тільки що перевірив у себе, видаляю лист з вхідних і він пропадає з вхідних на вебморді, попадає в корзину (в програмі і в вебморді звідки через 30 днів автоматично мають видалитись) Використовую ThunderbirdЯк налаштувати, щоби гуголь по IMAP4 видалені листи на сервері також перекладав в Кошик. Ставив і IMA4/TRASH, і переносити в Кошик на gmail.com, і навіть видаляти миттєво. Таке враження, що IMAP4 живе окремо від серваків гугля. Листи залишаються на серверах, чудово їх видно через веб-морду, але через IMAP4 недоступні.
Які в тебе налаштування в параметрах сервера "під час видалення повідомлення" в Thunderbird?Використовую Thunderbird
У мене звичайні налаштування Thunderbird і таке в gmail (теж стандартна опція)Які в тебе налаштування в параметрах сервера "під час видалення повідомлення" в Thunderbird?Використовую Thunderbird
І в Gmail "Якщо повідомлення позначено як видалене і його виключено з папки IMAP, яка відображалася останньою:", а також "Якщо повідомлення в IMAP позначено як видалене:".

Покращити адресу можна шляхом вставляння крапок між літерами, напр. [email protected] = [email protected] та ґратки + чогось перед равликом, напр. ab.c.d#[email protected]Пользователи, когда-то создавшие «некрасивый» адрес электронной почты Gmail, вынуждены мириться с ним годами или заводить другой, заново привязывая к нему все сервисы. Но уже скоро ситуация должна измениться к лучшему: Google намекнула на запуск функции смены имени аккаунта без потери данных.
Инструкция по смене адреса Gmail без каких-либо официальных заявлений появиласьна сайте поддержки Google https://support.google.com/accounts/answer/19870?dark=0&sjid=13129471057818824497-NA&hl=en#zippy:~:text=If your account's email address ends in @gmail.com, you usually can't change it — правда, пока только в его версии на хинди. Вероятно, компания ещё тестирует нововведение на ограниченном количестве аккаунтов.
Google уточняет, что старый адрес можно будет по-прежнему использовать для входа в учётную запись, а почта, отправленная на него, будет переадресовываться в обновлённый ящик.
Упоминаются в инструкции и некоторые ограничения. Выбрать новый адрес электронной почты получится не чаще, чем раз в 12 месяцев, и не более трёх раз за всё время. Когда такая возможность будет реализована для всех пользователей, пока неизвестно.
ps: але є нюанс ''If your account's email address ends in @gmail.com, you usually can't change it.'''
Це не те. Давно відомо, що гугл ігнорує всі крапки та інші значки в адресі, тому можна використовувати одну адресу для реєстрацій у різних сервісах багато разів.Покращити адресу можна шляхом вставляння крапок між літерами та ґратки + чогось перед равликом.
[email protected]Це не те. Давно відомо, що гугл ігнорує всі крапки та інші значки в адресі, тому можна використовувати одну адресу для реєстрацій у різних сервісах багато разів.Покращити адресу можна шляхом вставляння крапок між літерами та ґратки + чогось перед равликом.
Мова про те, що людина в 15 років зробила собі адресу типа [email protected], ця адреса вже обросла реєстраціями всюди, у всіх банках, тощо. Да і бог з нею, але ж так років в 25 захотів vasek подати резюме у солідну фірму, а цей адрес якось не дуже личить серйозному кандидату на відповідальну посаду.... Раніше приходилось плодити нові мейли, тепер можна буде "замінити" свою адресу на більш гарну без проблем з перереєстраціями...
Справа в тому, що тотальна більшість поштових адрес на кшталт "Ім'яПрізвище" (Ім'я_Прізвище") давним-давно зайнято.а цей адрес якось не дуже личить серйозному кандидату на відповідальну посаду
Gmail видаляє акк в які не заходять рік, здаєтьсяСправа в тому, що тотальна більшість поштових адрес на кшталт "Ім'яПрізвище" (Ім'я_Прізвище") давним-давно зайнято.а цей адрес якось не дуже личить серйозному кандидату на відповідальну посаду
Як це дивно не звучить, але проблема в смерті (нічого надзвичайного, суто від старості). Бутує думка, що до 2070 року кількість облікових записів (всіх типів) померлих перевищить кількість акків живих.
Наче два роки. Або не видалить взагалі, якщо є чи була фінансова активність: куплений фільм, додаток, підписка і т.п. Або, якщо хтось продовжує користуватися пристроєм, на якому пів'язаний акк.Gmail видаляє акк в які не заходять рік, здається
Чи ім'я після цього повертає до пулу доступних?Gmail видаляє акк в які не заходять рік, здаєтьсяСправа в тому, що тотальна більшість поштових адрес на кшталт "Ім'яПрізвище" (Ім'я_Прізвище") давним-давно зайнято.а цей адрес якось не дуже личить серйозному кандидату на відповідальну посаду
Як це дивно не звучить, але проблема в смерті (нічого надзвичайного, суто від старості). Бутує думка, що до 2070 року кількість облікових записів (всіх типів) померлих перевищить кількість акків живих.
Ivanpupkin63684Наче два роки. Або не видалить взагалі, якщо є чи була фінансова активність: куплений фільм, додаток, підписка і т.п. Або, якщо хтось продовжує користуватися пристроєм, на якому пів'язаний акк.Gmail видаляє акк в які не заходять рік, здається
Думаю, це все не так критично для гугла, як для соцмереж - так точно скоро буде цифровий цвинтар.
Поки ще ніхто не знає, бо видалення акк з'явилося нещодавно, а там ще протягом місяці й відновити можна.Чи ім'я після цього повертає до пулу доступних?Gmail видаляє акк в які не заходять рік, здаєтьсяСправа в тому, що тотальна більшість поштових адрес на кшталт "Ім'яПрізвище" (Ім'я_Прізвище") давним-давно зайнято.а цей адрес якось не дуже личить серйозному кандидату на відповідальну посаду
5Наче два роки. Або..Gmail видаляє акк в які не заходять рік, здається
нет, оно тоже продолжает работать как псевдоним. И будет иногда кое-где светиться типа календаря.Чи ім'я після цього повертає до пулу доступних?