Для нових абонентів немає, для старих - треба чекати 3 роки (34 міс по умовам акції) після відключення, щоб взяти участьEvgenii, а в чем подвох ?
Для нових абонентів немає, для старих - треба чекати 3 роки (34 міс по умовам акції) після відключення, щоб взяти участьEvgenii, а в чем подвох ?
покриття поки що дуже мале. Краще спитати сусідів по будинку, якщо у вашому воно вже є.Є в Києві хтось з XGPON 2,5 гігабітним? Поділіться враженнями
Доречі, продовжили до 21.09надо брать, акция до 3.09.25
Я правильно понимаю что в этот тариф входит также и IPTV ?Ланет щось зачастив з підвищеннями.
Здається не більше двох місяців платив по "новому" 369 грн за місяць і бац ще новіше - вже новіше 399грн наступний період.
Правда весь період відключень електрики пройшли ідеально - обладнання працювало ы по 16 годин на батареях, підключення по ethernet
Так ось це https://www.lanet.ua/tv/prime-iptv/Я правильно понимаю что в этот тариф входит также и IPTV ?Ланет щось зачастив з підвищеннями.
Здається не більше двох місяців платив по "новому" 369 грн за місяць і бац ще новіше - вже новіше 399грн наступний період.
Правда весь період відключень електрики пройшли ідеально - обладнання працювало ы по 16 годин на батареях, підключення по ethernet
Да щось є телевізійного...Тариф називається Гігпонимаю что в этот тариф входит также и IPTV
Ну це ви вже дуже сильно применшили. Мені до 369 підняли в липні 25 року, а ще до цього піднімали аж в серпні 24го, в кабінеті є історія оплат і тарифів і там можна звіритись. Порівняно зі слонами не нагло.Ланет щось зачастив з підвищеннями.
Ну так, що робитьу це ви вже дуже сильно применшили. Мені до 369 підняли в липні 25 року, а ще до
1. В моєму будинку Ланет не найдорожчий навіть після цього подорожчання, овва %)Ланету пофіг і ідуть вгору з абонкою.
1, Я так само бачив тарифи більшіза ланет у когось в нашому будинку і теж дивувася "нахіба"1. В моєму будинку Ланет не найдорожчий навіть після цього подорожчання, овва %)
2. Ми всі розуміємо що 175 це безжальний демпінг, і коли всі поперебігають до "слонів" і такі як Ланет окочуряться, вас побриють по справжньому, тільки не плачте потім
ну, Ланет теж демпінгувати вміє. Чого тільки акція «34 по 34» варта.Ми всі розуміємо що 175 це безжальний демпінг, і коли всі поперебігають до "слонів" і такі як Ланет окочуряться
То було раніше, зараз тільки реально для нових абонів. Раніше можна можна було відключатися і знов на акцію підключатися, а зараз вони у всіх акціях почали прописувати пункт, що якщо серед останніх 6 розрахункових періодів абонента був акційний період, він участі в акції не бере.ну, Ланет теж демпінгувати вміє. Чого тільки акція «34 по 34» варта.Ми всі розуміємо що 175 це безжальний демпінг, і коли всі поперебігають до "слонів" і такі як Ланет окочуряться
це наче б то натяка на те, щоб для постійних абонентів бувають якісь акції? Хоча головне правило - всі акції для новихабонентів, а новий це може бути і старий який півроку як відключився. І воно начеб то має перебити про акційний період..що якщо серед останніх 6 розрахункових періодів абонента був акційний період, він участі в акції не бере.
Ніт я про це і кажу, раніше саме так і працювало, відключився і через пів року можеш підключитись знову, тепер додали вищезгаданий мною пункт, і тепер вони відмовляють у підключенню по акції, щоб в майбутньому це працювало, після закінчення акційного періоду потрібно сплачувати по повній пів року, після чого знову відключитися і от тоді вже через пів року можна претендувати на нове акційне підключення, тобно квест довжиною в рік, ще і з повною оплатою протягом 6 місяців.а новий це може бути і старий який півроку як відключився. І воно начеб то має перебити про акційний період..що якщо серед останніх 6 розрахункових періодів абонента був акційний період, він участі в акції не бере.
ну це має сенс для провайдера. Абоненти, які будуть скакати з акції на акцію прибутку особливо не принесуть. А провайдер - це все-таки бізнес, а не благодійність.зараз вони у всіх акціях почали прописувати пункт, що якщо серед останніх 6 розрахункових періодів абонента був акційний період, він участі в акції не бере