а інша ця яка? російська?))Вийшло оновлення 1.23.0. Додали заплановані публікації.
Також тестова вебверсія застосунку тепер доступна трьома мовами: українською, англійською та иншою.
інша - це мова оригіналу...а інша ця яка? російська?))Вийшло оновлення 1.23.0. Додали заплановані публікації.
Також тестова вебверсія застосунку тепер доступна трьома мовами: українською, англійською та иншою.
Польська та инша.а інша ця яка? російська?))Вийшло оновлення 1.23.0. Додали заплановані публікації.
А російськомовні українці, вони хто? Инші?а інша ця яка? російська?))Вийшло оновлення 1.23.0. Додали заплановані публікації.
Якось зловісно.Продовжуємо активно працювати над помилками та покращеннями.
Наскільки я розумію, ця функція досі в розробці. Якщо вам так хочеться, то замініть номер телефону на якийсь, яким не користуєтеся та забудьте про застосунок.як можна видалити акаунт?
Маякну вам, як з'явиться ця функція. Я більше яко звичайний користувач, ще веду канал з моніторингу коронавірусу в Україні там же.knedlyk, дякую, зрозуміло! Але ж хотілося аби була така можливість, бо це якось з мого боку буде неетично "підставляти" майбутнього нового користувача. Буду чекати на апдейт.
та вже забивТебе досі турбує це питання? Забий і все.
Кавун всьо?