Нажать кнопку «.?123», а потом кнопку #+= и знак ? появится одним символом на том же месте.RifleR, А які налаштування потрібно увімкнути ¿ Чи мова про перехід на клавіатуру від Google¿
На жаль -ні
Нажать кнопку «.?123», а потом кнопку #+= и знак ? появится одним символом на том же месте.RifleR, А які налаштування потрібно увімкнути ¿ Чи мова про перехід на клавіатуру від Google¿
На жаль -ні
? працює, але це вже костиль три натискання , бо навіть 2 це вже перебір )))Нажать кнопку «.?123», а потом кнопку #+= и знак ? появится одним символом на том же месте.RifleR, А які налаштування потрібно увімкнути ¿ Чи мова про перехід на клавіатуру від Google¿
На жаль -ні
ну я її спеціально не вмикав, тобто по дефолту вона вже має бути увімкнена. Може ти колись випадково вимкнув? В будь-якому разі, це вже не важливо.Навіщо Apple так познущалась надімною - я не знаю ))) Тобто навіщо було по замовчуванню вимикати цю опцію
так це ж прекрасно, 2 профілі додати можна)Як таке може бути? Два додатка нової пошти це я хакерка?
Ні. Тільки один номер. )так це ж прекрасно, 2 профілі додати можна)Як таке може бути? Два додатка нової пошти це я хакерка?