izibank

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Eindhoven, The Netherlands
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Я спостерігав, що якщо карткою не користуватися, то вона заморожується. А тут у тебе було саме блокування. У мене був досвід, коли izi мої валютні карткові рахунки наче закрила через неактивність, бо я не міг їх активувати в застосунку...

Tabarik

Без ГМО
Місто
Germany
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
Давно не користувався, відкрив додаток - усі картки заблоковано. Це для них норм?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Місто
Харків
Будьте уважні при «розрахунках через закордонні термінали». Кешбек нараховується не за ставкою з додатку, а 0.75%, підтримка каже, що це нове правило, яке вони ще не додали на сайт і в додаток.
яко розрахунок відбувається через іноземний термінал кешбек нараховується по 0,75%

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
дивне відчуття, коли банк сам заблокував усі картки, але продовжує ледь не кожного дня спамити всілякими акціями

Місто
Черновцы
Телефон
Xiaomi Redmi 9
Місто
Київ
я так розумію що всі виграли квитки на Atlas weekend і поклали додаток? :rolleyes:
Так само прийшло що виграв два квитка і там якісь два промокоди і коли відкрив додаток все зникло
аналогічно
Post automatically merged:

це ми, п'ять переможців, і всі тут на реді? :)

Місто
Київ
я так розумію що всі виграли квитки на Atlas weekend і поклали додаток? :rolleyes:
Так само прийшло що виграв два квитка і там якісь два промокоди і коли відкрив додаток все зникло
аналогічно
Post automatically merged:

це ми, п'ять переможців, і всі тут на реді? :)
Схоже, команда Ізі помилково розіслала коди виграшних квитків взагалі усім користувачам мобільного застосунку.

Уявляю, скільки тепер в інтернеті з'явиться оголошень про продаж халявних квитків на фестиваль. 😂

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Побачив, що izibank по тихому анулював картку єПідтримка й, можливо, закрив рахунок до неї (хоча недавно були надходження і виведення з неї). У Дії вона вже не світиться для нарахування.

/// Оновлено ///
Звернувся до підтримки й оформили нову картку, залишивши той самий рахунок.

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Gord
Зверху