Golden Telecom

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
All free, Да, где-то год назад (могу ошибиться), тарифы в сетях уравняли. А, бесплатные входящие на прямой номер были с самого начала.

Якщо бути точншим, то тоді, коли відкрили роумінг у Києві й Одесі: 17 червня минулого року. Збереглися СМС: від ГТ й Білайн прийшли майже одночасно.
P.S. недавно дзвонив в Гт з приводу роумінгу в КС, оскільки УРС розбирають: хлопець відсмалив: "мабуть, скоро запустять - є така чутка". Але ж я його не чутки запитував:rolleyes: Зрештою він таки сказав: офіційної відповіді на це питання(коли роумінг) нема. Пригадалось, як колись тестувався ГТ GPRS: теж обіцяли, що запустять в комерційну експлуатацію. протестували й забули:eek:

Tyoma

Абонент
Місто
Садовое
Телефон
Doogee X5
Сейчас в Донецке сканируется сеть UNI, но зарегистрироватсья билайновскому номеру не дает.

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
А куда она денется? Работает, чтоб НКРС не отозвала лицензию у Голден-Телеком

Добавлено через 1 минуту
Карточки +38-039-ХХХ-ХХ-ХХ вроде даже успешно регистрируются и звонят в сети. Единственный минус- коврового покрытия по городам Голдена естественно нет

Останнє редагування:

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Lawyer, а воно треба при наявності роумінгу?

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
Ага, у меня неподалеку вчера на бойлерной демонтнули БСку Би.

Boss

Заблокирован
Місто
Крым/Евпатория
Телефон
Iphone
сегодня позвонил в сц голдена , по поводу не работы гт агента. 10 мин объяснял что это, еще 10 мин ждал, потом мне сказали что у них такого нет и не было... бред...

vlm

Місто
г. Киев
Останнє редагування:

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
Я пару недель назад звонил тоже в калцентр ГТ, тоже долго не могли КС-Бишные операторы понять что я от них хочу, в конце концов нашли консенсус и оператор просит оставить мой контактный телефон, я оставляю 491-ХХ-ХХ, просят оставить мобильный (п.п.ц не знать свои номерные емкости), называю номер с кодом ГТ 039-491-ХХ-ХХ, далее опер меня своим вопросом просто с ног сбил: "а какой это оператор?". Проводить разъяснительную работу не стал, говорю записывайте 067-ХХХ-ХХ-ХХ.

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Я пару недель назад звонил тоже в калцентр ГТ, тоже долго не могли КС-Бишные операторы понять что я от них хочу, в конце концов нашли консенсус и оператор просит оставить мой контактный телефон, я оставляю 491-ХХ-ХХ, просят оставить мобильный (п.п.ц не знать свои номерные емкости), называю номер с кодом ГТ 039-491-ХХ-ХХ, далее опер меня своим вопросом просто с ног сбил: "а какой это оператор?". Проводить разъяснительную работу не стал, говорю записывайте 067-ХХХ-ХХ-ХХ.

Та не може бути, що СС ГТ таке казав! В СС Гт ІМХО працює з десяток людей; скільки не дзвоню, в основному на одних і тих же попадаю. Пофантазувати вони, звичайно, можуть, але ж не до такого!

Добавлено через 4 минуты
Звонил на 490-50-00 ?
Они даже убрали упоминание о Баланс агенте

Його там і не було. Принаймні, Гугл в кеші за 2 квітня не повідомляє про таку послугу.

Останнє редагування:

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
vlm, це сторінка, на якій інформація відображалась раніше? так її там ужде давно нема, ще з Нового Року, якщо я не помиляюсь

vlm

Місто
г. Киев
vlm, це сторінка, на якій інформація відображалась раніше? так її там ужде давно нема, ще з Нового Року, якщо я не помиляюсь

Була пару тижнів тому, я вінду переустанавлював, і закачував з неї за посиланням ГТ баланс агент!

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
Verden, Я не шуткую, пишу, що було, отакє.

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Tsa, після того, як вчора сам подзвонив туди, я вже нічого не виключаю:dash1:
Опер спочатку сказав, що сайт веббілінгу не працює, бо його закинули і ніхто ним не займається.(це була відповідь на питання "чому не працює ГТ Агент"), потім все-таки пішов дізнаватись, що то за прога така ГТ Агент, а згодом повернувся і сказав, що він про таку прогу вперше чує. Сказав, що уточнить і передзвонить мені. Дзвонить до цих пір. Отаке

Місто
Донецк
А в когось є файл для встановлювання цього баланс агента? Сьогодні дістав свою контрактну сім-ку ГТ, веб-білінг працював, але вже неможна завантажити першу сторінку рахунку.

DiL

Місто
Харьков
Телефон
Mi MAX
Судя по информации при переходе из агента на страницу веб-биллинга- 08/04/2011 истек срок действия сертификата, выданного Thawte Server CA и действовавшего с 07/04/2009 по 08/04/2011

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
DiL, Може, тому й не працює. Є надія, що зроблять через кілька місяців, якщо до того часу не переведуть на білінг КС

DiL

Місто
Харьков
Телефон
Mi MAX
DiL, Може, тому й не працює. Є надія, що зроблять через кілька місяців, якщо до того часу не переведуть на білінг КС

Чем позже переведут на КС, тем всем будет лучше (ИМХО), а перетерпеть неработоспособность агента- можно

Зверху