HBO Max

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
тоді сенс такого виходу наш ринок, якщо всі козирі віддали локальному гравцю
Ви так кажете, ніби вийти на ринок це купа витрат.
По факту зняти блокування геоблок для Українських іп, дозволити оплату українськими картками і зробити пресс реліз. 0 витрат. Питання скоріше чому раніше вони не дозволяли з України перегляд

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
По факту зняти блокування геоблок для Українських іп, дозволити оплату українськими картками і зробити пресс реліз. 0 витрат. Питання скоріше чому раніше вони не дозволяли з України перегляд
Ну там ще є купа моментів юридичних і технічних + переклади\субтитри, але, мені здається що саме в цьому і була ідея виходу з мегого - все це вирішилося (скоріш за все силами мегого), а потім вже вийшли самостійно.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
тоді сенс такого виходу наш ринок, якщо всі козирі віддали локальному гравцю
Netflix у нас працює, але і у Мегого є тариф з Netflix. А кому потрібна максимальна якість, то може сам Netflix чи HBO підключити. Чому HBO відмовлятись у вигідні для них співпраці з локальним гравцем, який ще має свою студію перекладу.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Якщо в тебе буде переклад, та не буде прав на трансляцію, що ти зробиш з тим перекладом?
Так само і без перекладу, ніхто не буде дивитись в Україні те HBO і не факт що вартість перекладів відібється вартістю підписки, враховуючи рівень піратства. На Мегого дуже різний контент, на HBO тільки їхній

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP16PRO, Moto G84+E5577

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
webivan, я до того що в такому випадку переклад можуть знищити , чи продати. Як приклад зараз нема перекладку Альфа.
Post automatically merged:

буде колаборація з Мегого. І буде Вам щастя
Я не думаю що після запуску буде Вам колоборації і скоріш за все Ви це побачите першого січня. З ким зараз колоборації Нетфлікс? Отож.
Post automatically merged:

аудіотрансляцію, як футбол на ютуб
При розірванні контракту на медіа воно працює не так.

Останнє редагування:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Не засирайте тему (і форум), кожного разу заходиш, бачиш знайомі ніки, і одне й те саме, яд, недоречні і нецікаві пікіровки, взагалі вже пофіг хто починає, буде каратєльний отряд.

Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
А чим воно буде краще Мегого
Коли ти заходиш до країни, чи будеш ти продовжувати контракт з посередником? Можливо там до кінця року.
Ну почати можна з того що права на Українські доріжки належать Мегого, бо перекладала і озвучувала усе їхня власна студія.
Ну і це загалом не той ринок і не той випадок, щоб не продовжувати контракт. На власному сервісі щось мені підказує буде трохи ширший каталог, нові серіали виходитимуть одразу, але буде усе це щастя без перекладу
прибрати з перекладу останні слова про студію і ексклюзив - і фсьо, проблеми немає!

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
прибрати з перекладу останні слова про студію і ексклюзив - і фсьо, проблеми немає!
Ну так, мегого тоді прибере з серіалів hbo заставку hbo на початку і може теж не купувати права🤣
я мав на увазі продаж аудіодоріжок.

до речі, hbo max матиме перевагу над megogo, якщо весь власний контент надаватиме за тариф підписки (без додаткових витрат), бо другий зробив багато шоу першого платними (наприклад, "Світ Дикого Заходу"), а чогось взагалі бракує (приміром, "Друзі: Возз'єднання")

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Стримінговий сервіс HBO Max вийде на український ринок не тільки з локалізованим інтерфейсом, але також планує інвестувати в розвиток платформи для створення українського дубляжу та субтитрів. Про це в коментарі для "Межі" розказала віцепрезидентка HBO Warner Brothers + Discovery з розвитку бізнесу та дистрибуції Кенечі Белусевіч.
В HBO Max вважають, що український ринок стримінгу готовий до швидкого зростання. «Ми бачимо значний потенціал в Україні», — зазначила представниця компанії, водночас не розголошуючи приблизні цілі передплат на нашому ринку.
Все інтерв'ю:

Місто
Прилуки
Канєшно, значний потенціал стрімінгу в Україні. Після 24 лютого він росте як на дріжджах.

Зверху