Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
Этот сервис бредоставляет безлимитный объем под фото или все-таки ограничение есть? Начал недав6о заливать фото, но заметил, что начинается уменьшаться доступный объем гуглдрайва
Спасибо, реально место освободилосьutwer, в залежності від налаштувань загружені фото можуть бути "высокого качества" або "исходного качества". у першому випадку місце не займається. детальніше в довідці від гугла
который мне реально понравился изза халявы
как у Вас всё просто: халява - респект, если платное - значит г..youtube premium и подобного г...
не понял, т.е. фото будут дублироваться на ПК? Просто я наоборот - хочу на ПК место освободить. Особой ценности в фотках нет, просто иногда вдруг они могут понадобяться, если накроются серваки гугла, ну и фиг с фото, это не личные, а по работе и то ое, которым уже более 3х лет, а свежие {до 3х лет} - я пока храню на ПК, но урезаю качество, чтобы места много не занимали...раджу з допомогою офіційної утиліти "Резервне копіювання" налаштувати синхронізацію папки "Google Photos" на ГуглДиску з ПК - там все просто по папкам по рокам розкладено, але цього достатньо, щоб бути впевненим, що якщо сервери Гугла накриються, ваші фото будуть в цілісності.
..
2 квітня Ваш обліковий запис і всі створені Вами сторінки в Google+ припинять роботу, а ми почнемо видаляти вміст з особистих облікових записів Google+. Фотографії та відео з архіву альбомів і сторінок Google+ також буде видалено. Ви можете завантажити та зберегти свій вміст, але це потрібно зробити до квітня. Зверніть увагу, що фотографії та відео, автоматично завантажені в Google Фото, видалятися не будуть.
...
жаль ХР не поддерживаетАвтозагрузка и синхронизация