропонованих, купив есім за 130 грн в тарифі LOVE UA На максимум, і 80 залишилося на рахунку і перший місяць оплачено. (y)

Місто
Дніпро
Дружина переводила фізичну сім карту київстара на eSIM, запустила на телефоні де eSim мій київстар, залогінилася, почала процес перенесення, в самому кінці вилізла помилка якась. Фізична картка деактивувалася. eSim на телефоні не увімкнулася. Що тепер робити?
Я так розумію в кінці процесу перенесення там десь мав бути якийсь QR код, бо телефон хоче мати QR код для додавання eSIM. Інших варіантів не пропонує.

Телефон з eSim - Google Pixel 6

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Дружина переводила фізичну сім карту київстара на eSIM, запустила на телефоні де eSim мій київстар, залогінилася, почала процес перенесення, в самому кінці вилізла помилка якась. Фізична картка деактивувалася. eSim на телефоні не увімкнулася. Що тепер робити?
Я так розумію в кінці процесу перенесення там десь мав бути якийсь QR код, бо телефон хоче мати QR код для додавання eSIM. Інших варіантів не пропонує.

Телефон з eSim - Google Pixel 6
Я так на своём Xiaomi 12T Pro делал и тоже получал неудачу.
Теперь нужно идти в магазин и бесплатно восстанавливать пластиковую Сим.
Можно при них попробовать снова.
Но врядли будет успех.

Останнє редагування:
Місто
Vinnitsa
Йди в ЦОА і винось їм мозок. Тільки так доб‘єшся толку.
Post automatically merged:

Потрібен холдер який видали, коробка старого телефону де була фізична сім, або ж беріть зразу від старого і нового, також номери які дзвонили. Якщо номер на паспорт зареєстрований, то п‘ять хвилин часу взагалі.

Останнє редагування:

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Який зараз статус е-сім на девайсах типу смарт годинниках, таке наші оператори ще не вміють?

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Як зараз справи з переносом esim? Все ще треба використовувати фізичну sim чи вже можна зробити це засобами останньої iOS?

Місто
Одеса
Телефон
iPhone15 Pro
Як зараз справи з переносом esim? Все ще треба використовувати фізичну sim чи вже можна зробити це засобами останньої iOS?
Може Вам допоможе моя інформація ... Днями робив esim зі звичайною sim. Якщо у Вас номер передоплата, то можна це зробити в МКС. Якщо контракт, то тільки в салоні КС.

Місто
Одеса
Телефон
iPhone15 Pro
Володимир Великий мені не треба робити esim. Я хочу перенести esim з одного iPhone на інший
На скільки я знаю (але можу помилятися) у КС esim прив'язується до пристрою (imei або серійний номер). Моя думка, що засобами iOS перенести esim не вийде (хоча знову можу помилятися).

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Cпочатку треба перенести на фіз карту а потім знову зробити е-sim.
2 moderators - треба помістити це в перший пост, тільки через заміну sim (простіше самостійну, за допомогою пакету "sim для пристроїв")

Місто
San Diego, California.
Телефон
iPhone 16 Pro Max
Володимир Великий мені не треба робити esim. Я хочу перенести esim з одного iPhone на інший
Cпочатку треба перенести на фіз карту а потім знову зробити е-sim.

Якщо контракт - то можна перенести через оператора.

Зверху