IPTV або телебачення online в мережі Інтернет

• Автор теми Dim
  • Дата створення

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Місто
Львів
Себастьян Перейро, ніяких зовнішніх пл туди не треба ставити, плейліст там вбудований.

Тут інструкція з картинками
Post automatically merged:

асесерве не встановлював
Його власне і треба обов'язково встановити.
Post automatically merged:

Себастьян Перейро, ну звичайно. Він скачує актуальний плейліст acesearch з 2500 каналів і виступає в ролі асеstream сервера щоб можна дивитися їх ним самим або любим зовнішнім IPTV плеєром за адресою на 127.0.0.1

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Поповнення "від 8$ карти України", як написано на сайті. Мені таке не потрібне. :)

Себастьян Перейро, що міг, я вам написав у ПП. Вибирати вам.
Тим більше, що я не знаю, які саме вам потрібні канали ТБ і в якому бітрейті. Я писав про плейлист із високою HD якістю каналів. Дуже багато українських. І для перегляду спортивних змагань там все є з чудовою якістю.

Не знаючи інтересів людини, яку суму готовий витрачати чи безкоштовно дивитися ТБ, радити важко. Мені ніхто нічого не радив. Сам багато перепробував різних сервісів IPTV, поки знайшов потрібне.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Don_Andrey, мені не треба. :) Я користувався не менше десяти подібними сервісами, у тому числі пробував 1cent. Вибрав те, що задовольняє мої інтереси та потреби в спортивних каналах. Плачу на місяць один долар через PayPal. І там є все, що мені треба. Нові канали постійно додаються. Плейлист оновлюється. Перемістив і впорядкував канали в плеєрах, як мені зручно, і користуюся.

Зверху