izibank

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi Mi8
Місто
Киев
Добрий день!

Добрий день!

Надсилаю список кодів категорії продавця по відношенню до категорій програми лояльності.

Ця інформація може змінюватися. Натомість, актуальна інформація буде доступна у мобільному застосунку.
Оновлений список.

Вкладення

• МСС_2.PDF
    384.6 КБ · Перегляди: 22
Місто
Kyiv
Скачал мобильное приложение App Tester, выполнил вход в систему и через него произвёл установку. Думаю, выйдет обновление, не пропущу :)
MASolomko этот финт можно провернуть без приглашения в бета группу?
Нужно приглашение для вашeго Google-аккаунта, а вообще можно и apk скачать и все будет работать.
Я бы кинул APK, но это «нарушает политику использования приложения».

Poison2029

Заблокирован
Місто
Запорожье
Телефон
Wileyfox Swift 2X
Какие категории были на выбор в этом месяце у тестеров?

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
А поведайте ка мне ответ на такой вопрос.
В этом банке 1% начисляется чистыми или уже с учетом вычета процентов.
Например, если я куплю что-то на 100 грн, то по логике я смогу вывести чистую 1 грн. или оно сразу с сотни мне начислит 0.81 копейку? Или начислит 1 гривну, но при снятии вычтет налоги?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Получил новую карту...
Сегодня взял карту в дорогу и при оплате проезда на валидаторе выявил, что бесконтакт не работает...
Позавчера согласовали бесплатный перевыпуск карты (как раз проверил новую схему перевыпуска и активации карты).

Сегодня пластик новый со сроком 03/26 получил, старый отправил в банк.
Офлайн-ПИН прописал в банкомате Привата. Бесконтакт после этого работает. Наблюдаем.

Эта уже третья карта на счёту (второй перевыпуск).

Місто
Светловодск
Чистый 1% , курс доллара как у Тас , начисляется кэшбэк с виртуальных валютных карт , снятие личных без % в банкоматах Тас

Місто
Киев
Добрий вечір!

Получил новую карту...
Сегодня взял карту в дорогу и при оплате проезда на валидаторе выявил, что бесконтакт не работает...
Позавчера согласовали бесплатный перевыпуск карты (как раз проверил новую схему перевыпуска и активации карты).

Сегодня пластик новый со сроком 03/26 получил, старый отправил в банк.
Офлайн-ПИН прописал в банкомате Привата. Бесконтакт после этого работает. Наблюдаем.

Эта уже третья карта на счёту (второй перевыпуск).
Який PSL картки?

Ребра пластику біли чи помаранчеві?

Щодо банкоматів — не у усіх працює функція зміни PIN-коду у сторонніх банкоматах. У мене вона як раз не працює.

• Wow
Реакції: idea

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Уже інший — PSL 4058 07/20.
Зображення контактної площадки без змін, але є невеличке її пошкодження. Учора звернув на це увагу, але нікому не повідомляв. Чіп працює і на тому добре.)

Зовнішній вигляд без змін. Помаранчеві.

не у усіх працює функція зміни PIN-коду у сторонніх банкоматах.
Скоріше за все тут ТАС не вміє це, тільки в своїй мережі є можливість змінити ПІН через банкомат. Проходив, знаю.
Але змінити ПІН онлайн, а потім синхронізувати його через любий термінал чи банкомат :)

Місто
Киев
Уже інший — PSL 4058 07/20.

Зовнішній вигляд без змін. Помаранчеві.
У мене картка з PSL 4079 10/19 зі строком дії до 02/25 з помаранчевими ребрами.

Декілька днів тому моя знайома та знайомив отримували картку через ТОВ "КРЕДИТМАРКЕТ" та службу доставки ТОВ "НОВА ПОШТА", там був PSL 4081 10/19 але однаковий строк її дії (02/25). Ребра були білими.

Запитав у служби підтримки — сказали що усі нові картки повинні бути із білими ребрами для більшої надійності.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
сказали що усі нові картки повинні бути із білими ребрами для більшої надійності.
Першу картку я отримав у Слов'янську. Її доставили зі столиці у відділення. Потім перший перевипуск доставка те ж із Києва, як і друга )

Картки з білими ребрами я не бачив і не тримав. Можливо вони питаються так протестувати різні партії.

Як варіант, візьми ліхтарік і через пластик подивись на нього. Порівняй внутрішні антени безконтакту ;)

Зверху