Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
дивно.Себастьян Перейро, у мене поки закрита можливість міняти...
дивно.Себастьян Перейро, у мене поки закрита можливість міняти...
якщо дуже тре, то переносити вручну https://red-forum.com/index.php?posts/2207993 і в принципі буде те самеє й інша проблема - фактично всі хороші адреси я зареєстрував раніше окремо і, наскільки я розумію, я не зможу їх використати для заміни...
Можливо, колись гугл додасть можливість деактивовувати акаунт так, що адресу можна буде знову заюзати...
Не має повертатись вже ніколи, інакше це дуже небезпечно.чи повернуть в загальне користування використане ім'я
ще цікавий момент : чи можна буде писати зі старої адреси? бо, можливо, десь буде така необхідність (наприклад, як телефонувати саме зі свого фінансового номеру в банк)...Google дозволив змінювати ім’я користувача в пошті Gmail без втрати листів, файлів і даних. Старе ім’я залишиться як псевдонім, тож доступ нікуди не зникне.
Але є нюанс:
Функція вже працює у США, а глобальний запуск очікується поступово. Тож перевіряйте налаштування Gmail – можливо, у вас вона з’явиться вже скоро.змінювати ім’я можна лише раз на рік і максимум тричі.
читав цю новину, але ж кажу - в мене спрацювало. зі старої адреси писаьи можна - перевірив. до речі, робив я це зі смартфона, а не пкСебастьян Перейро, а ось і трохи деталей
ще цікавий момент : чи можна буде писати зі старої адреси? бо, можливо, десь буде така необхідність (наприклад, як телефонувати саме зі свого фінансового номеру в банк)...Google дозволив змінювати ім’я користувача в пошті Gmail без втрати листів, файлів і даних. Старе ім’я залишиться як псевдонім, тож доступ нікуди не зникне.
Але є нюанс:
Функція вже працює у США, а глобальний запуск очікується поступово. Тож перевіряйте налаштування Gmail – можливо, у вас вона з’явиться вже скоро.змінювати ім’я можна лише раз на рік і максимум тричі.
яж давав посилання, ходив через ньогоСебастьян Перейро, там якось окремо вибираєш щоб написати зі старої адреси?