LaNET

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Sanic, на Кс є тариф нагода пів року по 50, але за onu термінал треба сплатити 600 гривень, хоча їх обіцяють повернути при сплаті за абонплату. А тут через 10 місяців сто відсотків треба валити від провайдера. До речі, не знаєте скільки коштує підключення до мережі ланет зараз? Теж onu термінал купувати?
Я не підключав оптику від них, там всього пару нових ЖК та частина Троєщини, але так теж 600 грн коштує ONU.

Деякі провайдери дозволяють використовувати свої онушки, наприклад тріолан.

Місто
Київ
Sanic, якщо не секрет як взагалі цей оператор? Як швидко підключають, яка служба підтримки, чи немає мінуса на рахунку як у волі? По відгукам наче точно краще волі і кажуть один з найшвидших але достатньо дорогий якщо не брати до уваги акційні пропозиції
Post automatically merged:

kapetan, дякую, може і собі перейду до них, звичайний і цікавить, без терміналів

Місто
Київ
Телефон
Порівнювати Ланет і Волю це як порівнювати небо і землю. В мінус може зайти якщо включений кредит його легко відключити в кабінеті. Та і власне цей мінус ні на що не впливає, якщо умовно ви захотіли відключитись то вони на кілька днів включають вам той кредит (якщо він включений в кабінеті далі якщо не було оплати 2 місяця то ви автоматично вважаєтесь відключеним), тобто гасити якісь борги вам не треба. Підключали точно швидко, бо далі в мене кабель був і коли була акція просто казав хочу, і мій кабель вже в роутері, далі віддалено вмикали після моєї оплати і більше ніхто не приходив. Черги були тільки при блекаутах, вони тоді навіть ставили неадекватну ціну за підключення, хоча ця послуга завжди була безкоштовна (крім оплати ONU якщо це оптика) Особистий кабінет зручний, можна самотушки змінювати мак адресу при зміні роутера чи підключення по кабелю. Вони навіть для езернет підключення понаставляли батарей той в блекаути інтернет працює. Підтримка раніше була трохи краща бо було менше абонентів, але є як телефон так і чат, в чаті зазвичай швидко відписують. Коли бувають факапи, а це буваж раз два на рік, що інтернет зникає у всіх зазвичай у фейсбуці повний розбір від компанії чому і як це сталось. В мене до них 2 претензії, це постійне зростання цін, але на акціях це зазвичай просто шара, 2 можна в цій темі знайти їх "акцію прометей" це був ще той треш при блекаутах.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Sanic,

Ну когда они работают, то кроме стабильного повышения цен, вопросов к ним и у меня не было :)
Но вот когда они не работают...то принудить их работать-просто фантастическая задача.

У меня в доме их интернет просто не включался после отключений света.
Сколько раз я им звонила и жаловалась.
Присылали тех-бригаду, они что-то там делали и интернет появлялся, ровно до следующего отключения...потом все опять...очень весело, знаете ли.
Так и не починили ничего, и я ушла к "Воле". В целом, ей довольна. Вот такая я, земная :)

Місто
Київ
Телефон
Sanic,

Ну когда они работают, то кроме стабильного повышения цен, вопросов к ним и у меня не было :)
Но вот когда они не работают...то принудить их работать-просто фантастическая задача.

У меня в доме их интернет просто не включался после отключений света.
Сколько раз я им звонила и жаловалась.
Присылали тех-бригаду, они что-то там делали и интернет появлялся, ровно до следующего отключения...потом все опять...очень весело, знаете ли.
Так и не починили ничего, и я ушла к "Воле". В целом, ей довольна. Вот такая я, земная :)
В них зараз наче немає будинків в Києві без резервного живлення, проблеми були тільки влітку коли світло відключали на 7-8 годин, а включали на 2, тоді акумулятори не встигали заряджатися.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Sanic,

Просто когда давали свет, то они не работали.
Сейчас, у "Воли", интернет появляется минут через 5-10 после включения света.

Может быть "Ланет" что-то и сделал за это время, но мне как-то боязно проверять... :)

Зверху