izibank

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Eindhoven, The Netherlands
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
заначка- как рассчитывается процент?
Текущую % ставку можно узнать в тарифах.

От 0 до 100 ₴ начисляется 0,01 %, а оставшуюся сумму средств (т. е. от 100,01 ₴) -- 7 %.

Пример.
На заначке лежит 5к ₴. Вот от на 100 ₴ будет 0,01 % годовых (0,01 ₴), а на 4,9к ₴ -- 7 % (343 ₴). Складывается и делится на 365 или 366 дней (в зависимости от количества дней в году). Далее вычитаются налог и сбор.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
S24u
Сьогодні прийшла акція - сертифікат в Сільпо на 500грн. за депозит 10к на 3 місяці.

Вкладення

• Screenshot_20250415_115035_izibank.jpg
    Screenshot_20250415_115035_izibank.jpg
    74.5 КБ · Перегляди: 25
  • Haha
Реакції: MrRC
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Я поза вчора був 99:) Але мені казали що будуть розігрувати серед усіх, бодуже багато бажаючих.

Місто
Львів
відкрив під депо ще одну грн. картку, але наразі висить зі замочком 'витратні операції обмежені, зверніться до підтримки'. Воно само зникне чи потрібно до них дзвонити? :rolleyes:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Я поза вчора був 99:) Але мені казали що будуть розігрувати серед усіх, бодуже багато бажаючих.
А пише, що акція діє з 15.04, а Ви вже позавчора були 99? От це справжній рівень свинорильства

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
А пише, що акція діє з 15.04, а Ви вже позавчора були 99? От це справжній рівень свинорильства
Було 100 бета-тестерів

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Таки да, і отримують перші, нема рівномірного розподілу по всьому періоду акції.

4. Порядок визначення Переможців Акції та вручення Заохочень
4.1. Визначення 300 (триста) Переможців Акції, які першими виконають належним чином умови Правил та здобудуть право отримати Гарантоване заохочення, здійснює Організатор на основі Бази Акції протягом 10 (десяти) робочих днів з дати відкриття депозиту

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
, що все ж має бути 300 сертифікатів.
300 переможців не дорівнює 300 сертифікатів. Просто якщо не дозвоняться першим 100 або з якихось причин ті відмовляться від подарунка то отримать переможці з списку 100+ в порядку черги.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
відмовляться від подарунка
:ROFLMAO:

Там все простіше, в правилах -

4.5. Протягом 10 (десяти) робочих днів після надання Організатором Переліку Переможців Акції згідно умов п.4.4. Правил, Виконавець забезпечує вручення Гарантованих заохочень Переможцям Акції шляхом розсилки смс-повідомлень на знеособлені номери мобільних телефонів Переможців
4.6. Переможці Акції не можуть передавати своє право отримати Гарантоване заохочення третім особам.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Кепські справи в доньки головного комсомольця України? Вже почали брати функціонал летішопса. Пропонують отримувати кешбек на Тєму/Промі шляхом переходу з додатку на сайти маркетплейсів. :durdom:

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Кепські справи в доньки головного комсомольця України? Вже почали брати функціонал летішопса. Пропонують отримувати кешбек на Тєму/Промі шляхом переходу з додатку на сайти маркетплейсів. :durdom:
А я шукаю його в партнерці і не можу знайти:)

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
  • Wow
Реакції: fnm
Зверху