plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Может попробовать сделать дата-звонок?

• Like
Реакції: al-m

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Так а зачем делать обычный звонок на номер, предназначенный для дата-звонка.
Вообще, услугу не отключали, думаю стоит пожаловаться в колл-центр, если перестало работать. А зачем нужно, если не секрет?

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
plebis, в метро в Киеве не работает GPRS-Интернет, а CSD работает.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
1dx, может зависит от настроек на базовых станциях. Также проверь скорость подключения в параметрах соединения по данному протоколу.

3_D

свалился с луны
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi
mns_mns, ну мало ли зачем, может кому-то инет понадобился:)
мы вчера ночью патрулировали на массиве, так вообще по местам проживания наших знакомых парковались, файфая хватало. один я на утеле был

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Попав на агрегатор відгуків і оглядів комп'ютерних ігор, і там на другому місці - китайський gamersky. І дефолтне посилання на wap-версію. Вони це підтримують досі, це треба не тільки одному юзеру червоного

VadymUA

Заблокирован
Місто
Київ
Цікава історія була у мене з CSD інтернетом була десь у 2006-2007рр.
Хто пам'ятає тоді вартість інтернету була по 15грн./мб., заходили в нет качали кілька картинок і мелодій і рахунок часто входив в мінус бо на UMC ще й тарифікація була з запізненням.
Якось одного разу я не пам'ятаю де надибав номер телефону здається 0503144455 він використовувався для CSD інтернету в роумінгу.
Я спробував набрати цей номер і в трубці почув модемні сигнали, одразу вбив його в налаштування CSD і вуаля запрацював інтернет, а дзвінок тарифікувався як в середині мережі. Тоді як раз почали з'являтися перші тарифи з пакетами хвилин, МТС Перший 20000 хвилин один з них. Завдяки цьому можна було користуватися безкоштовним інтернетом, так швидкість була не велика, але зате на шару)
Цікаво що дана штука працювала не у всіх регіонах, принаймні знайомий з Луганська пробував у себе і дзвінок на цей номер не проходив, а ось у Чернівецькій області все чудово працювало.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
пффффф
Коли з'явилися перші тарифи з безкоштовними внутрішніми здвінками / пакетом хвилин (2004й якшо не помиляюся, але в 2005му я точно вже юзав), я на серві поставив моторолку як модем, налаштував dial-in сервер, та користувався фрішним інетом. Бо альтернативи похвилинному проводному телефону в мене не було, і не було ще довго. І плюс був "резервний" доступ до серва якшо шо.
Але, хтось data-call тарифікував саме як CSD/fax/data, а там тарифи теж були огого. А хтось як звичайний voice-call.
9600 зараз це печалька, але по факту на пошту-веб (без зображень)-аську та інші дрібниці вистачало.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
...а дзвінок тарифікувався як в середині мережі.
Я цей номер додав у "сім'ю" (Супер МТС Команда/Команда 3D) і користувався на телефоні через Opera Mini.

Цікаво що дана штука працювала не у всіх регіонах, принаймні знайомий з Луганська пробував у себе і дзвінок на цей номер не проходив
У Донецьку в одному районі міста працювала, в іншому — ні. Було таке, що робота залежала від SIM-картки, виправляв помилку, заливши картку у фірмовому магазині UMC/МТС (що там робили їх, але потім запрацювало).

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Мой опыт с scd- интернетом начался с 2001 года на Мотороле V 2288. Телефон был завезён с Польши и там стояли польские настройки интернета. Деньги взяло как в роуминге. Колл-центр Киевстара именно так всё объяснил. Тогда соединяло сразу без болтовни и операторы общались с абонентами как с очень уважаемыми людьми. Но деньги не вернули. Всё соединило правильно. И я за мобильный интернет забыл на годы после этого случая.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Деньги взяло как в роуминге
как за международный звонок.

Много людей "попало" вообще и с этими V2288 в частности. Мой одногруппник, например - и особенно обидно, что я уже знал об этом "приколе" и сказал ему - "не выходи в инет, настройки проверь", а он пошел в ЦОА, чтобы ему смарт настроили. "Настроили" - на всю величину баланса. Баксов 20 примерно, вся экономия от покупки "серой" трубы - в трубу.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Да, 100 процентов так, потому-что эта технология интернета использует голосовой канал для передачи данных.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Зверху