izibank

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Eindhoven, The Netherlands
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
RO
який кешбек за карткою izibank?

зараз по картці izibank можна обрати кешбек на все або підвищений на категорії. його щомісяця можна вибирати в залежності від планів та потреб. для цього в мобільному застосунку потрібно зайти в розділ "кешбек" і натиснути "+" у верхньому кутку справа. максимальна сума для місячного накопичення - 600 грн. (ліміт спільний для кешбеку та реферальної програми) мінімальна сума для виведення - 100 грн.
Тобто по лімітам максимального нарахування кешбеку все має бути ок.

swaart, скільки пройшло часу від транзакції за якою тобі нарахували кешбек, до заявки на вивід кешбеку?
Можливо, ти занадто швидко спробував його вивести, не дочекавшись якихось, відомих тільки банку, регламентних процедур?
Десь від 5 до 10 хвилин. Раніше навіть швидше все виводилося без проблем

Місто
Радивилів
swaart, думаю дадуть, мені тут на тому на тому році вообще і картку заблокували і гроші не давали користуватись так що написав в НБУ на гарячу лінію вони самі передзвонили, безкоштовно нову карточку виготовили, так що не переживайте

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
нарахували кешбек, до заявки на вивід
Якщо на балансі КБ сума відобразилася, значить усі процедури пройшли.
Після подачі на вивід, баланс КБ обнулюється, а коли операція виводу успішно проведена - гроші капають на картковий рахунок і з'являється операція виводу в журналі. Якщо би баланс КБ досі показував 600, значить операція виводу - неуспішна.

Технічно, операція виводу або має провестися до кінця дня, або піде скасування і баланс КБ вернеться на попередню цифру.
Post automatically merged:

Раніше процесінг займав від 1 до 10хв максимум, тепер 8+ годин - не дивина.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
заблокували картку напевно від бездіяльності :(
без підтримки щось можна вирішити ?
бо підтримка не відповідає (
чи може є якийсь спосіб з ними звязатись на 044 не відповідають в чат теж мовчать
клієнтка в роумінгу тому 0800 не підійде

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
chelavek, продивись 1376-1381 повідомлення цієї теми.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
1753450115618.png

yahoo, остання операція була в жовтні 2024 року
оплат не було
закинули десь 40к + на картку і потім на заначку так вони там і засмагають
бачив скрін заначки % там нараховуються всі гроші на місці

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
остання операція була в жовтні 2024 року
За відсутність витрат протягом 3 місяців з основної кредитки банк має брати комісію за неактивність.
Ти ж бачиш, на скріні прямо написано, що треба звернутися в підтримку.
Написати в чат і ловити момент, коли працівник чату підключиться і надасть відповідь.
Щось мені здається, що працівники банку захочуть якийсь формат верифікації клієнта (фото паспортних даних, відеочат, дія, чи хз, як ще банк це захоче провести)

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Я обращался в поддержку банка через Telegram, там выбирается категория обращения и оператор подключался. Иногда было долго, в последнее время более быстро.
Ну с банком можно попробовать связаться и через электронную почту. Чуточку медленнее канал связи, но раньше отвечали. Как сейчас без понятия.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Раніше активно користувався цим банком, впершу чергу через вільний депозит.
Зараз перейшов на ЗрадаБанк.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Основна кредитка Ізі має статус "заблоковано" через неактивність, але її ще показує в переліку доступних карток.
Прийшло сповіщення про остаточне закриття рахунків у ізібанку.
Думаю, що картки заблокували після звернення у підтримку тасу, щоби ті закрити рахунки через введення комісій за обслуговування карток Таскомбанку.

Так, це плюс-мінус логічно, але працівники тасу при розмові не згадували продукти ізі в переліку тих, які вони закриватимуть.

Останнє редагування:

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
S24u
Думаю, що картки заблокували після звернення у підтримку тасу
Я теж подав таку заявку, в додаток ТАС одразу перестало пускати, а от ізя поки що працює. Цікаво, чи так само закриють. Треба вивести все що є, а вже буде як буде.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
підтримку тасу, щоби ті закрити рахунки
Теж звертався тіліпоном, але в заяві закривав тіко картку від спіртбанку, бо вєрку маю з кл, там абонки не має бути. То за 2 дня лише одна картка пропала з тасі, в ізі - все лишилось як було.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
шо твоя нібито перевипущена еПідтримка?
Картку випустили в день звернення, коли я повідомляв про її зникнення. Військові облігації на успішно зайшли 23 числа. Але для нових покупок ця картка не доступна в Дії — поки фахівці лагодять...

• Wow
Реакції: abx
Місто
RO
Прийшла замануха від ізі. "Перезамов фізичну картку безкоштовно, а ми тобі ще й 2% на все в серпні."
Замовив, справді, доставка і карта безкоштовно.

Але система активації картки порівняно з монькою це якийсь жах. Треба заблокувати стару, далі котик у себе щось пошаманить і на старій з'явиться кнопка "Активувати", і тоді через 5 хв в додатку з'явиться нова.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
шо твоя нібито перевипущена еПідтримка?
Картку випустили в день звернення, коли я повідомляв про її зникнення. Військові облігації на успішно зайшли 23 числа. Але для нових покупок ця картка не доступна в Дії — поки фахівці лагодять...
В мене тільки зараз з'явилася пропажа. Півтора місяці пройшло з моменту звернення.
Але неактивна і нарисано "перевипускається".

Зверху