Всі ці сервіси телебачення легко шукаються і знаходяться на сайтах в інтернеті. Є багато офіційних. Кожен може вибрати той, який задовольняє його потреби.
Якщо можете, то, будь ласка, користуйтесь офіційними. У мене, на жаль, не вийшло, бо там немає всіх потрібних мені каналів.
Користуюсь плейлистом, який сам оновлюється.
Для прикладу – невелика частина спортивних каналів, упорядкованих та відсортованих у Навігатор OTT. Є картинки (пікони) з логотипами каналів та програма. Пікони додаються, програма оновлюється без моєї участі.
Канали Eurosport з російською та англійською доріжками. Eurosport 4К – зараз з англійською.
Є чимало каналів Setanta Sports для різних регіонів (звукова доріжка російська чи українська).
Спортивних каналів, якими користуюся, дуже багато. Є польські, чеські, на якіх дивимось теніс, саме ті змагання, які взагалі в Україні не показують.
Багато українських, фільмових, пізнавальних, дитячих, розважальних каналів, які провайдер розсортував за відповідними категоріями.
Нинішня ціна 43 грн. на місяць для тих, хто користувався сервісом до вересня 2025 року. Мені подобається. Для нових користувачів – дорожче.
У ПП жодних посилань на сервіси ТБ не даю. Будь ласка, шукайте самі, якщо вам треба.