Intertelecom Viber

Місто
Киев
- а мне что с этого?
В этом и причина. Если даже сепартелекомы, работающие в условиях монополии, позаботились договориться, чтобы SMS приходили, а этим пофиг.
Там чуть не так было, там на отрез нет. Пофиг не было, пофиг стало. И там еще одно слово на букву "ф", но то такое...

Tartak

Заблокирован
Місто
Чернiвцi
так и ничего не изменилось?
14 рокiв мовчати, i тут ба, та ще з такими недолугими запитаннями. :ROFLMAO:
Вже неодноразово бачу як сплячi просинаються, та пишуть навiть в ПП. Чудеса..... :D

Останнє редагування:
Місто
Дніпро
Телефон
TP-Link Neffos C7
Tartak, мені так попередній акаунт 17-го року ушатали.

Зламали у 22-му році, поки мені не до форума було, і почали подібною фігнею займатись.

Пароль був простий, заперечувати не буду, але акаунт з форуму, за майже 20 років користування інтернетом, угнали тільки тут.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

romrom

телеграм@romrom_777
Місто
Харьков

Tartak

Заблокирован
Місто
Чернiвцi
Зламали у 22-му році, поки мені не до форума було, і почали подібною фігнею займатись.

Пароль був простий, заперечувати не буду, але акаунт з форуму, за майже 20 років користування інтернетом, угнали тільки тут.
До речi згадав!
А пошту до якоi був підв'язаний аккаунт, теж зламали?:ROFLMAO:

Останнє редагування:
Місто
Дніпро
Телефон
TP-Link Neffos C7
А пошту до якоi був підв'язаний аккаунт, теж зламали?
Пошту - ні, але там і пароль набагато складніший. Хоча, якщо комусь буде дуже треба, зламають будь-якої складності.

Зате бот з ред-форуму (незважаючи на бан) ще деякий час слав листи, як сильно тут по мені скучили.

Місто
Київ
Чому всякі сепарські фенікси спокійно реєструються а Інтертелеком ні? Мені здається що тут щось нечисто, можливо "слони" підкупили телеграм щоб так було. Інакше не зрозуміло чому така дискримінація саме українських mvno. Зараз месседжери скрізь використовуються, навіть на роботі.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Чому всякі сепарські фенікси спокійно реєструються а Інтертелеком ні? Мені здається що тут щось нечисто, можливо "слони" підкупили телеграм щоб так було. Інакше не зрозуміло чому така дискримінація саме українських mvno. Зараз месседжери скрізь використовуються, навіть на роботі.
Бери выше. Тут Макрон замешан, не иначе.

Місто
Київ
Dаmіеn Пруф. +7949 використовується тільки сепарським "Фенікс".
І телеграм з ними чудово працює на відміну від українського ліцензійного Інтертелекому. Питання як сепарам вдалося цього досягти, а нам ні? Можливо потрібно щоб наш уряд розрулив це питання? Тому що це фактично визнання окупантів з боку тг.

Вкладення

• Screenshot_2024-12-26-23-49-18-699_org.thunderdog.challegram.jpg
    Screenshot_2024-12-26-23-49-18-699_org.thunderdog.challegram.jpg
    116.8 КБ · Перегляди: 23
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Да я и без скриншотов знаю, что ТГ работает со всеми русскими кодами.
И когда у Лугакома/Феникса были псевдоукраинские коды 071/072 - тоже работал.
Может потому что Дуров - не украинец, а русский?

Зверху