У вас це зі всіма файлами чи тільки певного типу, розміру? Який браузер використовуєте при цьому?knedlyk, с сайта.
У вас це зі всіма файлами чи тільки певного типу, розміру? Який браузер використовуєте при цьому?knedlyk, с сайта.
Аж заинтриговали . Только что скачал в веб версии заботливо упакованный в zip архив папки . Браузер Фаерфокс не самый последний .knedlyk, с сайта.
Поділіться: що куди додати?У меня аналогичное происшествие вчера было с драйвом, не мог файл скачать. Но спасибо google, сделали инструкцию, как добавить сайт в исключения прямо в сообщении об ошибке.
спробуйте инший браузерknedlyk, Chromium 64/84 выдающий себя за сафари. Разные файлы. Проблема накопительная.
Тоже было предупреждение , но исключения не добавлял . Скачало и так .У меня была проблема, что при включенном запрете на сторонние куки не мог скачивать файлы.
Мені також дало скачати, однак потім взагалі не авторизовувало, поки вручну кукі не повмикав.Тоже было предупреждение , но исключения не добавлял . Скачало и так .У меня была проблема, что при включенном запрете на сторонние куки не мог скачивать файлы.
Так, я це зрозумів. Тому запропонував взяти инший браузер з типовими налаштуваннями.knedlyk, не в браузере проблема. Проблема в реформах гугла за последний год и в моих тонких ручных настройках(дефолтными из коробки не пользуюсь).
Угу, це для захисту користувача зроблено. Натисніть на попередження та виберіть все одно завантажити чи як там є. З одного боку це хороша поміч всіляким нубам...knedlyk, а-а-а, и еще гугл драйв, после начала реформ, факапит с встроенным хромиумным турбозагрузчиком.
Додайте способів авторизації: через Google Authenticator (з цифрами) та спец. застосунок.В гугла відвалилась двохетапна аутентифікація? Вже другий день не приходить дзвінок з кодом на номер, який поруч і працює. І варіантів там більше ніяких. Що робити?
Як? Якщо зайти не можу. Більше нічого не пропонує.Додайте способів авторизації: через Google Authenticator (з цифрами) та спец. застосунок.В гугла відвалилась двохетапна аутентифікація? Вже другий день не приходить дзвінок з кодом на номер, який поруч і працює. І варіантів там більше ніяких. Що робити?
Google же вроде какое-то время назад "оптимизировал" двухфакторную авторизацию по своему видению и сейчас по умолчанию пытается получить авторизацию через тап по сообщению на мобильном и только через другие варианты идут сообщения... Или на аккаунте все варианты принудительно отключались?Як? Якщо зайти не можу. Більше нічого не пропонує.Додайте способів авторизації: через Google Authenticator (з цифрами) та спец. застосунок.В гугла відвалилась двохетапна аутентифікація? Вже другий день не приходить дзвінок з кодом на номер, який поруч і працює. І варіантів там більше ніяких. Що робити?
Мобильный номер случайно не Киевстар или MNP? Очень давно столкнулся с тем, что на KS не приходило подтверждение в отличии от другого аккаунта с привязанным VF при всё тех же условиях входа. Как точно поборол уже не помню, т.к. была целая совокупность танцев с бубном (другое устройство, система, браузер, ip и т.п.). Может само отпустило или что-то помогло, но сразу после успешного входа расширил варианты авторизации и на резервном аккаунте.На особистому і головному аккаунті в мене так само. А тут другий робочий акк, проблем з входом в який ніколи проблем не було. Там лиш мобільний номер підв'язаний. І таке...
Скажіть, у вас Google Workspace або проста обліковка на Gmail.com?На особистому і головному аккаунті в мене так само. А тут другий робочий акк, проблем з входом в який ніколи проблем не було. Там лиш мобільний номер підв'язаний. І таке...
Рідний Водафон.Мобильный номер случайно не Киевстар или MNP?
Проста обліковка.Скажіть, у вас Google Workspace або проста обліковка на Gmail.com?