Google Гаманець (Google Wallet) та Google Pay (ex Android Pay)

Місто
Дніпро
Телефон
Iphone 13Pro
Мобільний застосунок «Google Pay» з літа 2022 року називається «Google Гаманець».

Google Гаманець (Google Wallet) — це безпечний і конфіденційний цифровий гаманець, що забезпечує швидкий доступ до платіжних карток, проїзних, квитків, ключів або офіційних посвідчень особи, які ви в ньому зберігаєте.
Домашня сторінка: Google Гаманець (вебверсія), Google Pay (архів) | База знань

Google платіжний центр (Google Pay) — це служба, завдяки якої можна легко здійснювати покупки в Інтернеті й мобільних застосунках, а також користуватися функцією оплати дотиком усюди, де приймаються платежі через «Google Pay».

Причина: Google Wallet
Останнє редагування модератором:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Google сказав(ла):
Яка різниця між Google Гаманцем і Google Pay?

Додаток Google Pay тепер називається Google Гаманець. Ми внесли зміни, щоб зберігати й використовувати картки та квитки було ще простіше.

Google Гаманець — це безпечний і конфіденційний цифровий гаманець, що забезпечує швидкий доступ до платіжних карток, проїзних, квитків, ключів або офіційних посвідчень особи, які ви в ньому зберігаєте.

Google Pay — це сервіс, завдяки якому можна легко здійснювати покупки в Інтернеті й додатках, а також користуватися функцією оплати дотиком усюди, де приймаються платежі через Google Pay.
(c) support.google.com

Місто
Днепр
почему этот кусок г периодически требует подключение к интернету в момент покупки? и если нет интернета то платежи ломаются и приходится чуть ли не перегружать телефон и тогда уже с интернетом платеж проходит

Місто
Дніпр.область
Телефон
xiaomi redmi 10
Я теж думав що інтернет не потрібен.Але не все так виходить там просто..

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
mrfrimen, на телефоне хранятся токены, без интернета можно оплатить несколько раз и потом необходим интернет для их (токенов) обновления.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
mrfrimen, на телефоне хранятся токены, без интернета можно оплатить несколько раз и потом необходим интернет для их (токенов) обновления.
это шо получается - он столько раз платил без инета не телефоне, шо израсходовал все токены??

Місто
Днепр
вроде больше трех,я помню вначале много делал покупок пока не появилось требование интернета
злит что никаких нету предупреждений что нужно обновить токены

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Місто
Киев
Телефон
Nokia E71 (Utel), Samsung Galaxy S III CDMA SСH-I535 (Интертелеком), Samsung E1080i (Киевстар)
Коли змінюєш телефон, але прописуеш той же акаунт гугл, картки не переносяться? Потрібно по новому додавати?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Коли змінюєш телефон, але прописуеш той же акаунт гугл, картки не переносяться? Потрібно по новому додавати?
Залежить від методу додавання. Якщо додавались через google wallet - мають зберегтись. Якщо через додаток банку - треба додавати знову

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Doza, если карты были добавлены в Google Pay/Wallet вручную, то на новом телефоне их надо токенизировать, введя только CVV/CVC-код.

Открой из шапки страницу Google Pay и, если на вкладке "Способы оплаты" есть карты, то эти карты ты увидишь на новом телефоне Google Wallet -- при добавлении карты они будут в списке доступных карт для токенизации.

Місто
Киев
Телефон
Nokia E71 (Utel), Samsung Galaxy S III CDMA SСH-I535 (Интертелеком), Samsung E1080i (Киевстар)
Doza, если карты были добавлены в Google Pay/Wallet вручную, то на новом телефоне их надо токенизировать, введя только CVV/CVC-код.

Открой из шапки страницу Google Pay и, если на вкладке "Способы оплаты" есть карты, то эти карты ты увидишь на новом телефоне Google Wallet -- при добавлении карты они будут в списке доступных карт для токенизации.

Залежить від методу додавання. Якщо додавались через google wallet - мають зберегтись. Якщо через додаток банку - треба додавати знову

Так в том и дело, что из 6 карт в Gpay на старом телефоне, не видно ни одной на новом ... Хотя добавлял их разными способами и через банковские приложения, и вручную.
Спасибо

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Doza, открыв приложение Google Wallet там карт не будет, если нажать на кнопку добавить карту, потом выбрать платёжные карты и должен появится список карт, который тянется из Google Pay (те карты, которые ты добавлял вручную), выбираешь карту и остаётся ввести её CVC/CVV -- далее стандартная процедура...

Місто
Киев
Телефон
Doza, карты, которые отображаются здесь - https://pay.google.com/gp/w/u/0/home/paymentmethods можно подключить для бесконтактной оплаты на любом телефоне, где используется ваш платежный аккаунт.
Дякую. Зрозумів. Їх там у мене немає, бо я спеціально звідти видаляв, щоб всякі підписки не захавали гроші.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
А в чому прикол: хочу оплатити в Мій Київстар через GPay, натискаю GPay і показує карту Приватбанк яка в GPay. А як вибрати іншу карту бо в GPay є ще monobank? Ніде не бачу. Хіба що додати вручну іншу карту (а треба просто обрати іншу яка і так є в GPay). Чому не дає ніде обрати? Причому за замовчуванням в GPay стоїть monobank а не Приватбанк!
Колись платив і в Мій Водафон через GPay, перший раз точно була можливість обрати карту серед тих що в GPay, і тоді я обрав Приватбанк і так воно і надалі запам'ятало. Так що ж тепер, ніяк вже не змінити? А те, що в GPay я міняю за замовчуванням карту так це впливає лише на покупки в звичайних магазинах.

Місто
Хмельницький
А в чому прикол: хочу оплатити в Мій Київстар через GPay, натискаю GPay і показує карту Приватбанк яка в GPay. А як вибрати іншу карту бо в GPay є ще monobank? Ніде не бачу. Хіба що додати вручну іншу карту (а треба просто обрати іншу яка і так є в GPay). Чому не дає ніде обрати? Причому за замовчуванням в GPay стоїть monobank а не Приватбанк!
Колись платив і в Мій Водафон через GPay, перший раз точно була можливість обрати карту серед тих що в GPay, і тоді я обрав Приватбанк і так воно і надалі запам'ятало. Так що ж тепер, ніяк вже не змінити? А те, що в GPay я міняю за замовчуванням карту так це впливає лише на покупки в звичайних магазинах.
В Вас точно один ГПей?

Зверху