А на честь його далекого попередника Клавдія Немішаєва назвали навіть 2 станції.а як же станції Кірпи
Немішаєв Клавдій Семенович — Вікіпедія
uk.wikipedia.org
А на честь його далекого попередника Клавдія Немішаєва назвали навіть 2 станції.а як же станції Кірпи
Дякую.У Немішаєвому знаходиться Інститут картоплярства та єдиний в Україні пам'ятник картоплі, а саме сорту "Скарбниця". Якщо уважно придивитися, то на пам'ятнику можна знайти і колорадського жука.
Як і Клавдієво-Тарасове. Вся ця лінія з гарними вокзалами початку XX ст. при ньому будувалась.ну Немішаєве хоч селище
Ті хто давно живе в місцевості Куренівка та Пріорка , для них Пріорка вживана назва. Мій покійний батько ніколи не казав Вишгородська вулиця, а повчав мене що залізничним мостом Пріорка. А ось Антифіївка я почув десь років 10 тому, хочь і навчався там у школі.Я теж не дуже люблю назву Пріорка, яка водночас є маловживаною.
Ще ні. Очевидно, має колись там бути окремий наказ по УЗ.Укрзалізниця знає про ці перейменування? Зміни в перелік зупинкових пунктів вже внесла?
А ще є одна на честь залізничного начальника:а як же станції Кірпи
Хотів сказати "за залізничним мостом"? Я її ніколи не чув, хоч часто їздив до сімʼї тітки на Вишгородську, вони там досі живуть. А саму назву вперше прочитав десь на початку 90х на транспортній мапі Києва. Ще мені завжди подобалась назва Вітряні гори.що залізничним мостом Пріорка
Так. Ну Куренівка ж була великим селом (передмістям), куди навіть трамвай ходив. А вулиця Куренівська як раз знаходиться між озерами Опечень та станцією КуренівкаЯкщо подивитися Гугл карти то Куренівка зовсім знаходиться на Замковецький та Білицький
Але сама Укрзалізниця що на сайті, що під час продажу квитків в боті, про нові назви не згадує. Мусиш використовувати реальні незви, а не фантазії мерії.В міській електричці про нові назви уже кілька місяців автоінформатор говорить.Укрзалізниця знає про ці перейменування? Зміни в перелік зупинкових пунктів вже внесла?