Який впн все там йде без впн.Shepa, С впн?
толку з того, я також на нову адресу зареєстрував, але хитро зроблено плейлисток шиш візьмеш, андроїд приставки і тв на веб ос і тізен, не потрібно, є другий акаунт там можна взяти плейлист бо там за гроші, тут задарма дивись на смарт тв і андроїд приставках, на приставках з лінуксом шиш.Теж отримав пакет на 180 днів
Витягніть з іншого акаунта плейлист і вставте свій ключ доступа, все працюєЯкий впн все там йде без впн.Shepa, С впн?
Post automatically merged:
толку з того, я також на нову адресу зареєстрував, але хитро зроблено плейлисток шиш візьмеш, андроїд приставки і тв на веб ос і тізен, не потрібно, є другий акаунт там можна взяти плейлист бо там за гроші, тут задарма дивись на смарт тв і андроїд приставках, на приставках з лінуксом шиш.Теж отримав пакет на 180 днів
нема в мої приставці отт плеєра, не ставиться він туди хоч ти лусьни.Витягніть з іншого акаунта плейлист і вставте свій ключ доступа, все працюєЯкий впн все там йде без впн.Shepa, С впн?
Post automatically merged:
А можете скинути формат плейлисту цього провайдера з ххх замість ключа доступу? (якщо я правильно зрозумів пораду)Витягніть з іншого акаунта плейлист і вставте свій ключ доступа, все працює
А можете скинути формат плейлисту цього провайдера з ххх замість ключа доступу? (якщо я правильно зрозумів пораду)Витягніть з іншого акаунта плейлист і вставте свій ключ доступа, все працює
В одном из Телеграм каналов недавно мне попадался их плейлист. Но как тогда добавить к нему свой ключ?
А це чиє? Маю на увазі країну.1 цент рулит
Америка)А це чиє? Маю на увазі країну.1 цент рулит
Аж три рази, там чорт голову зломить чиє воно.Америка)А це чиє? Маю на увазі країну.1 цент рулит
Я не в курсі,в будь-якому випадку пірати не приносять податки у казнуА це чиє? Маю на увазі країну.1 цент рулит
Якщо погуглити відгуки, то багато запаребрікового ниття про те як «кинули» користувачів, відключивши в лютому федеральні канали, то явно не лаптіА це чиє? Маю на увазі країну.1 цент рулит
"педеральні".федеральні