Google Гаманець (Google Wallet) та Google Pay (ex Android Pay)

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Мобільний застосунок «Google Pay» з літа 2022 року називається «Google Гаманець».

Google Гаманець (Google Wallet) — це безпечний і конфіденційний цифровий гаманець, що забезпечує швидкий доступ до платіжних карток, проїзних, квитків, ключів або офіційних посвідчень особи, які ви в ньому зберігаєте.
Домашня сторінка: Google Гаманець (вебверсія), Google Pay (архів) | База знань

Google платіжний центр (Google Pay) — це служба, завдяки якої можна легко здійснювати покупки в Інтернеті й мобільних застосунках, а також користуватися функцією оплати дотиком усюди, де приймаються платежі через «Google Pay».

Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:
Місто
Хмельницький
alibob, ну то як додавав в її акк?
з її девайса чи з свого, різниці немає?
Раніше додавав її картки в свій Гакк в своєму девайсі з підтвердженням, що надходили на її телефон смс чи дзвінком з банку. Пару років користувався, потім начитався лякалок, повидаляв. Тепер просто маю змогу входити на одному девайсі в декілька Гакків, своїх і її. У всі Гакки картки додавав на своєму девайсі.

• Love
Реакції: kvv

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
а якщо карток в гаманці більше 20ти ще немає рішення як додати власноруч?
Я кредитні тримаю в одному акаунті, в дебетові — в іншому.

а якщо "інший" акк це акк дружини то вона має додавати картки чи я теж можу зі свого смарта?
Немає різниці. При додаванні не своїх карток до свого гаманця, я вказую реквізити власника картки. Але Google це може не сподобатися і пройти верифікацію. Просто слід це розуміти.

Місто
Хмельницький
від 40+ карток в одному гаманці трохи цейво
Я вже колись писав - зробив для кожного банку свій Гакк і тепер, переключаючись на певний акк, маю там тільки картки цього банку.
Ну ще парочку Гакків маю вільних від банківських акків для інших потреб.
Також було незручно листати/обирати потрібну картку, коли їх там багато.

• Like
Реакції: kvv

kvv

Місто
Рівне
Також було незручно листати/обирати потрібну картку, коли їх там багато.
є таке рішення.
останню картку в гаманці зробити по дефолту для оплати і при відкритті гаманця свайп вліво - там буде перехід до вертикального списку.

Зверху