eSIM від Vodafone

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Riznychenko, було б добре ще подзвонити котам, і запити скільки ще ти разів можеш перенести esim, бо для мене було сюрпризом, що виявляється моя esim має не 5, а 2 спроби (виявляється кількість спроб збільшили тільки новим esim, на старих як було 2 - так і залишилось.

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S25U|OnePlus 6T
на самсунгах переносит esim через smart switch
це залежить від способу перенесення даних? наприклад, через "старий телефон - пк - новий телефон" перенесе чи лише напряму "телефон - телефон"?

Місто
Запорожье
Телефон
Samsung Fold3 5G
на самсунгах переносит esim через smart switch
це залежить від способу перенесення даних? наприклад, через "старий телефон - пк - новий телефон" перенесе чи лише напряму "телефон - телефон"?
Напрямую. В smart switch я не видел вариант "через пк"

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S25U|OnePlus 6T
h4nt3r,
Screenshot_1774.pngScreenshot_1775.png

і ще цікаво як цей пункт матчиться з переносенням єсім, якщо єсім має бути лише на одному пристрої, а на іншому треба видаляти...
Screenshot_1776.png

Місто
Запорожье
Телефон
Samsung Fold3 5G
h4nt3r,
Переглянути вкладення 70381Переглянути вкладення 70383

і ще цікаво як цей пункт матчиться з переносенням єсім, якщо єсім має бути лише на одному пристрої, а на іншому треба видаляти...
Переглянути вкладення 70382
У меня оно вот так выглядит на телефоне:

Screenshot_20251014_090654_Smart Switch.jpgScreenshot_20251014_090704_Smart Switch.jpg
Есть ещё опции восстановления через samsung cloud и через usb-носитель. Я не помню сама ли программа на старом телефоне удалила есим или это сделал я. На всякий случай уточню что это была симка киевстара, но не думаю что с другими операторами иначе обстоят дела.

Місто
Львів
При переносі даних з Мотороли на Моторолу eSIM від Vodafone не перенеслася штатними засобами міграції. Цікаво було поекспериментувати, отже були наступні спроби:
- спроба вибрати пункт на новому телефоні при додаванні eSIM "Перенести SIM-карту з іншого пристрою" - у відповідь отримав "Ваш провайдер послуг не підтримує перенесення, зверніться в авторизовану точку продажу". ОК.
- вирубав нет на старому телефоні і спробував просканувати qr на новому - помилка. Після помилки eSIM в старому телефоні стала неактивною та не дозволяла видалити себе через меню "Мережа та інтернет".
- скинув налаштування мережі на старому телефоні (з видаленням eSIM) - відразу дозволило просканувати qr та протягом 3 сек. з'явилась мережа та передача даних на новому.
Як резюме, сумніваюсь, що без видалення цей фінт можливий. Не суттєво, але пізнавально.

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
При переносі даних з Мотороли на Моторолу eSIM від Vodafone не перенеслася штатними засобами міграції. Цікаво було поекспериментувати, отже були наступні спроби:
- спроба вибрати пункт на новому телефоні при додаванні eSIM "Перенести SIM-карту з іншого пристрою" - у відповідь отримав "Ваш провайдер послуг не підтримує перенесення, зверніться в авторизовану точку продажу". ОК.
- вирубав нет на старому телефоні і спробував просканувати qr на новому - помилка. Після помилки eSIM в старому телефоні стала неактивною та не дозволяла видалити себе через меню "Мережа та інтернет".
- скинув налаштування мережі на старому телефоні (з видаленням eSIM) - відразу дозволило просканувати qr та протягом 3 сек. з'явилась мережа та передача даних на новому.
Як резюме, сумніваюсь, що без видалення цей фінт можливий. Не суттєво, але пізнавально.
я саме через цей гемор з видаленням і обрав для літнього користувача Redmi Note 14 Pro 5G замість мотороли, бо він підтримує дві фізичні сімки і у випадку пошкодження дисплея переставити сімки буде просто

Зверху